Tiziana Assmann

Tiziana Assmann

tiziana

Mindig is tele voltam célokkal és álmokkal, és számomra a növekedés és az önfejlesztés rendkívül izgalmas folyamatok. A Német Demokratikus Köztársaságban születtem és nőttem fel, és két szakmát tanultam. Önálló életet akartam élni, utazni és új dolgokat kipróbálni. Így hát a lányommal "titokban" emigráltam a Német Szövetségi Köztársaságba, még azelőtt, hogy a német belső határt megnyitották volna.

 

Mindig is szorgalmas, megbízható és kreatív személyiség voltam. Fiatal anyukaként korán megtanultam, mit jelent felelősséget vállalni. Ezt a feletteseim is észrevették, így hamarosan pörgős, felelősségteljes, magas beosztásban dolgoztam. Ezek alatt az évek alatt megtanultam, mit jelent az átlagfizetésért keményen dolgozni, miközben az embernek alig marad szabadideje. Az időt gyakran pénzre cseréltem.

 

Amikor megszületett a fiam, kiléptem az alkalmazotti munkakörből, és saját üzletet indítottam. Intenzív munkával töltött kezdeti időszak következett, sok pénzt fordítottam a drága képzésekre, és az új szezonok elején gyakran előre kellett fizetni a szükséges eszközökért. Évek teltek el úgy, hogy a befektetett energia és a bevétel közötti kapcsolat nem festett túl kiegyensúlyozottnak.

Elég szerencsés és bátor voltam ahhoz, hogy végül a hobbimból üzletet kovácsoljak. Néhány TV csatorna és a sajtó elkezdett érdeklődni stylist szolgáltatásaim iránt, az üzletem növekedésnek indult, és végre elfogadható jövedelmet szereztem. Emiatt a hirtelen jött érdeklődés miatt azonban sokat kellett utaznom. Nagyon élveztem a munkámat, imádtam dolgozni, viszont az összes időmet felemésztette. Egyre kimerültebbnek éreztem magam, és nem tudtam, meddig bírom még ezt az iramot. De mégis milyen más lehetőség állt előttem? Ismét feláldoztam az időt a pénz oltárán.

 

Éppen egy TV műsor felvételére indultam, amikor a vonatomat törölték, és a pályaudvaron megismerkedtem Doris Postelttel. 6 hónappal később ismét találkoztunk. Amikor mesélt nekem a Nu Skinről, arra gondoltam, hogy csak még többet kellene dolgoznom, és egyáltalán nem érdekelt ez a fajta üzlet. A Galvanic Spa készüléket viszont rögtön meg akartam szerezni. Néhány hónappal azelőtt láttam magamról egy felvételt egy nagy HD kivetítőn, és feltűnt, hogy az állandó stressz bizony nyomot hagyott az arcomon.

 

Elkezdtem használni néhány Pharmanex és ageLOC terméket, valamint a Galvanic Spát. Hamarosan feltűnt, hogy jobban érzem magam a bőrömben, és az arcom is kezdett kisimulni. Másoknak is a szemébe ötlött a változás. Bámulatba ejtett, hogy ilyen hamar elértem ezeket az eredményeket. És miközben másokkal is megosztottam a lelkesedésem, meg is szereztem az első Nu Skin vásárlóimat. Könnyen ment, és jól éreztem magam. Így hát úgy döntöttem, belevágok az üzletbe.

 

2010. augusztus 27. az én Nu Skin "születésnapom." Három hónappal később elértem az Executive címet, mivel szerettem volna magasabb jutalékot keresni. Lassanként rákaptam az ízére, és kezdtem megérteni, hogy minél több vezetőt nevelek ki és tanítok be, annál jobban jár mindenki - idő ÉS pénz szempontjából is. Egyszerűen csak mesélni kell másoknak a lehetőségről. Az is meggyőzött, hogy az ageLOC tudománynak köszönhetően sokáig megőrizhetjük vonzó külsőnket, és még idősebb korban is kicsattanhatunk az energiától. Az életem során sokféle terméket kipróbáltam, de ez a különbség valódi áttörést jelentett. El akartam indulni ezen az ösvényen. 2011 decemberében Gold, 2012 februárjában Lapis, márciusban Ruby, májusban Emerald, júliusban Diamond szintre értem, 2014 óta pedig Blue Diamond Executive-ként dolgozom. Amikor beindul a gépezet, minden olyan gyorsan történik.

 

Hálás vagyok az életemben bekövetkezett változásokért, és azért a támogatásért, melyet a vállalattól és a felsővonalamtól kapok. Az életszínvonalam rengeteget javult. Még mindig lelkesít a másik üzlet, de már nem kell minden távoli megbízást elfogadnom. Azt is szeretem, hogy az üzleti partnereimmel egy szinten mozgok, nem áll fenn közöttünk hierarchia. Bár mindenki független és egyenlő, csapatban dolgozunk, ami nemcsak eleinte bizonyult hasznosnak. Nem vagy többé egyedül. Nincs szükséged raktárra, a vállalat elintézi a logisztikát és nem kell alkalmazottakat fizetni vagy üzlethelyiséget bérelni. Napjainkban én osztom be a munkaidőmet, és a világ minden tájáról dolgozhatok. Számomra ez óriási előny.

 

Egyszer azt olvastam, hogy "a véletlen olyasvalami, ami az öledbe pottyan." Az, hogy kihasználod-e az alkalmat, már csak rajtad múlik. Bár úgy tűnik, hogy a történetem itt véget ér, valójában csak most kezdődik.

Divider