Tamryn Fox

Tamryn Fox

scs_tamryn_IW

A férjem és én úgy határoztunk, hogy a vállalati értékesítési iparágat magam mögött tudja háztartásbeli leszek. Két évig így is volt. Imádtam a két kislányommal töltött idő minden egyes percét, valami mégis hiányzott. Ambíciózus és független nőként meglepett a frusztráció és a bizonytalanság érzése, mert minden anyagi függetlenségem elveszett, és lelkiismeret furdalás gyötört, amiért nem járulok hozzá családom jövőjéhez.

 

Ezen ponton két választási lehetőség állt előttem: Vagy visszamegyek a vállalati szférába és nagyon kevés időm marad a családomra vagy kipróbálom a nemrég megismert Nu Skin lehetőséget, és otthonról dolgozom. Ez utóbbi amúgy is régi vágyam volt. A férjem szkeptikusan állt a dologhoz, mégis támogatott. Szerencsére a második opció mellett határoztunk.

 

2012 májusában vágtam bele a Nu Skin üzletbe, tíz hónappal később már Ruby voltam. Az elmúlt 18 hónap a Nu Skinnel eddigi karrierem legtöbb kihívással kecsegtető, legkielégítőbb és legélvezetesebb kalandja volt! Olyan munkarendet tesz lehetővé, ahol én döntök az időmről, a pénzbeli megtérülésről és ami a legfontosabb: saját magam és családom jövőjéről.

 

Sikerem egyik legfontosabb kulcsa a felsővonaltól kapott támogatás. Hanno Korf csodálatos volt mindvégig: mindent tőle tanultam. Rendelkezésemre bocsátotta mindazon eszközöket, melyek elhivatottságomat eredménnyé formálták és sikeres üzlet kiépítését tették lehetővé. Az előremenetel során az egyik legfontosabb célom, hogy Hannóhoz hasonló mentorrá váljak.

 

Hiszem, hogy a siker hozzávalója a tennivalókra való összpontosítás, maximális elhivatottság a munkád iránt és a következetesség.

 

"Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben." Konfucius

 

Köszönöm, Nu Skin!

 

Divider