Sidsel és Mari

Sidsel Humberset és Mari Harberg

sidsel_mary

A Nu Skint először a Pharmanex® Biofotonikus Szkenneren és a LifePaken keresztül ismertem meg. Hosszú időn át voltam hűséges vásárló. Akkoriban nem láttam meg az üzleti lehetőséget, ám Kjersti és Nicolai folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, és folyton tájékoztattak. Ők meglátták azt a potenciált, ami előttem még nem kristályosodott ki. Akkoriban egy nagy fitneszközpontot vittem Bergenben, számos igazgatósági tanács tagja voltam, emellett vállalkozókat tanítottam, illetve tanácsadóként működtem. Rendkívül zsúfolt volt az életem, és néha eltűnődtem, vajon mindig így lesz-e. Hosszú évek Nu Skin fogyasztói tapasztalata után részt vettem Nicolai egyik üzleti prezentációján és úgy döntöttem, kipróbálom az üzleti lehetőséget.

 

Felsővonalaim és mentoraim: Kjersti és Nicolai a kezdetektől fogva hihetetlen mértékben támogattak, s így van ez a mai napig. Azt tanácsolták, szomjazzam a tudást, tűzzek ki célokat és soha ne adjam fel!

 

Egyik célom az volt, hogy kiépítsek valamit, amit a gyermekeim megörökölhetnek. Ebből kifolyólag természetes volt, hogy leányomnak, Marinak is bemutattam az üzletet, amint betöltötte a 18-at. A lányom, ahozzám hasonlóan lassan ébredt rá, micsoda egyedülálló lehetőséggel áll szemben.  

 

Mari megkezdte az ápolói képzést, ám a kurzus felénél kétségei támadtak a diplomát követő előremenetelét és anyagi helyzetét illetően. Rádöbbent, hogy sosem tudná azt az életet élni, amit elképzelt magának, egy ápolói fizetés nem elegendő álmai és céljai megvalósításához. Nagyjából ekkortájt kezdte teljes mértékig belátni, mi mindent hozhat számára a Nu Skin lehetőség. Ráébredt, hogy a Nu Skin üzletfeleként megvalósíthatja álmait és céljait. Így új ösvényre lépett és megragadta a Nu Skin kínálta lehetőséget.

 

Üzletünk azóta egyre nő, és tényleg szépen támogatjuk és kiegészítjük egymást. Anya-lánya kapcsolat áll közöttünk: egy ilyen kötelék eltéphetetlen. Ismerjük egymás jó és rossz oldalát, de az sem kétséges számunkra, hogy az üzlet csak jobb és jobb lesz. Együtt dolgozunk, így számunkra tényleg ez volt a helyes választás.

 

Részt vettünk a 2014. márciusi Ruby úton, ami egyik fontos célkitűzésünk volt. Sosem felejtjük el, az bizonyos! Mindent szépen előkészítettek számunkra, minden szempontból el voltunk kényeztetve. A vállalati székházban tett látogatás igazán különleges volt: a Steve Lunddal esett találkozás, a kutatók munkájának megtekintése, látni, hogy a Nourish the Children kezdeményezés miként segíti az AIDS-től szenvedő édesanyákat Malawiban. Elmondhatatlan büszkeséggel töltött el bennünket, hogy ilyen üzleti partnerünk van!

 

A Ruby út új célok kezdetét is elhozta magával. Ahogy fejlődünk, céljaink már nagyobbra törnek. Remek az a lehetőség, hogy együtt dolgozhatunk egy különleges vállalattal és egy különleges üzleti lehetőséggel. Ezáltal követhetjük álmainkat és élhetjük az általunk elképzelt életet együtt, de külön-külön is.  

 

A célok a másokkal való együttműködés során valósulnak meg, és számunkra nagyon fontos, hogy pozitív és kedves emberekkel alkothatunk csapatot. A legfontosabb partnereink csapaton belül találhatók. Sokan osztozunk az álmokban és célokban, hogy saját és mások életébe pozitív változást hozzunk. Ebben az üzletben nemcsupán új arcokkal ismerkedsz meg: magadról is sokat tanulsz. Mindennap valami új dolgot tanulunk. Példaképeink a felsővonalaink. Mivel ez az üzlet a több szintű duplikációról szól, mi is ambicionáljuk, hogy alsóvonalaink számára példaértékűek legyünk.

 

Hálásak vagyunk a Nu Skintől kapott csodálatos támogatásért: Jostein Bodalnak, valamint az Account menedzserek hozzáértő csapatának!

 

Izgatottan nézünk a jövőben ránk váró kaland elébe, amit fantasztikus üzleti partnerünkkel képzelünk el! Köszönjük ezt az egyedülálló üzleti lehetőséget, mely segítségével álmaink valóra válthatók!

 

Sidsel Humberset és Mari Harberg

 

Divider