Per Nyqvist

Per Nyqvist

Per

Bízom benne, hogy történetem megosztásával arra inspirálom Önt is, hogy kiaknázza a Nu Skin kínálta remek üzleti lehetőséget.

 

Egészen kisfiú korom óta arról álmodtam, hogy saját szabályaimnak megfelelve, szabadon élhessem az életem. Nem tudtam, hogy hogyan, de minden nap egyre álmodoztam egy tökéletes üzletről, amely céljaim megvalósulását eredményezheti. Mindig élt bennem a vágy és a hajtóerő, hogy bebizonyítsam magamnak és a világnak: nagy dolgokra vagyok képes. Fojtogatott a korlátozottság érzése, különösen, ha pénzről és szabadságról volt szó.

 

11 éves korom óta vezetek naplót, és mindig azt fejeztem ki benne, hogy valami nagyobb dologra rendeltettem.

 

Ami nagy mértékben formálta személyiségemet, különösen mentális értelemben, az úszókarrierem volt. A svéd elit katonai alakulat tagjaként megtanultam, hogy sokkal többet tudok elérni annál, mint amit valaha képzelni is mertem, csupán el kell határozni magam és teljes szívvel elköteleződni a megvalósítás mellett.

 

Amikor először hallottam a Nu Skinről, azonnal tudtam, hogy erről a lehetőségről álmodtam! Láttam, milyen rugalmas üzleti lehetőség ez: én irányítok és én a siker mellett tettem le a voksom. A hagyományos üzleti része, mint a a termékek és forgalmazás már ki volt épülve, ami azt jelentette, hogy csupán rajtam állt: a sikert választom-e.

 

Azt kérdeztem magamtól, ami valószínűleg az Ön fejében is motoszkál most olvasás közben és a Nu Skin lehetőségről nézelődve: "Megéri? Én meg tudom csinálni?" Úgy döntöttem belevágok, és közben folytatom a háttérvizsgálódást.

 

Amikor részt vettem életem első kick-off rendezvényén, láttam a top vezetők által képviselt életvitelt, és réjöttem, mindenük megvan és azt az életet élik, amire én 11 éves korom óta vágytam. Érdemes hát belevágni! Arra is ráébredtem, hogy mindenféle típusú, hátterű emberek állnak előttem: ha nekik sikerült, mindannyiunknak sikerülhet!

 

A jobb élet iránti vágyam diadalmaskodott a bizalmatlanságom és félelelmeim felett; akkor és ott, 2011 októberében úgy határoztam, ez lesz az én karrierem és az életem munkája. Számomra az LOI (Szándéknyilatkozat) és Team Elite közötti idő semmi más, mint egy tanulási folyamat. Csupán 31 üzletben eltöltött hónap után ma Diamond Executive vagyok, nemzetközi üzletet viszek, és nap, mint nap a krémek krémjével dolgozom.

 

Minden nap újabb és újabb sikerekkel van tele, minden szinten. Van passzív jövedelmem, és a bennem élő kisgyermek határtalanul boldog és lekötelezett a Nu Skin és a kínált lehetőség iránt, és hogy úgy döntöttem, követem álmaimat.

 

Önnek mint újnak a következő személyes tippel szolgálhatok: Vágjon bele, legyen bizalommal, és mihamarabb vegyen részt valamelyik konferencián!

 

Ismerkedjen meg saját igazi értékeivel! Vesse papírra álmait, és hogy mit szeretne elérni az életben. Álmodjon nagyot mindennap, és határozza el, hogy csupán egyetlen út létezik, ami nem más, mint a sikerhez vezető út!

Divider