Olga és Andrey Trofimovy

Olga és Andrey Trofimovy

olga_andrey

Mielőtt csatlakoztunk volna a Nu Skinhez, Olga és én már számos sikert elértünk a saját üzletünkben. Én 17 éve dolgoztam Oroszország egyik legjobb ingatlanügynökségénél, Olga 11 éve. Kemény munkánknak és kitartásunknak köszönhetően jelentős anyagi jólétre tettünk szert. Az ingatlanszakmában ez nem sokaknak sikerült.

 

„Csapatként többre vagyunk képesek!” - ez családunk mottója. Álmodozunk, nagyra törő célokat tűzünk ki magunk elé, követjük a siker receptjét, amint elérünk egy célt, már a következő teljesítésén dolgozunk. Olyanok vagyunk, mint egy száraz szivacs: felszívjuk az új és érdekfeszítő ismereteket! 7 évnyi munka után az ügynökség 4 legjobb dolgozója (köztük Olga is) elérte a Milliomos státuszt (az ingatlanügynökségen belül ez a legmagasabb elérhető cím). Én magam 8 évig a legsikeresebb csapat vezetőjeként dolgoztam. A hétköznapi üzleti életben azonban a kereseti lehetőség korlátozott. Egyszerűen nem lehet napi 25 órát dolgozni, én pedig alkalmazottként, szakemberként és családfőként is személyes mélypontra zuhantam.

 

Olgával valami olyat kerestünk, amit mi magunk sem tudtunk teljesen megmagyarázni. Olga szerette volna érdekesebbé és színesebbé tenni az életét. Ezen elképzelésektől vezérelve látogattunk el a 2013. szeptember 16-án megrendezett Nu Skin Expóra. Útban hazafelé az járt a fejünkben, hogy amit az expón láttunk és tapasztaltunk, pont az, amiről egészen ez idáig álmodtunk.

 

Igen, még csak most kezdtük meg utazásunkat a csúcs felé.

Másfél hónap elteltével elértük az Executive címet, 2 hónap elteltével Gold Executive-okká váltunk, több mint 50 főt számláló ügyfélkört építettünk ki, akiknek egy rugóra jár az agyuk, különböző szinteken állnak és mindannyian részt vesznek a kvalifikációban.

 

A Nu Skinnel együttműködésben töltött rövid időszakra visszatekintve szeretnénk elmesélni történetünket, és megosztani másokkal, hogy milyen fontos irányvonalak mentén építjük üzletünket.

 

1.       Lépj ki a komfortzónádból!

2.       Legyen álmod, tűzz ki magad elé célokat és tudatosan építsd az üzletet!

3.       Tanulj, tanulj és tanulj!

4.       Hallgass meg másokat, figyelj oda a mondanivalójukra és légy pozitív!

5.       Duplikáld sikereidet, és csak azoknak szentelj figyelmet, akik hajlandóak meghallgatni és odafigyelni a mondanivalódra!

 

Miért pont a Nu Skin?

 Mert lehetővé teszi, hogy stabil, korlátlan kiegészítő jövedelemhez jussunk. Mert sikeres vezetők csapatába tartozhatunk - Elena és Sergey Shulikovy-ra gondolok, akik egy hiteles, magas színvonalú üzleti szervezetet építettek ki. Nagyon hálásak vagyunk Svetlana Mosalovának, felsővonali üzletépítőnknek is.

 

Mindig is az volt a vágyunk, hogy visszamaradó jövedelemre tegyünk szert, a régi győzelmek mellé újakat szerezzünk és Team Elite Executive-vá váljunk, hogy az egyik leggyorsabban növekvő, legmegbízhatóbb nemzetközi cégnek dolgozzunk és hogy megálljunk a saját lábunkon és tudjunk gondoskodni magunkról.

 

 

Olga és Andrey Trofimovy

 

Gold Executive-ok

Divider