Csányi Judit

Csányi Judit

judit

A sikersztorim egyszerű, ami bárkivel megtörténhet és biztosan meg is történik, amennyiben veszi a fáradtságot, hogy megértse a Nu Skin lehetőséget és képes megtalálni életcélját és ráfókuszálni.

 

Gazdag és színes gyermekkorom volt, Japánban nőttem fel multikulturális környezetben, ahol idegen nyelvek segítségével tudtam kifejezni magam. Ez a háttér adta az alapot egész életemre és innen nyerem az erőt minden változáshoz. Magyarországra visszatelepedésem után a Külkereskedelmi Főiskola befejezését követően a pénzügyi szektorban kezdtem szakmai karrieremet. Bankárként egy új, kialakuló iparágban értem el komoly sikereket kemény munkával. Közép- és felső vezetőként dolgoztam több pénzintézetnél, de hiányzott a kreativitás, ezért váltottam a marketing irányába és megalapítottam ügynökségemet.

 

Megint egy új, kialakuló iparágban találtam magam es imádtam a saját vállalkozás kihívásait, az új választással kapcsolatos szabadságot, de szenvedtem a cash-flow problémáktól, hiszem bevételeim kiszámíthatatlanok voltak, a munkatársaim és irodám költségei pedig magasak és állandóak. Elismert licensz és merchandising szakértő lettem a régióban, nemzetközi márkákkal és ügyfélkörrel dolgoztam és sokat utaztam. 2008-ra sikeresnek és boldognak éreztem magam, de a magánéletem nem állt rózsásan és nem volt kilátásom egy cash-flow biztos jövőre.

 

2008 októberében egy gyerekkori barátnőm, aki nagy név volt az ingatlanszakmában, mutatta meg a Nu Skint. Az első üzleti tájékoztatómon éreztem, hogy ez nekem való - izgatott voltam az új lehetőség miatt. Utánkövetés nélkül azonnal regisztráltam, mégis egy év kellet mire eljutott hozzám az igazi üzenet és akkor lettem Ruby. Pontosan abban a hónapban értem el a Ruby szintet, amikor részt vettem életem első Konferenciáján USA-ban és víziót kaptam. Azt gondolom, akihez eljut a vízió az Rubyvá válik.

 

Édesanyámmal mentünk el a Ruby útra, ami életre szóló élmény és ami meghozta számomra a családi támogatást. Hat hónappal később elértem az Emerald szintet és boldog voltam, de itt megrekedtem és sokáig nem tudtam továbblépni a Gyémánt szintre. Ehhez a vezetői képességeim egy új szintre emelésére és személyiségem megerősítésére volt szükség.

 

Az elmúlt 5 évben részt vettem a cég összes amerikai es európai rendezvényén, követtem a rendszert és keményen dolgoztam. Ezek a siker alapjai, mégis szükségem volt időre hogy "megtálaljam magam" ebben az új iparágban is. Amikor a Nu Skin bejelentette a globális LTO stratégiát, éreztem, eljött az idő, hogy utazzak és megkeressem az erős, új vezetőket a Gyémánt kvalifikációmhoz. 2013-as évem az integritásról, változásról, a komfortzónám elhagyásáról, új emberekről és az utazásról szólt. Megváltoztattam a napirendemet, az étkezési szokásaimat, a sportot, elkezdtem újra nyelveket tanulni, a megfelelő emberekkel töltöttem az időt és a megfelelő könyveket olvastam. Ez éreztette hatását a csapatomban is, ezért imádom a duplikációt.

 

2013 októberében a TR90 LTO-val fejeztem be a Gyémánt kvalifikációmat, egyúttal Rubyvá segítettem 2 front Executive-omat. Megnyertem a csatát magammal szemben, ez megerősített és így tudok másoknak is segíteni akik nehézségekbe ütköznek vagy elakadnak.

 

Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért és hogy egy világelső cég partnere lehetek, hogy példaképekkel körülvéve dolgozhatom mind céges, mind üzletépítői oldalról. Mivel dolgoztam ügyfélszolgálati területen, tudom mit jelent a hátterünk mind a fogyasztóink mind partnereink részére és tudom, hogy jó helyen vagyok jó időben.

 

Nagyon büszke vagyok a felsővonalamra, akik kezembe adták ezt a lehetőséget és kivárták, amíg felnőttem a Gyémánt üzleti szinthez: a kezdetektől imádok velük dolgozni.

 

A 2014-es tervem egy erős Kék Gyémánt üzlet és a Rubyk multiplikálása a csapatomban. Igyekszem felzárkózni a Nu Skin növekedéshez, hogy ne veszítsek piacot, hiszen hatalmas növekedés áll előttünk és a jövőnk nagyon fényes!

 

Ezzel a céggel az életem naponta közelebb kerül az céljaimhoz és a cash-flow-m is kiszámíthatóbb, mint valaha. Minőségi kapcsolatok vesznek körül és nemzetközi életet élek. Köszönöm, Nu Skin!

Divider