Hilde & Heinz Haiser

Hilde & Heinz Haiser

hilde_heinz

2011 novemberében ismerkedtünk meg az ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II-vel, és még abban a hónapban Nu Skin Üzletépítők lettünk. A szponzorunk azt mondta, hogy jó lenne, ha novemberig rendelkeznénk 1000 PSV-vel. Nem tudjuk, hogyan, de sikerült. A Galvanic Spa termékek hozta ragyogó eredményekből fakadó izgalmunkat át tudtuk ragasztani másokra is, így decemberben 4500 PSV volt azonosítónkon. Executive-ok lettünk, ám akkoriban még nem nagyon tudtuk, mit is jelent ez.

 

A megszokások rabjaiként csak újra és újra ismételtük ugyanazt. Ez biztonságot adott nekünk, és segített abban, hogy ráleljünk az utunkra ebben az üzletben. Így folytatódott ez a pozitív lendület, és szeptemberben részt vettünk az amerikai Ruby úton. 2012 októberében elértük a Diamond kitűzői szintet.

 

A sikerhez elengedhetetlen egy jó csapat. Szervezetünkben a jó képzésekre koncentrálunk és az alapos csapatmunkára. Köszönjük szponzorainknak, hogy megmutatták nekünk a Nu Skin üzletet, és köszönjük felsővonalunknak, akik mindig készséggel segítenek nekünk és adnak tanácsot.

Divider