Hanno Korf & Adele Deacon

Hanno Korf & Adele Deacon

hanno_adele

Hanno Korf:

Mielőtt csatlakoztam volna a Nu Skinhez, sikeres karriert futottam be az üzleti világban. Felsővezetőként dolgoztam a "Big 4" globális könyvvizsgáló cégek egyikénél. Mindenem megvolt: magas beosztás, a vele járó image, szép autók, drága öltönyök, és a családom és a barátaim is elismeréssel adóztak a teljesítményem előtt. Legnagyobb álmaim valóra váltásának azonban még a közelébe sem jutottam. A családom számára megálmodott dolgoknak még a töredékét sem tudtam biztosítani. Nem erről az életről álmodtam pályám kezdetén.

Ezért vásároltam néhány könyvet, és beleástam magam az anyagi szabadság témakörébe. Én azonban csak az "anyagi" részt ismertem, a "szabadság" számomra pusztán extra szó volt, ami az "anyaginál" sokkal többet jelent. A megfelelő lépések megtétele helyett folyamatosan váltogattam a munkahelyemet, annak reményében, hogy a fizetésemelés lehetővé teszi majd, hogy passzív jövedelemre tegyek szert. Ehelyett azonban úgy éreztem magam, mint azokban az álmokban, amikben menekülünk valami elől, de nem jutunk előre, és csak egy helyben toporgunk.

A Nu Skint egy barátom - egykori feleségem és két csodálatos kislányom édesanyja - ismertette meg velem. Ő a szíve mélyén "tudta", hogy érdekelne a dolog.

Én nem akartam, hogy bármi közöm legyen ezekhez a "piramisjáték dolgokhoz." Az én szememben ez túl alantasnak tűnt, az ígért kereseti lehetőség pedig egyszerűen röhejesnek hatott. Kizárt dolog, hogy ez az "aljanép" ekkora összegeket tegyen zsebre. Az viszont tény, hogy a céget jegyzi a New York-i Értéktőzsde. Elővettem könyvvizsgálói tapasztalatomat, és szorgalmasan kutakodni kezdtem. A szemem előtt álltak tehát a tények és a bizonyítékok - legbelül azonban még mindig nehezemre esett hinni nekik. Aztán felötlött bennem, hogy csak akkor jöhetek rá, hol van a "csapda", ha belevágok.

Nem mondhatnám, hogy berobbantunk az üzletbe, nem döntöttünk meg rekordokat, sőt eleinte nem is volt túl sok sikerünk. Visszatekintve már látom, hogy úgy viselkedtem, mint egy csökönyös szamár, és semmi kedvem sem volt másoktól tanulni.  ÉN ugyan nem fogom ezt az ostoba rendszert követni, inkább a magam útját járom...  Ennek meg is lett az eredménye: két év alatt rengeteg frusztrációtól kísérve sikerült ugyanarra rájönnöm, amit mások már ezer éve tudtak.

Három hónappal azután, hogy elindítottam az üzletet, megismerkedtem Adele-lel. Adele-t rögtön lenyűgözte a tenni akarásom és a siker iránti vágyam, és felismerte, hogy ez egy megismételhetetlen lehetőség.

 

Adele Deacon:

Amikor találkoztam Hannóval, szinte el sem akartam hinni, hogy olyasmivel vesztegeti az idejét, mint a network marketing. Egyedülálló anyuka voltam, aki a vidéki életet feladva éppen akkor költözött a nagyvárosba. Bár kétségbeesetten igyekeztem javítani anyagi helyzetemen, nem gondoltam, hogy a Nu Skin nekem való lenne. Az a hibás elképzelés élt bennem, hogy ehhez vérbeli értékesítőnek kell lenni - amit én igazán nem mondhattam el magamról -, és korábbi tapasztalataim folytán nagyon negatív véleménnyel voltam az MLM-ről.

 

Csak egy évvel később, könyvelői állásom feladása után kezdtem el gondolkodni a Nu Skin kínálta lehetőségen.  Eleinte nem értettem a Nu Skin által ajánlott korlátlan passzív jövedelem lehetőségét. Végül összeszedtem minden bátorságom, és elkezdtem mesélni az embereknek a termékekről és az üzleti lehetőségről. Lassacskán rájöttem, hogy ez egyáltalán nem nehéz. Csak hinnem kellett abban, hogy másokhoz hasonlóan én is képes lehetek a sikeres üzlet felépítésére.

 

Miután két évnyi küszködés után elértem a Ruby címet, majd visszaestem Gold szintre, már eleget láttunk a Nu Skinből ahhoz, hogy tudjuk, ez a válasz mindenre, amit eddig kerestünk. Ehhez azonban az kellett, hogy elköteleződjünk, hogy tanuljunk sikeres emberektől és hozzájuk hasonlóan cselekedjünk; vagyis hogy tanuljunk és kövessük a rendszert. Onnantól kezdve hónapról hónapra könnyebb lett. Akkor jöttünk rá, hogy erre bárki képes.

 

Három évvel később itt tartunk. Nem pottyant az ölünkbe a Blue Diamond cím; rengeteg munka és összpontosítás áll mögötte. Eleinte a saját sikerünkkel voltunk elfoglalva, később azonban, amikor elkezdtünk mások sikeréért dolgozni, minden megváltozott. Nem azért jutottunk el idáig, mert annyira kivételesek lennénk, hanem azért, mert azon igyekeztünk, hogy azokat a nagyszerű embereket, akik a csapatunkat alkotják, kivételessé tegyük.

 

Nem az a kérdés, hogy mennyit dolgoztunk és mekkora erőfeszítéseket tettünk. A kérdés a következő:  "Megérte?" Szavakkal ki sem lehet fejezni, mennyire. Az életünk olyan mértékben javult, amit el sem tudunk mondani. Amellett, hogy jóval többet keresünk annál, mint amiről valaha álmodtunk, szabadidőnk is több van. Több időt szánhatunk olyasmikre, amiket mindig is szerettünk volna: több időnk van magunkra, a gyermekeinkre, nincs főnökünk, nincsenek alkalmazottaink, nincsenek forgalmi dugók, nincs reggeli rohanás. Hanem csak az élet maga - és ez fantasztikus!

 

Csak most jövünk rá, mit jelent az anyagi szabadság. Mostanra már csak a "szabadság" szót látjuk, az "anyagi" csak egy extra szó, ami a szabadságnál többet jelent.

 

Minden nap kérdések elé állítjuk az embereket:

 

"Miért dolgozol annyira keményen? Miért mész be minden nap a munkahelyedre?

A jövőd, az álmaid miatt vagy hajlandó nap mint nap rabszolgaként dolgozni?

Vagy csak azért, hogy be tudd fizetni a számlákat?

Ha megérted a különbséget, rá fogsz jönni, hogy ez választás kérdése."

 

Különleges köszönettel és rengeteg hálával tartozunk mentorainknak: George és Elaine Calligerosnak. Mindent köszönünk, amit azért tettetek, hogy segítsetek és ösztönözzetek minket a siker felé vezető úton.

 

És szeretnénk kifejezni még ennél is nagyobb köszönetünket és hálánkat csapatunk csodálatos tagjainak. Számunkra ez még csak a kezdet. Nem állunk meg egészen addig, amíg mindannyiótokkal nem osztozhatunk ezen a mesébe illő életstíluson.

Divider