Dan & Liana Barnos

Dan & Liana Barnos

Dan_Liana

2008 decemberében hallottam először a Nu Skinről, egy olyan időszakban, amikor rájöttem, hogy a jövőm több szempontból sem összeegyeztethető az álmaimmal, a vágyaimmal és azzal, aki vagyok.

Orvosként a szívem mélyén él az elkötelezettség. Akkoriban két munkahely között ingáztam, egyrészt a specializációs képzés kezdetén álló orvosként, másrészt egy multinacionális gyógyszergyártó cég munkatársaként dolgoztam, így egyre kevesebb időm jutott a családomra és a gyermekeimre.

Elmentem egy találkozóra, ahol nagyon megtetszett Balogh Ottó hozzáállása. Bár ő győzött meg, elkezdtem válaszokat keresni a fejemben felmerülő számos kérdésre, és miközben megtaláltam a feleleteket, egyre inkább hajlottam a lehetőségre, majd végül 2009 januárjában csatlakoztam a Nu Skinhez. Jogi háttérrel rendelkező személyként Dan továbbra is szkeptikus maradt, azonban nagyon sokan támogatták, és elhitte nekem, hogy ez az üzleti lehetőség valóban egyedülálló.

Aztán beindultak a dolgok, nőtt a lelkesedése, ami meg is hozta az eredményeket: 5 hónap alatt az Executive, Gold, majd Ruby kitűzői címet. Dan egyre nagyobb lendülettel vetette bele magát a munkába, ami persze előnyösnek bizonyult, hiszen teljes mértékben elkötelezte magát az üzlet mellett.

Úgy érzem, hogy bevonzottuk, vagy jobban mondva az Univerzumtól kértük ezt a lehetőséget az életünkbe, annak ellenére, hogy eleinte nagyon eltérő szemszöget képviseltünk. Azt éreztük, hogy a siker felé vezető úton "hazatértünk", hogy ez életünk lehetősége, egy biztos terv a szabadság, a függetlenség, a fejlődés és a jómód elérésére, gyermekeink, Alexia és Marc, valamint saját álmaink valóra váltására.

Lassanként az életünk részévé vált, egy küldetéssé, melyet meg kell osztanunk az emberekkel; ez a hihetetlenül különleges Nu Skin kultúra és lehetőség.

Százszázalékosan elkötelezettek vagyunk, megvalósítottunk egy álmot, elértük a Diamond címet, amit új célok és álmok követnek. Hiszünk abban, hogy amikor van egy nagy álmod, elhatározásra jutsz és cselekszel, lassanként meg fogod változtatni a világot, a változás mozgatórugójává válsz és semmi sem lesz lehetetlen.

Hiszünk az emberekben, a bennük lakozó szépségben és az emberi lényekben rejlő lehetőségekben,  a Nu Skinnel pedig minden álmod valóra válthatod , ha úgy döntesz, többre vagy hivatott!

Minden nap hálát adunk azért, hogy a Nu Skin az életünk és gyermekeink életének része.

Szeretnénk köszönetet mondani a Vállalat alapítóinak, a budapesti irodának, az OTG/S7S képzési rendszerének és végül, de nem utolsósorban felsővonalunknak.

 

Liana & Dan Barnoş

Divider