Aram Palacio Cobano

Aram Palacio Cobano

aram-palacio-cobano-1

Aram Palacio Cobano vagyok.

 

Fordítást és tolmácsolást tanultam, és abban a szerencsében részesültem, hogy még az egyetem befejezése előtt megbíztak néhány könyv lefordításával... így az is gyorsan kiderült, hogy ez nem az én utam, ezért inkább úgy határoztam, az üzleti világ felé indulok.

 

Túl fiatal voltam, nulla tapasztalattal, viszont jókora adag becsvággyal, így első üzleti szárnypróbálgatásaim bukással értek véget, magammal rántva a barátaimat is és a befektetőket, akik megbíztak bennem.

 

26 évesen csődöt mondtam, a jó híremnek lőttek, és úgy éreztem, vége az életemnek. Akkoriban még nem álltam készen arra, hogy elfogadjam a bukást, hiszen terveim szerint sikereket kellett volna elérnem az üzlet világában.

 

Valami nem stimmelt velem, túl becsvágyó voltam, és a siker iránti túlzott vágyam miatt túl sokat kockáztattam, és rossz döntéseket hoztam, ami végül a padlóra küldött.

 

Úgy döntöttem, gyökeresen megváltoztatom az életem, és megpróbálok rájönni, melyik volt az a pont, amikor rossz irányt vettek a dolgok. Miközben az emberi gondolkodásmódot és érzelmeket tanulmányoztam, rátaláltam arra a szemléletre, amelyben az életemben bekövetkezett pozitív változások gyökereznek: a Gestalt terápiára.

 

Már csaknem 10 éve vizsgálom a különböző személyiségfejlődési irányzatokat: a Gestalt pszichológiát, a humanista pszichológiát, a neurolingvisztikus programozást, a vezetői programokat, az enneagram elméletet...

 

Négy évvel ezelőtt hivatalosan is megkezdtem életvezetési tanácsadói tevékenységemet, személyiségfejlesztő tréningeket tartok, és arra biztatom az embereket, hogy szabad, boldog, érzelmileg kiegyensúlyozott életet éljenek.

 

2013 októberében az egyik barátnőm, Emma (mostanra a felsővonalam), akit életvezetési tanácsadói tevékenységemből kifolyólag már évek óta jól ismertem, mesélt nekem az üzletről.

 

Egy rövid beszélgetést és termékbemutatót követően Vanessával, Emma partnerével, belevetettem magam a témába, és elkezdtem kutakodni az interneten.

Egy hónapig kerestem a csalásra utaló jeleket, próbáltam rájönni, hol van a buktató, majd miután édesanyámon is kipróbáltam a termékeket (és el volt ragadtatva az eredményektől!), úgy döntöttem, belevágok az üzletbe. Felébredt bennem a vállalkozó, aki már több mint egy évtizede szunyókált.

 

Novemberben két fontos esemény történt: Jerónimo Gazquez és Paz Sanromán ellátogattak a városomba, és elmagyarázták, hogyan működik az üzlet. Néhány nappal később Lars Krollal is találkozhattam az első üzleti lehetőség találkozón. Ez volt az a perc, amikor rájöttem, ez az üzlet nekem való, én is tudnék olyan előadásokat tartani, mint Lars, és számíthattam Paz és Jero támogatására, akik egyszerűen hihetetlenek, és mindent megtanítottak nekem az üzletről.

 

Decemberben kezdtem meg a kvalifikációt, januárra pedig elértem az Executive címet, és egy csapásra lendületet vettem: sok év személyiségfejlesztési tapasztalattal a hátam mögött a hálózatom hatalmas léptékben növekedett. Bíznak bennem, és tudják, hogy együtt, csapatként dolgozva bármit elérhetünk, a határ a csillagos ég!

 

2014 júniusában, 7 hónappal azután, hogy belefogtam az üzletépítésbe, elértem az Emerald címet.

 

Még 2015 tele előtt szeretnék Blue Diamonddá válni, aztán pedig Team Elite-té. Számomra a személyes szabadság a legfontosabb, és már a kezdetek óta határtalan energiával tölt fel, ha segíthetek másoknak is az elérésében. Az álmom az, hogy létrehozzak egy nonprofit szervezetet, ahol azok a csoportok és egyének, akik nem rendelkeznek a megfelelő anyagi erőforrásokkal, szintén részt vehetnek a személyiségfejlesztő foglalkozásokon, és hozzájárulhatnak a szabad, egészséges társadalom létrehozásához.

 

Azoknak, akik még csak most indulnak, azt üzenem, kötelezzék el magukat Executive-jaik mellett, minden nap harcoljanak növekedésükért, üzletük megerősítéséért, vegyenek részt az álmaik megvalósításában éppen úgy, mintha a saját álmaikról lenne szó... és egy napon ha egy pillanatra megállnak, és elgondolkodnak a történteken, rájönnek, hogy saját álmaik is valóra válnak.

Divider