Szaniszló László és Balogh Bernadette

Szaniszló László és Balogh Bernadette

Szaniszlo_Laszlo&Balogh_Bernadett

„A családod ne kifogásod, hanem okod legyen!”- ez Betti fő vezérelve, ami miatt 2008-ban, május hónap utolsó napján csatlakozott ehhez a fantasztikus céghez, a Nu Skinhez, mintegy ezer euróval, 1000 PV LOI partnerként. A megfelelő munka és tanulás mellett gyorsan jöttek a sikeres eredmények is! Az első három hónapban Ruby szint és rekord jövedelem. Majd 2 év alatt Diamond szint, számos lendületes üzleti partner és elégedett fogyasztó és sok-sok NTC adomány elérése vált valóra.

 

Mi kellett ehhez? Mi lehet a titok?

 

Bevallásuk szerint ennek a csodálatos cégnek a Nu Skinnek a részletes megismerése és a megfelelő munkamódszer választása. Persze ez nem ment nekik könnyen, ehhez érdemes belenézni honnan is érkeztek ők…

 

Betti Romániában született, gyerekként költöztek Magyarországra, Dunaújvárosba. Közalkalmazott szülőkkel már 18 évesen a főiskola mellett dolgoznia kellett, hogy legyen pénze. Ekkor tapasztalta, hogy a network marketing tökéletes kereseti lehetőség részidőben is, bár akkor még nem a Nu Skinnel. Mivel Betti szerette a szakmáját, ezért a diploma megszerzése után pár évig alkalmazottként dolgozott, majd Szanival összeköltözve a társa, vállalkozó lett pénzügyi informatika területén. Nagyon fiatalon elérte szakmája csúcsát: a Pénzügyminisztérium, Állami Számvevőszék, Nemzeti Közigazgatási Intézet, Nemzetközi Bankárképző, PriceWaterhouse Coopers projektjeiben dolgozott, mint elektronikus képzési tanácsadó. A szakmai és pénzügyi eredmények ideálisak voltak, ám az élet újabb kihívást intézett Bettihez: terhes lett második gyermekével, Ádámmal. Első fia, Dávid már 5 éves volt. Tudta, hogy a családot és a munkát így már lehetetlen összeegyeztetni, ezért tudatosan kereste a váltást, kereste melyik network marketing céggel fog dolgozni. Hogy profi partnerrel, örömteli munkával, jó társaságban, elismeréssel és kiváló keresettel minőségi élete lehessen! Nos, mivel elfelejtette, hogy négy évvel korábban már megkereste a Nu Skinnel egy régi ismerőse Váczy Károly, ezért a részletes piaci elemzése után másik céggel akart indulni. De mivel komolyan keresett, az élet segített: véletlenül egy plázában összefutott Váczy Rékával, a régi ismerős feleségével. És Rékából áradt a Nu Skin: energia, szépség, anyagi jólét és persze a 4 gyermeke vette körül boldogan! Betti elképedt, gyorsan utánajárt az interneten ennek a cégnek is, elment egy üzleti tájékoztatóra, kért egy személyes tervezést és azonnal döntött is, regisztrált és másnap azonnal nekilátott dolgozni!  

 

Szani már az általános iskolától kezdve közösségi elkötelezettséggel bírt. Mindenféle feladatot, munkát elvállalt. Ennek a csúcsa a főiskola alatt az országos hallgatói önkormányzat alelnöki felelőssége volt, több mint százezer fiatal képviseletével. Politikus nem akart lenni, így szakmájában az informatikában kezdett pályakezdőként dolgozni Budapesten, a legnagyobb magyar cégnél. Itt új, oktatással foglalkozó, meghatározó piaci részesedésű részleget épített fel a semmiből 5 év alatt. Mivel érezte, hogy ez nem az igazi szabadság útja, futólag belekóstolt a hálózatépítésbe is, de úgy látta ez nem az ő pályája. Inkább komoly tőkével saját céget alapított régi barátjával és több befektetővel az e-learning területén 30 évesen, azzal a céllal, hogy maximum 20 év alatt 50 éves korára szakmailag sikeressé és vagyonossá válik és jöhet a megérdemelt szabad élet. A következő 6 év mindenben erről szólt: sikerek és nehézségek, partnerség nemzetközi és hazai cégekkel és verseny ellenük, mindig előbbre és előbbre jutva. Szani a második gyerek érkezésének hírére és felesége, Betti nyomására vált csak nyitottá, hogy saját cége mellett egyáltalán belenézzen a Nu Skin világába, és ezt eléggé szkeptikusan tette.

 

Villamosmérnökként a Biofotonikus Szkenner és a különleges innovációs háttér azért megfogta, de a belépéshez Truman Huntnak, a cég CEO-jának és a hazai Team Elite vezetőknek Sikerolimpiai személyes előadása kellett. Ekkor értette meg: a Nu Skin világelső céges hátteret és támogató képzési szervezeteket ad partnerei kezébe, levéve a vállukról minden hagyományos vállalkozói terhet. Hogy innen Magyarországról nagy beruházás és kockázat nélkül globális, nemzetközi vállalkozást lehet felépíteni, rengeteg embernek segítve. Döntött, próbaképp beállt Betti mellé! Mivel a kezdeti gyors sikerük nagy kérdéseket vetett fel a saját cége és a Nu Skin között, ezért kiutazott a Világkonferenciára, Amerikába, ahol személyesen megismerve a különleges Nu Skin alapítókat, és felsővonalait, Kenton Worthingtont és Nathan Rickst az elkötelezettsége is megjött: megértette, lehet 5 év projektidő alatt royalty-típusú passzív jövedelmet megcsinálni, akár dollármilliós nagyságrendben is, etikusan, másokat segítve, jótékonysággal is összekötve, a családdal együtt. Mottója: „Magadhoz vagy elkötelezettebb vagy ahhoz amit most csinálsz?”

 

Nu Skin csapatukat párban építik sok-sok fantasztikus partnerrel lendületesen azóta is, az első 3,5 évben párhuzamosan a saját cégük mellett, példát mutatva a család és az üzletépítés harmóniájára, a tanulás erős szerepére, a Nourish the Children (Tápláld a gyermekeket) program képviseletére, a csapatjáték etikájára. Büszkék rá, hogy Betti anyukája executive partnerük, Szani anyukájának pedig hálásak a gyerekekre vigyázásért.

 

A döntéshez és a sikerhez szükséges hátteret és alaptudást a Nu Skin magyarországi és nemzetközi különleges munkatársai mellett a Oneteamglobal (OTG) és az S7S partnerszervezetek és személyes szponzoruk támogatása biztosították számukra, amelyek mind a technikai tudás, mind a képességek szükséges fejlesztéséhez hihetetlen nagy ugródeszkát nyújtanak.

 

Személyes üzenetüket fogadja tőlük szeretettel:

 

„Mint volt alkalmazottak és volt hagyományos vállalkozók felelősen ajánljuk Önnek, ha különleges életstílusra vágyik egészségesen és szépen, anyagi és emberi elismerés mellett, kiszámíthatóan, kockázatmentesen, a jövőt építően, jó társaságban, a családdal harmóniában, jótékonykodással: fogja meg a meghívója kezét és ne engedje el! Nem lesz alkalmasabb időpont, most azonnal indítsa a saját Nu Skin üzletét!”

Divider