Sandra Benkahla

Sandra Benkahla

sandra_benkahla

2010. november 27-én találkoztam először a Nu Skinnel, és ekkor fogtam bele ebbe a vállalkozásba.

 

Néhány héttel korábban egy régi barátom telefonon felhívott. Egy üzleti lehetőségről beszélt, de eléggé titkolózó volt, és így nem igazán tudtam, miről is van szó. Ám ennek ellenére igent mondtam! Tudtam, hogy ő sikeres ember. Sajnos épp úton voltam, ezért csak 3-4 hét múlva tudtam vele találkozni.  Ezért azt mondtam neki a telefonba: “Nem tudom, hogy miről van szó, de érdekel!”

 

Gyorsan döntöttem, mert már régóta szerettem volna egy olyan megbízást, ami kis ráfordítással jól jövedelmez. Tetszett tovább annak a gondolata is, hogy nem kell majd minden nap bejárnom dolgozni. A célom az, hogy saját fitnesz és spa létesítményem legyen, ehhez pedig pénzre volt szükségem.

 

Ekkor már négy éve egy párizsi fitneszközpont üzletvezetője voltam. 12 órás műszakokban dolgoztam, és fix jövedelmem volt.  Az volt a célom, hogy 5 éven belül saját fitneszközpontom legyen Franciaországban, és pontosan négy évre rá eljutottam oda, hogy legalábbis én üzemeltettem egy ilyet. Sok tapasztalatom volt, de nem volt meg a saját helyem, és nem volt elég pénzem, hogy elindítsam a vállalkozást. Amikor ismét megcsörrent a telefonom, és a barátom keresett, akkor éreztem, hogy a lehető legjobb időpontban hívott. Szó nélkül megragadtam az alkalmat.

 

Egész életemben célokat tűztem ki, és ötéves terveket állítottam fel. A barátok és a családom furán néztek rám, hogy reggel 7-től este 10-ig be vagyok táblázva, de mindig megvoltak az 5, 3 és 1 éves terveim, valamint a szükséges lépések 3 hónapra, hetekre és napokra lebontva. Ennek a szokásomnak köszönhetően mindig pontosan tudtam, hogy hová tartok, és hogy miért küzdök. Vannak eszközök arra, ha az ember ilyen célorientált akar lenni; olyan eszközök, amiket nagyon-nagyon szeretek.

 

Ugyanez vonatkozik a Nu Skin vállalkozásomra is. Készítettem egy új ötéves tervet, és felállítottam bizonyos mérföldköveket egyes hónapokhoz. Ezután a tennivalókat napi szintre lebontottam. Mivel Párizsban éltem, nem igazán volt időm kiépíteni egy szervezetet Svédországban. Okosan és hatékonyan kellett dolgoznom.

 

Decemberben lettem Executive, pár héttel azután, hogy regisztráltam. Ezután nekiálltam keményen dolgozni, és februárban elértem a Lapis szintet, májusban a Ruby szintet, majd augusztusban az Emerald szintet. Most vállalatot igazgatok Svédországban, Franciaországban és Németországban. Sikeremet nagyrészt annak köszönhetem, hogy igyekeztem mindig részt venni a csapatommal az eseményeken, tréningeken stb. Mindnyájan értékes tudással gazdagodtunk az egészséget illetően, valamint megtapasztaltuk azt a mérhetetlen nagyságú biztonságot, stabilitást és megbízhatóságot, amit a Nu Skin adott.

 

Nemsokára azon kaptam magam, hogy felépítettem egy szervezetet, amelyet nekem kell irányítanom és fejlesztenem. 100%-ig erre akartam koncentrálni, ezért 2011. szeptember 1-én otthagytam a párizsi edzőtermet. Így most tovább folytathatom a munkámat a célok eléréséért, és hamarosan meg tudom majd nyitni saját fitnesz és spa létesítményemet a világ valamely pontján. És ezt mind a Nu Skinnek köszönhetem!

 

Mindig tartottam magam a mottómhoz: ”Az egyetlen út a felfelé vezető út!”

 

Más szavakkal: mindig arra koncentrálj, ami előtted van. Mindig csak előre nézz.  Hová tartasz? Hogyan akarod élni az életed? Ha nem tudod a választ, akkor tudod, hogy hová tartasz? Legyen VÍZIÓD! Ne felejtsd el a múltadat, de ne a negatív dolgokra koncentrálj, hanem előre nézz, és váltsd valóra az álmaid!

Divider