Nieto Maria Teresa

Nieto Maria Teresa

nieto_maria_teresa

Sikertörténetem: Ha látod, el is érheted.

 

2009 szeptemberében kezdődött, amikor egyik barátom találkozóra hívott Párizsban, hogy megoszthasson velem egy üzleti lehetőséget. Közeli barátságunknak köszönhetően mindig megbíztam benne, ám ennek ellenére óvatossággal fogadtam meghívását. Három hónapomba telt, és szükség volt arra is, hogy megismerjek néhány Team Elite-et, és meghallgassam az ő történetüket, elmenjek a 25. évfordulós ünnepélyére Los Angelesbe, hogy a vállalat tanulmányozását és sok termékük kipróbálását követően belássam, ez az a lehetőség, amellyel elérhetem céljaim egy részét.

Számomra e célok közé tartozik a szabadság elérése és annak a lehetősége, hogy más  emberek életén javíthassak. Mindig is edző akartam lenni, és a Nu Skin® olyan lehetőséget kínált, mellyel egy új életmód bemutatásával más embereket ösztönözhetek.

A Nu Skin®-nel végzett 15 hónapnyi munka után, és hogy elértem az Emerald kitűzői szintet hat Executive-val, elmondhatom, hogy a siker kulcsa az, hogy a megfelelő embereket tudhattam az alsóvonalamban, és hogy olyan felsővonal részese lehettem, amely egyszerre ösztönzött és utat mutatott.

 

A Nu Skin® nem rólad szól, hanem a csapatodról. Nem könnyű, de megvalósítható. Először el kell képzelned és hinned kell benne, hogy lehetséges megtalálni a megfelelő embereket. Összpontosíts a bőségre, aztán pedig az elérni kívánt eredményre! A legtöbb ember a helyzete miatt panaszkodik. Azt gondolják, hogy ők különbek, és csak a kifogásokat keresik. A vezetők és vállalkozók reményt adnak. Ha látod, el is érheted! Mindig lebegnek felhők feletted, mielőtt elérnéd a hegycsúcsot, és ugyan nem látod tisztán, de tudod, hogy ott van. Ezért folytatod a hegymászást, amíg meg nem látsz egy fényfoszlányt, és el nem érsz arra a pontra, ahol már akkora a lendületed, hogy nem tudsz leállni.

 

Ezért a kitartás és az állhatatosság nélkülözhetetlen. A legjobb tanács, amit kaptam, hogy az idő 90%-a zöld idő. Emberekkel beszélsz, tudod, hogy mit akarnak az élettől, és megmutatod, hogy a Nu Skin® rendelkezik az eléréséhez szükséges eszközökkel.

 

Először hallgass magadra! Mit szeretnél az élettől? Másodszor hallgasd meg az embereket! Mit szeretnének az élettől? Harmadszor beszélj velük, és mutasd be megfelelően a lehetőséget. Amikor eldöntik, hogy belekezdenek, maradj közel hozzájuk az első lépéseknél, és mutasd meg nekik, hogyan folytassák az üzletet. Ha megmutatod a csapatodnak a megfelelő módot, akkor ők le fogják másolni, és tovább fogják fejleszteni.

 

Elmondhatom, a Nu Skin® több, mint szabadság és pénz. Felnyitotta a szememet, és már látom, hogy a határ a csillagos ég. Úgy érzem, többet fejlődtem az elmúlt 15 hónapban, mint korábban valaha. Sok örömben volt részem, és olyat építettem, ami erősebb minden korábbinál.  Az eredmény pedig az, hogy ez a tapasztalat fantasztikus javulást eredményezett az életemben és az önbizalmamban.

Ha van valami, amire nagyon erősen vágysz, akkor előbb vagy utóbb el fogod érni. Az egyedüli kudarc, ha feladod. Ezért hajrá, és gondolkodj el egy pillanatig, hogy a 2011-es évben mit szeretnél elérni! Tervezd el, és azonnal láss hozzá a megvalósításához! Ez a megfelelő vállalat a megfelelő időben.

 

Nieto Maria Teresa

Divider