Natalia Przybylska Hansson

Natalia Przybylska Hansson

natalia_przybylska_hansson

Natalia Przybylska-Hansson vagyok, és szeretném megosztani Önnel az én Nu Skin kalandomat.

 

Gyerekkorom óta olyan munkára vágytam, amely a szenvedélyem is egyben. Olyan üzleti lehetőséget kerestem, melyben saját főnököm lehetek, és másokat is arra inspirálhatok, hogy függetlenek legyenek, harmóniában és fantasztikus, kreatív energiával éljék életüket. Egy olyan üzlet után kutattam, melybe beleszerethetek.

 

Vállalatom, az Investor Capital jelszava a következő volt: megbízható és erős partnerként segítsünk az embereknek elindítani a saját üzletüket. Ez volt a minden vállalkozó által ismert hagyományos mód, annak minden hibájával és akadályával. 2009-ben a férjem egyik barátja megismertette vele a Nu Skin üzleti lehetőséget, aztán a férjem megosztotta velem az ő tudását. Akkoriban közel sem voltam lelkes, de az idő múlásával Joakim nem adta fel. Folyton egy forradalmi technológiáról beszélt, mely nagy üzleti lehetőséggel kecsegtetett, és végül beadtam a derekam, és megnéztem magamnak a dolgot. Amikor elolvastam a vállalati brosúrát, elutaztam több konferenciára is, és megismertem a vállalat lelkületét, fülig beleestem az elképzelésükbe.

 

Megértettem, hogy a Nu Skin segítségével megnövelhetem a bevételemet, és több generációra előre pénzügyi biztonságot teremthetek meg. 2009. októbere óra szenvedélyemmé vált az, hogy mások számára megmutassam a termékek mechnizmusát, és éreztessem velük a Nu Skin lelkületét. A vállalat kultúrája és a Tápláld a gyermekeket! kezdeményezés miatt csatlakoztam. Tudtam, hogy egy ilyen erős partnerrel kiépíthetjük nemzetközi birodalmunkat. Már 14 hónap telt el azóta, és nem néztem vissza, nem bántam meg a döntésemet. Azt kívánom mindenkinek, hogy meglássák azt, amit Joakim és én megláttunk, és válasszák a Nu Skint sikerük kulcsául. Tudjuk, hogy az ageLOC-kal a bevétel tekintetében a határ a csillagos ég...

Divider