Nannette Höllriegel

Nannette Höllriegel

nannette_hollriegel

Én Nanette Hoellriegel vagyok, a nürnbergi ‘Schoenheitsstube an der Burg’ tulajdonosa (ez a vállalkozásom neve, ami nagyjából azt jelenti: “a kastélymenti szépségszalon”). A Nu Skin® üzlettel egy, az otthonomban tartott rövid előadás során ismerkedtem meg, és az gondoltam, jól lesz majd a többi termékem mellé.

 

Kezdetben hallani sem akartam a multilevel marketingről és az üzletépítésről, mert korábban már voltak negatív tapasztalataim az MLM-mel kapcsolatban. De aztán három hónappal később már executive voltam úgy, hogy nem igazán voltam tisztában az üzlettel vagy az értékesítési kompenzációs terv felépítésével.

 

 A szponzorom mindvégig mellettem állt, tudatos tanácsadónak bizonyult anélkül, hogy akár egyszer is nyomás alatt kellett volna magam éreznem. Ennek köszönhetően már a kezdetektől magabiztosnak éreztem magam, és ezáltal a szokásos üzleti tevékenységeimen felül egy második/melléküzletet is kiépíthettem.

 

Ma, körülbelül 2 évnyi Nu Skin® tapasztalattal és a vele járó sikerrel a hátam mögött, szeretnék köszönetet mondani a Nu Skin® minden szempontból professzionális támogatásáért. Külön szeretnék köszönetet mondani szponzoromnak, Kathrin Pröbsternek, hiszen nélküle most nem mondhatnám büszkén: “Hurrá, Ruby vagyok!” A Nu Skin® valóban hatalmas hatással volt az életemre.”

 

Nannette Höllriegel

Divider