Nannette Höllriegel

Nannette Höllriegel

nannette_hollriegel

Én Nanette Hoellriegel vagyok, a nürnbergi ‘Schoenheitsstube an der Burg’ tulajdonosa (ez a vállalkozásom neve, ami nagyjából azt jelenti: “a kastélymenti szépségszalon”). A Nu Skin® üzlettel egy, az otthonomban tartott rövid előadás során ismerkedtem meg, és az gondoltam, jól lesz majd a többi termékem mellé.

 

Kezdetben hallani sem akartam a multilevel marketingről és az üzletépítésről, mert korábban már voltak negatív tapasztalataim az MLM-mel kapcsolatban. De aztán három hónappal később már executive voltam úgy, hogy nem igazán voltam tisztában az üzlettel vagy az értékesítési kompenzációs terv felépítésével.

 

 A szponzorom mindvégig mellettem állt, tudatos tanácsadónak bizonyult anélkül, hogy akár egyszer is nyomás alatt kellett volna magam éreznem. Ennek köszönhetően már a kezdetektől magabiztosnak éreztem magam, és ezáltal a szokásos üzleti tevékenységeimen felül egy második/melléküzletet is kiépíthettem.

 

Ma, körülbelül 2 évnyi Nu Skin® tapasztalattal és a vele járó sikerrel a hátam mögött, szeretnék köszönetet mondani a Nu Skin® minden szempontból professzionális támogatásáért. Külön szeretnék köszönetet mondani szponzoromnak, Kathrin Pröbsternek, hiszen nélküle most nem mondhatnám büszkén: “Hurrá, Ruby vagyok!” A Nu Skin® valóban hatalmas hatással volt az életemre.”

 

Nannette Höllriegel

Divider
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
You are not allowed to shop in this country.
You were logged out for inactivity.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!
Please Log In