Marc és Chrystine Dugast

Marc és Chrystine Dugast

marc_chrystine_dugast

Chrystine és Marc Dugast vagyunk, morfopszichológus és imázstanácsadó A Nu Skin története számunkra akkor kezdődött, amikor egy barátunk, Jean Bernard Claviere felkeresett minket, hogy bemutasson egy nagyszerű üzleti lehetőséget: a Nu Skint. Marc már azelőtt válaszolt, mielőtt Jean Bernard befejezhette volna mondandóját... Ugyan Jean Bernard előadása fantasztikus volt, Marc válasza „nem” volt, mivel nem érdekelte a multilevel vállalatok tevékenysége. Ezenfelül nem volt megfelelő az időpont, hiszen saját üzletüket készültek beindítani a morfo-átalakítás területén. Jean Bernard nem adta fel, és mivel jó barátok voltak, Marc részt vett néhány párizsi és strasbourgi találkozón.

 

Egy dolog megfogta őt: a hallgatóság lelkesedése. Emiatt Marc azt kérte, hogy jöjjek el én is és tudjak meg többet a Nu Skinről. Én is fellelkesültem, és azóta is meg vagyunk győződve a dolog működéséről. Így hát meghívtuk Jean Bernardot és Maximilien Piccininit az egyik szemináriumunkra.

 

Az üzletet 50 fodrászati vállalatvezetőnek mutatták be. Hatan közülük aláírták a szerződést, és Jean Bernard közölte velünk, hogy Executive-vá váltunk. Ekkor, 2009. április 1-én kezdődött életünk a Nu Skinnél. Április elsejei tréfa? Nem egészen. Valós volt, és lépésről lépésre jöttünk rá, hogy mit jelent ez az egész. Sikerült megőriznünk 3000 pontos Executive státuszunkat már akkor, amikor még csak az út elején jártunk. A legjobb, ha kitartunk a választásunk mellett, ha egyszer elindultunk egy úton. Ez a Nu Skinnél is így van.

 

Mára már Emerald szintet értünk el, és kevés kell a Diamond címhez (jövő hónapban). Ennek eléréséhez egyszerű a szabály: követned kell a Nu Skin tervét.

 

Ezt a fantasztikus kezdetet Jean Bernard Claviere-nek köszönhetjük, aki szponzorunkká vált, magával vitt minket erre a kalandra, és kitartásával támogatott minket. Strasbourgi csapatával együtt a kiváló  savanyúkáposzta Nu Skin módra mellett a fiatalság igazi forrását is megmutatta nekünk, még a Vitality előtt. Térségi vezetőnk Maximilien Piccinini mindig a mi oldalunkon állt, és ránk ragasztotta küzdőszellemét. Eddig párizsi keresztvonali barátaink, 60 ADR vásárlónk és üzletépítőnk bizalma motivált minket, hogy folytassuk "sikertörténetünket".

 

Tanácsunk a kezdők vagy a már csatlakozottak számára a következő: Soha ne adjatok fel semmit! A Nu Skinnél a szép bőrnél kezded és egy aranybányával fejezed be.

 

Chrystine és Marc Dugast

Divider