Bánházi Mária Ilona

Bánházi Mária Ilona

banhazi_maria_ilona

Amikor ezeket a sorokat olvasod azt jelenti, hogy keresésben vagy, mégpedig keresed a lehetőséget, hogy sikeres emberekről olvass, hogy olyanná válhass, mint  ők, szabaddá!

 

A Nu Skin® vállalkozást 23 évesen kezdtem és most, 29 évesen, egy gazdag nyugdíjas vagyok… Amikor a Nu Skinről először hallottam, 2004 augusztusában, Nagyvárad - szülővárosom- egyik negyedében, mentorom Balogh Ottó autójában ültem. Mindig tudtam, hogy a network marketing üzletágból leszek sikeres és amikor az Ottó elkezdett mesélni az érzés megvolt. Ilyen egyszerû! Az Ottó másképp mesélt, mint előtte bármiről,  kellett volna lássátok a szemét, a levegőben volt, hogy valami nagyra készül és ebből én sem fogok kimaradni. ...

 

Aztán kezdődött életem legnagyobb rock and roll-ja, ami azóta is tart.  Miért nevezem így?  Mert ha eddig középszerű életet éltél és a Nu Skint magas fokon akarod űzni, akkor itt nem fogsz unatkozni. Ez a lehetőség az igazán bátrak üzlete,  akik teremtők szeretnének lenni, valami olyat létrehozni, ami holnap is számít.  Mi itt történelmet írunk… csodálatos utazás, ami csak tőled függ meddig tart.  Tehát induljon az utazás.

 

2004 Szeptemberében, szponzorommal –akit testvéremnek is tekintek- elmentünk Váczy Károly első nagyváradi openjére.  Nem sokat értettem.  Annyit tudtam, hogy Executive-vá kell, hogy válj. Amit  láttam a Kari szemében, az a vízió  és nekem ennyi elég volt.

 

23 évesen kezdtem.  Nem vettek valami komolyan a nálam idősebbek,  vagyis nem voltam hiteles,  nem volt túl sok élettapasztalatom, sem vállalkozói hátterem. A szüleim alig néztek rám furcsán, amikor bejelentettem, hogy többé nem az orvosi hivatásnak fogok élni  - vagyis az kellett volna legyek, mint édesanyám és a bátyám-,   hanem megtaláltam azt az esélyt, amivel az embereket egészségessé, szabaddá és boldoggá tudom tenni egy azon időben.

 

Diák voltam, tehát az 50 eurós ösztöndíj mellett kezdtem el az üzletet.  Nem volt telefonom és nem volt autóm,  viszont volt valamim, ami mindennél többet ért… Egy óriási álmom és persze a mentorom hite,  amit csak úgy tudok eléggé megköszönni, ha milliónyi embert tanítok meg a sikerre!

 

Ez az üzlet mindent megad neked.  A Nu Skin®-nek köszönhetően találkoztam Juhász Lászlóval, aki egy fantasztikus vezető!  Már 2007 március óta a szerelmem, akivel azóta is együtt élünk.  A mi célunk, hogy egy Nu Skin világbirodalmat építsünk fel, ami azt jelenti, hogy sok életet mentünk meg.

 

Ez az üzlet az életem. A Nu Skin–S7S erős hátterének köszönhetően, - ahogy  Nathan Ricks emlegeti- ma 29 évesen megtaláltam magamat és élvezem az életet.  “Gazdag nyugdíjas vagyok”,  több országban vannak üzlettársaim, Románia, Magyarország, Ausztria…és meg hány helyen lesz…

 

Amit meg kaptam, a képzés általi folyamatos fejlődés, az igaz barátok és egy óriási, igazi és etikus csapat. Ők a második családom.  Igazán szeretem őket!  Éppen ezért én ameddig lélegzem szabad embereket fogok teremteni a Nu Skin lehetőség és az S7S legeredményesebb képzési rendszerének segítségével.

 

Köszönettel tartozom a felsővonalaimnak, Balogh Norbertnek, mentoromnak Balogh Ottónak, Váczy Károlynak, az óriás szívű Kenton Worthingtonnak és Nathan Ricksnek. Köszönöm a testvérvonalaimnak, akikkel együtt egy igazi értéket tudunk létrehozni és képviselni!  A csapatnak üzenem, hogy büszkeséggel fog eltölteni, amikor a te sikersztoridat fogom itt olvasni… 

 

  “A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát  –ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz!”

 

Őszinte tisztelettel és szeretettel:

Bánházi Mária Ilona

Divider