Bettina Lutz

Bettina Lutz

Bettina_Lutz

Mikor legelőször hallottunk a Nu Skin®-ről, a legelső gondolatunk ez volt: Persze, de jó lenne, ha igaz lenne! Ám egészen véletlenül, 2008 nyarán elkeveredtünk egy lóversenyre Iffezheimben, Németországban. Ott megpillantottunk egy Nu Skin® standot, és spontán módon a Nu Skin Galvanic Spa System® II. kipróbálása mellett döntöttünk. A párom jelentkezett, hogy teszteljék őt, így kapott egy félarcos kezelést. Az eredmény egészen rendkívüli volt! Ezt követően azonnal beregisztráltunk Üzletépítőnek. Köszönjük, Karin Oberacker!

 

Egy kis idő múltán bemutattam a Nu Skin®-t régi barátnőmnek, Doris Wildenauernek, aki szintén azonnal belelkesedett, és aki mára alsóvonalunk egyik sikeres Executive-ja.

 

Mielőtt belevágtunk volna a Nu Skin® üzletbe, másfél év alatt a Vállalat szinte összes termékét kipróbáltuk (mindegyik csodálatos!). E tesztidőszakot követően nyilvánvalóvá lett számunkra, micsoda egyedülálló üzleti lehetőséggel állunk szemben. Uwe Ruthard és Henriette Albrecht számtalan tréninget tartott nekünk: ez lehetővé tette, hogy gyorsan megtanuljuk a helyes üzletvezetést. Ennek eredményeképp az értékesítési mutatónk és a jutalékunk elképesztően növekedett.

 

Húsz év manikűrös és kozmetikai szakemberi háttérrel először fordult velem elő, hogy még a nyaralásokkor is pénzt kerestem. És mellesleg mostanában már elgondolkodhatok azon, hogy esetleg feladjam manikűrös állásom. Ez egyszerűen szuper! Sőt, akár ingyenesen hozzájuthatok egy BMW 1-es sorozat autóhoz a Nu Skin® Németország Mobility Projectjén keresztül! Ilyen sikert csakis hatalmas ambícióval, türelemmel, kitartó munkával és az alsóvonalbeli Executive-ok magas értékesítési mutatójával lehet elérni.

 

Mára a Nu Skin®-ről való felfogásunk egészen más, mint az első mondatban írtak. Most így gondoljuk: Aki hisz a Nu Skin®-ben, örökké csinálni fogja és boldog életet él majd! Köszönjük, Nu Skin®!

Divider