Tanea Lombard

Tanea Lombard

tanea-lombard

Az én Nu Skin történetem egy johannesburgi utazással kezdőtt, ahová azért mentem, hogy részt vegyek egy Principal Estate Agent képzésen. Itt Viv Kuttner, későbbi felsővonalam meghívott egy üzleti előadásra.

 

A johannesburgi forgalmi dugók miatt késve érkeztem, és így csak az előadás felét hallgathattam meg.  Őszintén szólva meglehetősen szkeptikusan viszonyultam a dologhoz. Ám Viv meggyőzött, hogy adjak a lehetőségnek még egy esélyt;  és én örök hálával tartozom neki kitartásáért!

 

Immár főállásban a Nu Skin üzlet kiépítésén dolgozom, és szüntelenül lenyűgöz mindaz a szabadság, szabadidő és rugalmasság, amit az üzlet kínál. Három gyermekem jégkorong mérkőzései, táncórái és tenisz edzései köré szervezem a munkaidőmet, miközben figyelem támogató férjem sűrű utazási naptárjára is. 

 

Mindez nem lett volna lehetséges csodálatos csapatom támogatása és barátsága nélkül. Az üzlet következetességre és kitartásra tanított, valamint elsajátítottam azt is, miként tűzzem ki céljaimat és miként is érjem el őket.

 

A Nu Skin örökre megváltoztatta az életem, és én mindenkinek hasonló sikereket kívánok ebben az üzletben!

Divider