Sergio Moscardo

Sergio Moscardo

sergi-moscardo

Negyvennégy évvel ezelőtt a családi mintát követve én arra születtem, hogy egy gyógyszerekkel foglalkozó cég igazgatója legyek. Ez így is történt. Motivációmnak köszönhetően magas pozíciót töltöttem be egy fontos gyógyszerészeti vállalatnál. Sokat tanultam a többcsatornás marketingről, illetve a digitális marketingről és újításokról, de közben úgy éreztem, hogy egyáltalán nem járulok hozzá a világ jobbá tételéhez. Ezért aztán vállalkozó lettem és belevágtam néhány új kezdeményezésbe. Az ötleteim igazából azon ötletek 95%-ba tartozott, amik 5 év után eltűntek mind a rájuk áldozott remény, energia és pénz ellenére.

 

Két nagyszerű 25 éves fiatal mutatta be nekem a Nu Skint. A lehetőség alapos kutatása és áttanulmányozása után végül úgy döntöttem, hogy beszállok az üzletbe. 6 hónap után otthagytam igazgatói állásomat a gyógyszerész cégnél és minden energiámmal a Nu Skin üzletre összpontosítottam.  

 

Most pedig vezetőimmel együtt két fő területre fókuszálunk annak érdekében, hogy mindenki egyformán sikeres legyen:

1.      A Nu Skin üzleti modellje - Meg kell tanulnunk és képesnek kell lennünk azon készségek kifejlesztésére, melyek segítenek megérteni a jól működő szervezet felépítésének mibenlétét.

2.      Nu Skin - A termékek, a tudomány, a piacok, a működő rendszer. Vagyis ismernünk kell üzletünk alapjait.

 

Ezenfelül csapatom és én folyamatosan szem előtt tartjuk a személyes fejlődést, tanulmányozzuk és meg is osztjuk Dale Carnegie, Napoleon Hill, Harv Eker, Eric Worre, Jim Rohn and Tony Robbins, etc. bölcsességeit.

 

Végül pedig az a felismerés, hogy kulcsfontosságú szerepet töltök be az emberek életének és jövedelemforrásának jobbá tételében, megváltoztatta az életemet. Amikor tudatában vagy ennek, amikor ezt tisztán látod, akkor arra összpontosítasz, hogy annyi embernek segíts, amennyinek csak tudsz.

Már másfél éve építem a Nu Skin üzletemet. De az egyetlen dolog, amit ki szeretnék emelni, az az, hogy életemben először a siker nem csak rajtam múlik, hanem csak akkor érhetem el, ha másokat is hozzásegítek.

 

Úgy hiszem, a sikerem az álmaim, a jövőm és a céljaim meghatározására épül. Erre alapozva kigondoltam egy tervet, mely forrása a következő szó: CSELEKVÉS. Nem szabad késlekednünk, azonnal cselekednünk kell, és mindig meg kell találnunk a finomítást igénylő pontokat!”

 

Divider