Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

 

Gyártási technikus diplomával rendelkező mérnök vagyok, emellett maximalista. Több mint 30 évnyi vendéglátó ipari tapasztalat áll a hátam mögött, melyből 15 évet vezetői pozíciókban töltöttem. Boldogságom titka a jó házasságban, szeretett lányomban, a gimnasztikában és a médiaművészetbe fektetett kreativitásban rejlett, de ennél mindig is többre vágytam.

 

Először 1994-ben hallottam a Multi-Level Marketingről (MLM). Testsúlyom és az egyre csak halmozódó egészségügyi problémák vezettek el az első MLM projektemig Oroszországban. Miután szemtanúja voltam az eredményeknek, hamarosan én is belevágtam a vállalkozásba szülővárosomban, Magadanban. Számomra teljesen ismeretlen volt ez a fajta üzlet. A kemény munka és a kitartás hamarosan meghozta a gyümölcsét, de nem sokára újabb megmérettetésbe ütköztem. Egyre több szemmel látható öregedési jelet véltem magamon felfedezni, az egészségem pedig egyre csak romlott. Reménytelennek éreztem a helyzetet.

 

Egy napon aztán, egy családi barátunk, aki orvos, felhívott, hogy boldog húsvétot kívánjon nekem. Beszélgetésünk folyamán elpanaszoltam magamat az egészségi állapotom miatt, ő pedig azt javasolta, hogy próbáljam ki egy bizonyos amerikai vállalat termékeit, amelyek nem rég jelentek meg az orosz piacon. Egy kis hezitálás után végül regisztráltam is telefonon, és elkezdtem megismerni a céget. Mivel gyártási technikus voltam, számomra rendkívül fontos volt az előállítás technológiájának ismerete ahhoz, hogy teljes mértékben fel tudjam mérni a termékeket. Akkoriban nem volt pénzem, így ékszereimet egy zálogházban helyeztem el, az első termékcsomagot pedig azok árán vásároltam meg. Az új termékeim eredménye bámulatba ejtett, és rájöttem, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy elszalasszam ezt a lehetőséget.

 

A Nu Skinnel való egy hónapnyi üzletépítés után elértem az Executive kitűzői címet. Az volt a célom, hogy professzionális hálózati vezető legyek, aki egyéni vállalkozókat fejleszt. Tanulmányaimhoz és képességeim fejlesztéséhez a külföldi piaci tapasztalatokat használtam fel. Üzletfeleim után az utcán kutattam; személyes testápolásról szóló workshopokat ajánlottam nekik. Minden egyes üzletfelem számára külön aktát vezettem saját „előtte és utána” portfólióval, és a mai napig tartom velük a kapcsolatot. Végül ez lett az én sikerem titka.

 

Az éveken át tartó közös munka a Nu Skinnel nem csak sikeres vezetővé nevelt, de a Nu Skin termékek ikonjává is változtatott. Eredményeim a mai napig mindenkit lenyűgöznek.  Az az álmom, hogy a Nu Skinnel együtt gyönyörűvé varázsoljam az embereket, és ezáltal felfedezzék legjobb önmagukat.

 

 

 

Divider