Lucie és Pavel Svobodovi

Lucie és Pavel Svobodovi

lucie_svobodová_pavel_svoboda1

A mi történetünk a Nu Skinnel akkor kezdődött, mikor azt a legkevésbé vártuk. A táplálkozás és az alternatív gyógyászat iparában vezettünk sikeres üzletet, éppen új központot építettünk és egy vegetáriánus étterem megnyitásának üzleti terveit szövögettük. Abban az időben igazán nem volt szükségünk egy újabb üzleti lehetőségre, mégis elénk tárult.

 

Egy barátunk által találkoztunk szponzorunkkal, Dana Dobrichovsskaval. Habár a Nu Skin üzleti lehetősége nem csábított el minket, én (Lucie) nagy izgalomba jöttem a technológiák és a termékek hallatán, ugyanis én ezt a területet hallgattam az egyetemen, és nagy lehetőséget véltem benne felfedezni. Velem ellentétben férjem, Pavel, elég negatívan viszonyult a dologhoz. Mégis, mind a ketten elkezdtük tesztelni a termékeket, mert számunkra azok minősége és hatékonysága volt a legfontosabb. Miután azokat fél évig használtuk és tanulmányoztuk, ráébredtünk, mit is tartunk valójában a markunkban. Pavel teljes mértékben támogatott volna a Nu Skin üzletben, egyszerűen csak aktívan nem szeretett volna részt venni benne. Ez pedig kulcsfontosságú pillanat volt, mert azt mondtam: "Vagy együtt vágunk bele a Nu Skin üzletbe, vagy egyikünk sem."

 

Úgyhogy a 2015-ös márciusi konferenciára már együtt mentünk, ahol megismertük a vállalat kultúráját és nagyságát, illetve azokat, akik nagy sikereket értek el és valóra váltották az álmaikat. Egyszerre minden értelmet nyert a számunkra, és hatalmas késztetést éreztünk arra, hogy mindennek részesei legyünk.

 

Miután hazamentünk, úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk eltitkolni ezt a nagyszerű lehetőséget, így elkezdtük terjeszteni lelkesedésünket. 14 napon belül Executive-okká váltunk, négy hónapon belül pedig elértük a Ruby kitűzői szintet. A Nu Skinnel való első évfordulónkat márciusban az EMEA Sikerutazáson, Miamiban ünnepeltük, már Emeraldokként.

 

Sosem a siker vezetett minket, hanem az, hogy mások életét is megváltoztathatjuk, ez pedig boldogsággal tölt el bennünket. A minket sikerre vezető erő nagyszerű és összetartó csapatunkban rejlik.

 

Ahogy a mondás is tartja - áldozat nélkül nincs eredmény. Ez nagy igazság, amit mindig észben tartottunk a kemény munka közben. Ugyancsak, ennek az üzletnek a felépítéséhez nagymértékű igyekezet, önfegyelem, őszinteség, önmegtartóztatás és gyermekeink támogatása egyaránt szükséges. De a termése a legnagyobb és legédesebb gyümölcs, amit valaha is kóstoltunk. Életünk sokkal gazdagabb lett és hihetetlenül rövid idő alatt változott meg. Boldogak vagyunk, hogy megtaláltuk a Nu Skint, és tudjuk, hogy számunkra ez a legtökéletesebb üzlet.

 

 

Lucie és Pavel Svobodovi 

 

Divider