Kathrin és Michael Glauninger

Kathrin és Michael Glauninger

kathi-and-michi-glauninger

Férjemmel együtt mindig is aktív életet éltünk. Fiatalként Michael hivatásos futballista volt, én pedig 15 éves koromig táncoltam. Számtalan színpadon léptem fel együtt a testvéremmel. Anyukám a mai napig állítja, hogy színésznőnek kéne mennem a gyermekkori táncból nyert, hatalmas magabiztosságom miatt. Aztán pedig találkoztam a férjemmel, aki ugyancsak nem volt szégyenlősnek mondható számtalan góllal és győzelemhez segített mérkőzéssel a háta mögött. Úgy is mondhatnánk, nem kerestük, de örökre megtaláltuk egymást.

 

2012-ben találkoztunk, amikor mind a ketten a fitnesz iparban dolgoztunk. Én egy kis edzőteremnek voltam a tulajdonosa szülővárosomban, az osztrák Voitsbergben, férjem pedig személyi edzőként dolgozott Grazban. Kollégákból váltunk egy párrá, ma pedig 2 és fél éves fiunk, Leon büszke szülei vagyunk. Most együtt visszük sikeresen az edzőtermet.

 

Tavaly elkezdtünk megalkotni egy fitnesz és táplálék kiegészítő online tanácsadói platformot egy partner céggel együttműködve. Még mindig mi vagyunk a legjobbak Ausztria ezen területén. Míg céljaik elérésében segítettük ügyfeleinket, mi is jól éreztük magunkat. Az online programnak köszönhetően pedig most már az egész német nyelvű régióban nyújtunk segítséget embertársainknak. Az elmúlt másfél évben láttuk, milyen gyors növekedést eredményez az online felület és a közösségi média világa.

 

Miután Thomas és Stefanie Kogler, Blue Diamond felsővonalaink megmutatták nekünk az ageLOC Galvanic Body Spat és más, nagyszerű Nu Skin termékeket (beleértve az étrend kiegészítőket is), elkezdtük ajánlani a Nu Skin Pharmanex LifePak+ és Marine Omega kapszuláit az addigra kialakított online köreinkben. Hihetetlen sikernek örvendtünk, és más kiegészítőket is bevontunk a programba. Mivel ennek az online tanácsadói programnak elsődleges céljai a nők, kozmetikumok után sokkal nagyobb volt a kereslet, mint étrend kiegészítők után. Ezért aztán elhatároztuk, hogy a szépségápolás területén is létrehozunk egy online platformot - így született meg a picbe.

 

A „picbe – the Beauty Box” (szépségápolási szett) segítségével a német nyelvterületen élő nőknek és férfiaknak megadatik a lehetőség, hogy a professzionálisan betanított picbe lányaink online segítségével hozzájussanak személyre szabott szépségápolási szettjeikhez. Szépségápolási tanácsadóink egy 3 hónapos képzésben vesznek részt, ami alatt személyesen és online tanítjuk őket. A kurzus alatt tanulnak Nu Skin termékekről és megtapasztalhatják hatékonyságukat is. Jövőképünk az, hogy a Nu Skinnel és nagyszerű termékeivel annyi picbe lányt neveljünk Ausztriában és Németországban egyaránt, amennyi csak lehetséges. Ezáltal szeretnénk a régió legerősebb Nu Skin csapatává válni.

 

Ezeket az ötleteket nem tudtuk volna megvalósítani Thomas és Stefanie nélkül. Sosem hagytak minket magunkra, és mindig is látták bennünk a potenciált. Az elején el sem akartuk hinni, mennyi lehetőség búvik meg számunkra a network marketingben. Azt sem tudtuk, hogyan működik. Ugyanakkor Thomas és Stefanie mindig velünk voltak, támogattak, bátorítottak és rendezvényekre hívtak meg minket. Főleg a nagy események és összejövetelek után éreztük magunkat annyira motiváltnak, hogy tovább is fejlesztettük ötleteinket.

 

Most pedig itt tartunk néhány beszélgetés, rendezvény és tréning után. Még csak álmodni sem mertünk róla. A Nu Skinnek hála végre azt az életet élhetjük, amit mindig is elképzeltünk a magunk számára. Ezért pedig mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani, akik támogattak minket célunk elérésében és hittek bennünk. Augusztusban az első picbe tréning alkalmával máris 40 új tanácsadót képeztünk ki. Most pedig már szeptember óta Ruby Executive-ok vagyunk.

 

Kéz a kézben várjuk az elkövetkező gyönyörű időket.

Divider