Iveta Sinovitzká és Ladislav Sinovitzký

Iveta Sinovitzká és Ladislav Sinovitzký

Iveta-and-Ladislav

A Sinovitzki házaspár klasszikus munkavállalóként kezdte meg pályafutását. Ladislav gépjárművezetőként, míg Iveta közalkalmazottként kereste kenyerét. Mivel szerettek volna többre jutni az életben, 1989-ben egyéni vállalkozásba fogtak. A házaspár egy luxus sportmárkát árusító boltot vitt Kassa főutcáján. Később, amikor mind a négy gyermekük felnőtt, nyitottak egy másik luxus gyermekruházati boltot a kassai Hypertesco áruházban. Az volt az álmuk, hogy jó minőségű termékeket elérhető áron értékesítsenek. Tudásukat textilkiállítások látogatásával tökéletesítették. Szerették volna megkülönböztetni magukat a versenytársaktól, akik folyton őket másolták. A pozitív gondolkodásuknak köszönhető, hogy a Nu Skin belépett az életükbe.

 

A projektet egy barátjuk mutatta be nekik lakásuk nappalijában. A Pharmanex Biofotonikus Szkenner rendkívül felkeltette érdeklődésüket. Később, miután megismerték a Nu Skin étrend-kiegészítők jótékony hatásait, szerették volna másokkal is megosztani azt. Vonzónak találták a Nu Skin helyzetét és szabadalmait. Egy hónappal a regisztráció után már egy Biofotonikus Szkenner birtokában voltak. Ladislav végezte a méréseket, míg Iveta cserélt a két bolt eladójával. Kassán nem volt semmiféle támogatásuk akkoriban, így rendkívül hálásak voltak, amikor Janka Jančová csatlakozott hozzájuk. Janka mesélt nekik Marián Kelement szponzorukról, aki Prágában élt.

 

Elkezdtek együtt rendezvényekre járni Pozsonyban, és később bevezettek egy üzleti támogatási rendszert Mariannal és Jankával. Az egyik Világkonferencián való részvétel után bátran úgy határoztak, hogy búcsút intenek kis üzleti vállalkozásuknak a beszállítók szankciói és a kezdeti bevételveszteség dacára. Nyelvismeret nélkül is egy nemzetközi üzleti lehetőség körvonalazódott ki előttük. Számukra a Nu Skin lett a megoldás arra, hogy szabadok legyenek és több idejük maradjon a családjukra. A Nu Skinnel közös üzlet egy nagyhírű márka erejét jelentette és világos lett számukra, hogy miként tudják megvalósítani azt, hogy folyamatos, határtalan bevételi lehetőséghez jussanak. Ez volt jövőjük biztosításának a kulcsa.

 

A legnehezebbnek a tanácsok követése, a rendszer betartása bizonyult, és az, hogy mindent előről kellett kezdeniük, valamint megérteni, hogy itt kezdődik a személyes növekedés. Kelet-Szlovákiában maguk voltak, és ez segített nekik megismerni a Nu Skinen belüli csodálatos csapatmunka varázsát. A legnagyobb motiváló erő az volt, hogy korlátok nélkül szabadok legyenek, mert ez az egyetlen módja annak, hogy másokat is életük megváltoztatására inspiráljanak. E történet megosztásával szeretnék bizonyítani, hogy a kudarcok és nehézségek valójában csak segítettek nekik abban, hogy nyertesként érjenek célba.

 

A legnagyobb örömöt a csapaton belüli sikerben osztozás jelenti számukra. A nemzetközi konferenciákon nagy örömmel nézik, ahogy a csapattagok egyre lépnek előre kitűzői szintjeik terén, és minden egyes Szkenner operátorért hálásak. Naponta háromszor végiggondolják álmaikat és céljaikat, ami felvértezi őket a negatív szituációkkal szemben. Minden nap leírnak három olyan dolgot, amiben fejlődtek, és három olyan dolgot, amiben jobbak kívánnak lenni a jövőben.

 

Csapattagjaiknak azt tanítják, hogy értékeljék a kis dolgokat, ajándékként tekintsenek a hétköznapi helyzetekre, és legyenek hálásak mindenért, ami velük történik, hiszen ez is fejlődésük javára válik. A tény, hogy Janka Jančovával egyedül vágtak bele a kalandba Kassán, és hogy nagyobb jelentőséggel akarták felruházni az üzletet, segített nekik egyetlen varázslatos mondat megalkotásban, és gyakori megismétlésében: „Mi még nem tudjuk a választ, de minden kérdésére választ kap a pozsonyi nagy rendezvény alkalmával.” A Sinovitzki házaspár így invitált másokat a pozsonyi üzleti prezentációkon való részvételre, ami Kassától több mint 400 km-re található. A csapattagokkal napi kapcsolatban állnak, és még a kisebb sikereknek is közösen örülnek.

 

Már az első Nu Skines munkanaptól fogva azt kérdezgették, mit kellene tenniük ahhoz, hogy Team Elite-té váljanak. Ma már inkább azt kérdezik, kivé kéne válniuk ahhoz, hogy Team Elite-ek lehessenek. A Nu Skin nem csupán egy kaland számukra, hanem sokkal inkább egy életstílus. Ez az egyetlen módja annak, hogy megváltoztassák életüket és másoknak is segíthessenek ebben.

Divider