Handan Lewis

Handan Lewis

Handan-Lewis

Bőrápolási hátterem van, így ismertem meg a Nu Skint. Akkoriban egy nagyon forgalmas szépségszalon tulajdonosa voltam. A hosszú, átdolgozott, magányos órák természetesen azt jelentették, hogy kevesebb idő jutott a családomra és gyakran maradtam le olyan különleges eseményekről, melyekről egyetlen édesanyának sem kellene lemondania, amíg gyermekei felcseperednek.

 

Miután alaposan megvizsgáltam akkori helyzetemet, rájöttem, hogy akármennyi időt szentelhettem volna a szalonra, sosem nyújtott volna annyi pénzt, amennyire az áhított életvitel kialakításához volt szükségem. Valaminek meg kellett változnia, különben erről szólt volna az egész életem és sosem jutottam volna előrébb.

 

2015 januárjában döntöttem úgy, hogy a már egyébként is sűrű rutinom mellett napi rendszerességgel fogok dolgozni a Nu Skin üzlet építésén és abszolút megérte. Elkötelezettségem első pillanatától számítva 6 hónapon keresztül dolgoztam keményen, részmunkaidőben, mire megduplázódott a szalonból, teljes munkaidővel szerzett jövedelmem.

 

2015 júliusában végleg bezártam a szalont és így szabadon építhettem ezt a csodálatos üzletet teljes munkaidőben, családi kötelezettségeim mellett, otthonról. Most már mindig ölelésre készen várom haza fiamat az iskolából, segítek a házi feladatában és sosem maradok le azokról a bizonyos különleges pillanatokról.

 

Az egyik legjövedelmezőbb része annak, hogy vezető vagyok, az az, hogy minél több mindenkit segítek hozzá céljai eléréséhez, annál sikeresebbé válok én magam is. Varázslatos módon tudom megérinteni mások életét, és ez mély elégedettséggel tölt el. Imádom nézni csapattagjainkat, ahogy célokat teljesítenek és otthagyják a 9-től 5-ig tartó állásaikat, imádom nézni, ahogy a havi jutalék jobbá teszi életüket. Jövedelmező együtt dolgozni ezekkel a motivált emberekkel és jó látni, ahogy a bővített családom szinte napról napra gyarapodik. Bryn és én utazni szeretnénk a jövőben, és nagy izgalommal és hálával várjuk mindazt, amit az élet tartogat számunkra. A Nu Skin által nyújtott szabadságnak hála a világ bármely részéről tudunk dolgozni, ahol csak internet kapcsolat áll rendelkezésünkre; ezáltal saját szabályaink szerint élhetünk.

Divider