Svetlana Mikhailova

Svetlana Mikhailova

svetlana-mikhailova-new

Glenn Cheney Áttekintés a Pharmanexről című előadása vitt rá, hogy csatlakozzak a Nu Skinhez.  Miután többet megtudtam az egészséges életmódról és a vállalat kínálatában szereplő elsőrangú minőségű termékekről, megihletett a lehetőség, hogy segíthetek mind magamon, mind másokon.

 

A Nu Skin megváltoztatja az emberek életét. Kedvenc szponzorom, Inna Shybnikova szavai mostanra próféciaként csengnek: „Az emberek előbb-utóbb maguktól fognak keresni téged.”
 

A vállalat emellett a családi értékeket is képviseli. A lányommal együtt eddig minden jelentősebb vállalati rendezvényre meghívtak minket. Az elmúlt öt év során a lányom megtapasztalta a vállalat nyújtotta szeretetet, gondoskodást és megbízhatóságot.

 

2015 tavaszán ezért ő is csatlakozott a Nu Skinhez. A Nu Skin minden szempontból innovatív megközelítést alkalmaz. Engem valósággal elkápráztat az előttünk álló fényes jövő. Nagy vágyam, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertethessem a vállalatot. És tudom azt is, hogy ez a vágy megéri a fáradozásokat.

Divider