Miriam Benz

Miriam Benz

miriam-benz

2015 januárja volt, amikor egy ismeretlen számmal megcsörrent a telefon. Arra gondoltam, hogy biztos egy idegesítő telemarketinges hívás, és a sűrű munkanap végén erre már végképp nincs szükségem, de azért felvettem.

És ez volt az a hívás, amely az elmúlt 6 hónap alatt megváltoztatta az életünket – jó irányba.
 

Háromgyerekes család vagyunk (a gyerekek 15, 14 és 11 évesek), és nemrég repült ki a családi fészekből nevelt fiunk. A férjem a postán dolgozik, én részmunkaidőben egy gyermekorvosi rendelőben. Emellett egy network marketing üzlettel foglalkozom, és a helyi ifjúsági fúvószenekar elnöke vagyok. Mivel két fúvószenekarban is első trombitásként tevékenykedem, nem igazán volt időm az üzletépítéssel foglalkozni. Szoros, alaposan megtervezett napirend szerint élek.
 

Amikor a szponzorom Svájcba látogatott, és bemutatta nekünk az ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készüléket, az eredmények igencsak felkeltették az érdeklődésünket.

Eleinte nem is gondoltam az üzletépítésre. Egyszerűen csak meséltem róla a környezetemben élőknek és felajánlottam, hogy próbálják ki: így épült ki az alap. Februárban elértem az Executive címet, és sikerült márciusban megtartanom a címemet, emellett a frontvonalamban is rendelkeztem egy Executive-val, miközben máris egy újabb Executive kinevelésén dolgoztam. Ez aztán jól működött! Mostanra mindenki nagyon lelkes, főként én magam. Fogalmam sincs, mi zajlott le az elmúlt 3 hónapban. Egyszerűen nem is értem, hogy a lelkesedésem és a cselekvések hogyan vihettek ilyen messzire az üzletben. A szponzorom felhívott, megkaptam az elismerési kitűzőket, és én voltam a legjobban meglepve, de nagyon örültem. Éppen ma érkezett meg a Pharmanex Biofotonikus Szkennerem, a munkámat főként a Szkennerre és az ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készülékre alapozom. Mindössze annyit tettem, hogy folytattam a bemutatókat, megosztottam másokkal is a lelkesedésem, és áprilisra elértem a Lapis, júniusra pedig a Ruby címet. A Lapis kvalifikáció arra ösztönzött, hogy szavakba öntsem vágyaimat, álmaimat és egy célt: ott leszek Miamiban.

A Nu Skinnek hála hihetetlen mértékben kiszélesedett a látóköröm. A Nu Skin megadta számunkra a biztos jövő reményét és újraélesztette a legbelül régóta mélyen eltemetett álmaimat. Mi lett volna, ha aznap nem veszem fel a telefont? Erre gondolni sem szeretnék...

Mindennek elérkezik a maga ideje, csak hinnünk kell benne. Az idegenek barátokká válnak.

 

Szeretnék köszönetet mondani a legjobb szponzornak és a legjobb felső- és alsóvonalnak, köszönöm a bizalmukat, a segítségüket, hogy meghallgattak és hogy mind szavakkal, mind tettekkel támogattak.

 

Miriam Benz és családja

Divider