Emma Carpenter

Emma Carpenter

emma-carpenter

A legnagyobb változás, amit az üzlet kezdete óta tapasztaltam, az életminőségemben következett be. Korábban egy másik sikeres üzletben tevékenykedtem, ami bár jövedelmező volt, tengernyi időt elrabolt. Azt gondolom, a tiéd lehet akár a világ összes pénze, de ha nincs időd arra, hogy élvezd és hogy a szeretteiddel légy, nem találhatsz rá az egyensúlyra és nem élhetsz minőségi életet.

 

Amikor sikerült kiépítenem egy szilárd szervezetet, végre otthagyhattam a másik üzletet, és a Nu Skinnek szentelhettem az összes energiámat. A Nu Skin üzlet építése nem csak több szabadsággal ajándékoz meg; az ember egész személyiségét megváltoztatja. Soha még csak nem is álmodtam arról, hogy egyszer majd tömegek előtt fogok beszélni vagy hogy kiállok a színpadra, azonban mióta belefogtam az üzletbe, a személyiségem is sokat fejlődött, magabiztosabb lettem, és mostanra képesnek érzem magam arra, hogy újra és újra kilépjek a komfortzónámból. Ez a lehetőség megtanítja, hogyan hozzuk ki magunkból a legjobbat.

 

A Nu Skinnel közös munka során arra is rájöttem, hogy képes vagyok bármire, amit a fejembe veszek. Mindig is nagyon közel éreztem magamhoz az „álmodj, higgy, cselekedj” hármasát – ha hiszel magadban, a vállalatban, a termékekben és hajlandó vagy keményen dolgozni a szervezeted felépítésén, ezzel a lehetőséggel valóra válthatod az álmaidat.

 

Ezek mellett azt is megtanultam, hogy mindannyian különbözőek vagyunk! Az üzletben szükségünk van a fogyasztókra, az Üzletépítőkre és az üzleti partnerekre. Nincs ez másképp a szervezeten belül sem – vannak olyanok, akik másoknál nagyobb célokat tűztek ki maguk elé; nem bírhatjuk rá az embereket arra, hogy többet tegyenek, mint amennyit szeretnének. Hiszen milyen unalmas is lenne a világ, ha mind egyformák lennénk!

 

Éppen kisbabát várok, a kilencedik hónapban járok, és a terhességem alatt végig építettem az üzletet, hogy amikor a kicsi megérkezik, annyi időt tölthessek vele, amennyit csak szeretnék. Az előző üzletben rögtön vissza kellett volna térnem a munkához. Most azonban teljesen rugalmas vagyok, a munka és a család tökéletes egyensúlyban van az életemben. Családként ez roppant fontos számunkra, leendő anyukaként pedig úgy érzem, felbecsülhetetlen.

 

Hosszú távú célom az, hogy nagy családom legyen, akikkel egy gyönyörű házban éldegélek valahol vidéken, beutazhatom a világot és a lehető legtöbb embernek segíthetek a lehetőséggel. Különösképpen azt szeretném megmutatni a nőknek, hogy nem kell választaniuk a család és a karrier között – mindkettő a miénk lehet!

 

Jelenleg nincs semmi, amit megváltoztatnék az életemben! Szeretem úgy, ahogy van, és hálás vagyok mindenért, ami megadatott nekem.

Divider