Catherine Bedejus

Catherine Bedejus

catherine-bedejus

Catherine Bedejus vagyok, 59 éves és három gyermek édesanyja.

 

Kozmetikus vagyok és mindig érdekelt a táplálkozástudomány, és bármi, ami az egészséggel és a jó közérzettel kapcsolatos. Ám mindenekfölött mindig is lenyűgözött a szakma tudományos háttere.

 

Hamar felmértem, hogy a szabadsághoz és a saját tetteim és életem fölötti irányításhoz függetlenül kell dolgoznom.

 

Huszonhárom évet "húztam le" egy kozmetikai és táplálkozásügyi laboratóriumban, miután úgy éreztem, megérett az idő a változásra. Szerettem volna előrébb jutni, innovatív termékekre és koncepciókra bukkanni. A Nu Skin minden elképzelésemnek megfelelt. Az ageLOC tudományban megtaláltam a keresett tudományos hátteret és a folyamatos tudományos fejlődést, gazdasági növekedést és vállalat sugározta jó hangulatot.

 

Ezzel a találkozással minden a helyére került. Szükségem volt vizuális bizonyítékokra is, és ezt is megkaptam, amikor láttam jó ismerősöm, Mireille Neviere bőrén az eredményeket. Az volt az a pillanat, amikor elkezdtem hinni a Nu Skinben. (Mireille Diamond volt, és gondoltam, ha neki sikerült, nekem is fog!)
 

Azonnal munkához láttam. A hitem és meggyőződésem segített olyan vásárlókat találnom, akik bíztak bennem, és az erős alapok kialakítása érdekében rögvest kiépítettem a csoportkörömet.

 

Nagyon gyorsan kellett maximalizálnom a jutalékomat, és fontos volt számomra, hogy vásárlóimnak megadjam a megfelelő támogatást és képzést. Ennek köszönhető, hogy sokan hűséges ügyfeleim lettek, az eredményeim mintegy önmagukat generálták, amely lehetővé tette számomra, hogy elegendő időt fordítsak az üzletépítői hálózatom fejlesztésére.

 

A hálózatomat bizalomra, professzionalizmusra, közösségi élményre és izgalomra alapoztam, így értem el, hogy sokan akarták követni a példámat.

 

Eljutottam az Emerald Executive szintre. Szerettem az előrejutás adta élményt, és az érzést, hogy minden lehetséges és nincsenek határok. Felvillanyozott, és ezt az energiát átadtam üzleti partnereimnek.

 

Minden tréningen és találkozón részt vettem, mert mindig van mit tanulni és a Nu Skin tudja, hogyan tartson bennünket lázban.

 

Sajnos e kaland kellős közepén amiotrófiás laterálszklerózist (ALS) diagnosztizáltak nálam, ami egy halálos és gyógyíthatatlan betegség, amely az idő múlásával elpusztítja a központi idegrendszert irányító idegsejteket.

 

Így mindössze három év után teljesen lebénultam és jelenleg elektromos kerekesszékbe kényszerülök.

 

Már nem tudok sem beszélni, sem mozogni. Száz százalékos asszisztenciára szorulok, de a Nu Skint sohasem hagytam abba. Nem akartam, szerettem volna, ha a csapatom és vásárlóim számára továbbra is hatékony maradok. A győzelemre hajtok, nem a kudarcra, még akkor is, ha nem vagyok képes annyi mindenre, mint mások.

 

A lelkierőmnek köszönhetően egyéb megoldásokhoz folyamodva haladok előre. Küzdőszellemem óriási és a végsőkig kitart, mert számomra ez jelenti életben maradást!

 

Ott kell lennem a dolgok történése közepén... Én bármi áron hű maradok magamhoz.

 

Még ma is kiváló forgalmat teljesítek és a csapatom is erős, folyamatosan fejlődik (már öt Ruby van a hálózatomban), lassan önjáróvá váltak. Cserébe ők és vásárlóim is szüntelenül biztosítanak a támogatásukról.

 

Tudom, hogy számíthatok a vezetőimre, ezért is fontos, hogy erős jellemű, jövőbe tekintő és vállalkozó szellemű emberekkel vegyünk magunkat, akik képesek megkérdőjelezni saját magukat.

 

A fejlődésből és csapatom sikeréből merítek erőt, és fejben egyáltalán nem vagyok beteg.

 

Frusztrál, hogy nem tudok úgy dolgozni, mint mások, mert a betegségem meggátol ebben, ez egészen elviselhetetlen. Használják ki a vállalkozói szabadságot! Ne panaszkodjanak felesleges apróságok miatt, fordítsák energiájukat a pozitív dolgokra.

 

Köszönöm a Nu Skinnek a támogatást, hogy állapotom dacára sem kezel másként, ami egészen ritka manapság egy vállalattól.

 

Él bennem a remény, amivel erőt nyújthatok a szeretteimnek.

 

Köszönöm mindenkinek!

Divider