Sabrina Grottoli

Sabrina Grottoli

sabrina-grottoli

Francia származású vagyok, de az elmúlt 10 év során Barcelonában éltem.

 

Először Franciaországban hallottam a Nu Skinről, amikor a szüleimnél vakációztam, akik akkor már egy ideje hallottak a lehetőségről, és úgy gondolták, tökéletes lenne számomra. Szöget ütött a fejembe a gondolat, és néhány éjszakán át álmatlanul forgolódtam az izgalomtól, majd a nyarat azzal töltöttem, hogy alaposan utánanéztem a vállalatnak, a piacnak, az iparágnak, és… tudják mit? Úgy tűnt, ez túl szép, hogy igaz legyen, hiszen kizárólag pozitív dolgokra akadtam rá. Ösztönzőleg hatott rám, hogy nemzetközi üzletet építhetnék, határok nélkül, egy amerikai vállalatnál, mely érdemeken alapuló, jövedelmező kompenzációs tervet kínál. És igen, ez valóban gyanúsan hajazott az "amerikai álomra", legbelül azonban tudtam, hogy egész életemben ilyesmire vártam.

 

Akkoriban marketingesként dolgoztam egy olyan vállalatnál, amely vezető pozíciót foglalt el az iparágon belül, és bár jól teljesítettem, tudtam, hogy elértem a korlátaimat, és mindegy, hogy mennyire igyekszem, nem áll előttem szakmai fejlődési lehetőség. Aztán Spanyolországba is betört a válság, és minden illúzióm és ambícióm a szemem láttára fokozatosan szertefoszlott.

 

Mindezt tekintetbe véve habozás nélkül úgy döntöttem, belevágok ebbe a csodálatos kalandba.

 

Megállíthatatlan lelkesedéssel és törhetetlen elhatározással indultam neki az útnak, ami lehetővé tette, hogy legyőzzem az első akadályt: Barcelonában viszonylag kevés embert ismertem.

 

Mindig azt mondogattam magamnak: kihívások nélkül nincs siker. Így tehát kemény munkával, kitartással és elszántsággal még a tervezettnél korábban sikerült elérni a célokat, melyeket kitűztem magam elé, és láttam, hogy erőfeszítéseim jutalmat és elismerést nyernek. Az első év során, rögtön a budapesti Nu Skin Konferenciát követően elértem a Ruby címet, amit alig akartam elhinni, és valóságos fordulópontnak számított. A Ruby utazást a fiam, Marco érkezése miatt a következő évre halasztottam. Ezzel egy időben sikerült megszilárdítanom a szervezetem, és elértem az Emerald címet. A Ruby útról újult energiával tértem vissza, aminek meg is lett az eredménye: nem sokkal később elértem a Diamond címet.

 

Azok az elképesztő dolgok, melyek azóta történtek velem, hogy csatlakoztam a Nu Skinhez, teljesen megváltoztatták az életem. Számtalan csodálatos emberrel találkoztam, szabadon utazgathatok és elég időm marad a családomra is.

 

Szerencsés vagyok, hiszen felsővonalam (Vanessa, Cecilia, Marga, Paz, Maite és Lars) szüntelenül motivál és inspirál. Ugyanakkor a csapatomat is fantasztikus emberek erősítik, akiket őszintén tisztelek, és szerencsének tartom magam, mert a barátaimnak tudhatom őket. Számomra az jelenti a legnagyobb jutalmat, hogy vezetgethetem őket, hogy a kitűzött célokkal és a vállalat által kínált ösztönzőkkel összhangban tevékenykedjenek, miközben segíthetek egyéni céljaik megvalósításában is és szemtanúja lehetek fejlődésüknek.

 

Míg az előző állásomban a lehetőségek igencsak korlátozottnak, már-már nem létezőnek tűntek, egy napon elérkezett az életembe a Nu Skin, és elhozta számomra a legjobb lehetőséget. Tisztában voltam azzal, hogy milyen értéket adhat nekem és még több ezer másik embernek, akiket szeretnék beépíteni a szervezetembe.

 

A Nu Skinnel töltött három és fél év alatt megtanultam, hogy ha valaki kitartóan és elszántan dolgozik, bármit elérhet. Csak hinnünk kell önmagunkban és le kell dönteni a korlátainkat, hiszen a Nu Skinnél nincsenek küszöbök, korlátok, nincs felső határ.

 

 

Célom a 2015-ös évre, hogy kétszeresére növeljem a szervezetem, megszerezzem az EMEA Stellar bónuszt, részt vehessek a miami utazáson és stabil Blue Diamonddá váljak. Na és persze az is, hogy továbbra is pozitív változást vigyek az emberek életébe.

 

Végezetül pedig szeretném megköszönni a szüleimnek szüntelen támogatásukat és azt, hogy annyira hittek bennem, valamint a partneremnek, hogy mindig mellettem áll és értékeli azt, amit teszek.

Divider