Marna Dedekind

Marna Dedekind

Marna Dedekind

Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok oda, ahol most tartok. 5 évvel ezelőtt kezdtem bele az üzletbe, pontos célkitűzéssel a fejemben. Úgy terveztem, hogy fokozatosan építem az üzletet mintegy kiegészítő, részmunkaidős jövedelemként. Legnagyobb meglepetésemre mindezt már 6 hónapnyi részmunkaidős üzletépítés után elértem. Ez még nagyobb célok felé hajtott.

 

Kitartóan dolgoztam, és minden hétre kitűztem magam elé egy ésszerű célt. A felsővonalamtól hihetetlen mértékű motivációt kaptam, és minden egyes percét élveztem az utazásnak, mely során Üzletépítőből Emerald címre jutottam.

 

Miután 2014 márciusában részt vettem a Ruby utazáson, felismertem azt, hogy a befektetett erőfeszítés mértéke egyenesen arányos az üzlet sikerével, és hogy mindössze annyi a teendő, hogy kövessük a rendszert. Nem kell, hogy különleges légy, elég, ha megvan benned a szenvedély. Az úton rengeteg különböző emberrel találkoztam, akik azonban osztoztak a következő kulcsfontosságú jellemvonásokon: Szenvedély és Hit.

 

"A siker kulcsa, hogy olyan szenvedélyesen higgy, hogy amiben hiszel, valósággá váljon."

 

Nu Skin karrierem során számos kihívással találtam szembe magam, de még csak meg sem fordult a fejemben, hogy feladjam. Szüntelenül azt kérdezem magamtól: Honnan indultál? A siker a cselekvés függvénye, és folyamatos mozgásban kell lennünk. Hibázunk majd és elbátortalanodunk, de sohasem szabad feladnunk.

 

Rendkívül hálás vagyok, hogy adódott számomra ez a lehetőség. Az Úr áldása kíséri az üzletemet, és Őt dicsőítem érte.

Divider