Malan Coetsee

Malan Coetsee

Malan-Coetsee

„Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. Amikor iskolába mentem, és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: 'boldog.' Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet” – John Lennon

 

Az én Nu Skin kalandom 2014 februárjában vette kezdetét. Eleinte az építőiparban végzett tevékenységem mellett, részmunkaidőben foglalkoztam a Nu Skin üzlet építésével. 2014 augusztusára a jutalékaim összege már kellőképpen magasra rúgott ahhoz, hogy felmondhassak a munkahelyemen, és teljes munkaidőben a Nu Skin üzleten dolgozhassak.

 

Az, hogy olyan nagynevű céggel dolgozhatok együtt, mint a Nu Skin, megadta a kellő önbizalmat ahhoz, hogy olyan emberekkel is kapcsolatba lépjek, akiket előtte megfélemlítőnek tartottam. Javult az önértékelésem, ami nemcsak abban nyilvánul meg, ahogyan az emberekhez viszonyulok, hanem abban is, hogy magabiztos előadó lett belőlem. Megtanultam figyelmesen végighallgatni az embereket annak érdekében, hogy feltérképezhessem az igényeiket. Arra is rájöttem, hogy bár mindenkinek egyforma lehetőséget ajánlok, a végső döntést, hogy vajon nekik való-e ez az üzlet, egyedül kell meghozniuk.

 

A sikeres Nu Skin üzlet felépítésének kulcsa a türelem és a kitartás. Emellett követni kell a jól bevált rendszert, és nyitottnak lenni arra, hogy másoktól tanuljunk.

 

Mióta belefogtam az üzletbe, alkalmam nyílt megtapasztalni az időbeni függetlenséget. Szabadon mozgok, így könnyedén igazodni tudok a potenciális ügyfelek időbeosztásához. Ezen kívül saját életszínvonalam javítására is jut időm, gyakrabban járok edzőterembe és elsőrangú táplálék-kiegészítőkkel segítek rá az edzések hatására. Ennek köszönhetően sokkal jobb formában vagyok, a megnövekedett állóképességem hatékonyabb edzést tesz lehetővé, és számottevően javult a koncentrációs képességem. Acélos immunrendszerem gondoskodik róla, hogy minden nap remekül érezzem magam!

 

Mostanra már az egész családom használja a Nu Skin termékeit. Azt követően szoktak rá, hogy az édesanyám elkezdte használni a termékeket, és számtalan bókot kapott „fiatalos külseje” miatt.

 

A mindennapok során az visz előre, hogy a jövőképemre és hosszú távú céljaimra összpontosítok. 27 éves koromra szeretném elérni a Team Elite címet és számottevő változást vinni az emberek életébe; egészen pontosan a szellemileg sérült emberek életminőségén szeretnék javítani.

 

A siker titka, hogy „jó példával járjunk elöl”, hiszen az emberek azt teszik, amit mi teszünk, nem pedig azt, amit mondunk nekik, hogy tegyenek.

 

„Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!” - Gandhi

Divider