Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Az igazat megvallva a véletlen sodorta elém a Nu Skint. Akkoriban médiatudományt hallgattam az egyetemen, és termelési vezetőként dolgoztam, amit rendkívül élveztem. Ennek az volt a legfőbb oka, hogy érdekes emberekkel találkozhattam, elmerülhettem a művészetekben, és úgy éreztem, ez segítségemre lesz abban, hogy valami nagyot alkossak.

 

Már egészen fiatalon hatalmába kerített az érzés, hogy elvesztegetem az időmet, elmegy mellettem az élet, és ha nem változtatok, nem leszek képes véghezvinni semmi maradandót. A legfőbb oka annak, hogy belekezdtem a Nu Skin kalandba az volt, hogy így hátrahagyhatok majd valamit magam után, és valódi értéket alkothatok. Rendkívül nagyra becsülöm Meda Mladkova cseh műgyűjtőt, és szeretnék az ő nyomdokába lépni. Nagy álmom, hogy támogassam a cseh művészeket, festőket, divattervezőket, illetve olyan kezdeményezéseket, melyek célja a cseh oktatás fejlesztése, javítása. Ehhez pedig két dologra lesz szükségem: időre és pénzre. Egészen pontosan sok pénzre. A kapcsolatépítés nem jelent problémát. Azonban ha 9-től 5-ig dolgoznék, erre sosem nyílna lehetőségem. Számomra elfogadhatatlan az a gondolat, hogy érdekházasságból gazdagodjak meg.

 

Ezért is vagyok annyira hálás és boldog, hogy az utamba akadt ez a lehetőség. A Nu Skin nagyszerű eszköz arra, hogy felépítsem azt az életet, amiről mindig is álmodtam. Számomra a teljes szabadságot kínálja minden tekintetben, pl. oda és annyi időre utazom el, ahova csak szeretnék, megvehetek bármit, ami megtetszik, és elgondolkozhatok azon, milyen értékeket tudok létrehozni anélkül, hogy azon aggódnék, vajon megengedhetem-e magamnak, akár idő, akár az anyagiak szempontjából.

 

Erre az üzletre valóban igaz a szólás, hogy "ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát". A második mottó, amit csak megerősíteni tudok, az, hogy "minél többet dolgozom, annál nagyobb szerencsében van részem." Életem harmadik mottója szerint pedig "merj nagyot álmodni, és érezd jól magad, miközben a valóra váltásán dolgozol". Minden fejben dől el. Eleinte egy kicsit sajnáltam, hogy nem olyan divatos emberekkel dolgozom együtt, mint amikor termelési vezető voltam. Aztán arra gondoltam, miért is ne tehetném az ellenkezőjét. Miért is ne dolgozhatnék együtt a legdivatosabb emberekkel. Így hát azt a célt tűztem ki magam elé, hogy felépítem a legstílusosabb, legmegnyerőbb emberekből álló csapatot, akiknek ugyanakkor vág az esze, és szívvel-lélekkel dolgoznak az üzleten. Így ők lehetnek majd a Nu Skin reklámarcai. És elmondhatom, hogy összejöttek a dolgok, és még mindig meglepődöm azon, hogy mennyire nagyszerűek az emberek, akikkel dolgozom, és mennyire dinamikusan haladó üzletet sikerült felépítenem.

 

Leginkább azt élvezem a Nu Skinnél, hogy nincsenek határok - sem fizikai, sem anyagi értelemben. Lehetnek akár japán vásárlóid is, és ehhez nem kell, hogy tudj japánul, valamint annak sincs felső határa, hogy mennyi pénzt kereshetsz ezzel az üzlettel. Megnyugtat a tudat, hogy korrekt ajánlatot kínálunk mindenkinek. Mindannyian a nulláról indulunk, és egyforma kereseti lehetőség áll előttünk.

 

Már több mint két és fél éve dolgozom a Nu Skinnél. Egy éven belül Ruby Executive-vá váltam, fél évvel később pedig elértem az Emerald címet. Ez még csak az utazás eleje; ideje továbblépni... Egészen 2027-ig vannak terveim! Az amerikai Ruby utazás mellett a legjobb élményem a Salt Lake City-ben megrendezett Világkonferencia volt, ahol világossá vált számomra, hogy Ázsiához képest az európai üzlet még gyerekcipőben jár. Láttam, mekkora méreteket ölt az ottani üzlet, milyen professzionalitás jellemzi és milyen hatalmas lehetőséget rejt. A legfontosabb azonban, hogy láttam a vállalat szívét. A kultúrát. Az embereket. A jövőképet. És akkor rájöttem, hogy egyáltalán nem megy el mellettem az élet. Sőt, az ellenkezője történik. A megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben. És még hatalmas dolgok vannak előttem, a java még hátravan... Hajrá!

 

Jitka Pšejová, Emerald Executive, Csehország

 

Divider