Ingeborg Seielstad

Ingeborg Seielstad

Ingeborg-Seielstad

Ingeborg mindig is arról álmodozott, hogy egyszer majd ő maga oszthatja be az idejét. Egy nagy családi birtok örököseként testvéreivel együtt mesébe illő gyermekkor adatott meg neki: a festői Gausdalban mindig sokan voltak körülötte. Ez volt minden, amire vágyott, egy apró bökkenőt kivéve: ha átveszi a farm irányítását, szüntelenül dolgoznia kellett volna. Egyáltalán nem maradt volna ideje a barátaira és a családjára, valamint arra, hogy utazzon és világot lásson.  Amikor hallott a Nu Skinről, úgy érezte, rátalált a kirakós játék utolsó darabjára, és rögtön tudta, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretne.

 

Ingeborg legerősebb motivációja az volt, hogy elegendő pénzt gyűjtsön össze, és családjával együtt bármikor, bárhova elutazhassanak. Emellett az is ösztönözte, hogy segíthet másokon. Szerette volna, ha a lehető legtöbb ember élete - nemcsak saját környezetében, hanem a világ minden táján - napról napra egy kicsivel jobbá válik. Saját környezetében először is azokra összpontosított, akiknek az élete magányban telt. Elegendő időt akart teremteni arra, hogy segíthessen rajtuk. A Nu Skinnek köszönhetően megváltozott a gondolkodásmódja, így mindez lehetővé vált. Rendkívül ösztönzőnek találja azt, hogy mind a bőrápoló termékek, mind az étrend-kiegészítők segítségével támogathatja az embereket életszínvonaluk javításában.


Azonban nincsen üzlet kihívások nélkül. Az emberek kételyeket fogalmaznak meg a termékekkel, a vállalattal, a kompenzációs tervvel, illetve legfőképpen saját magukkal kapcsolatban.  A legelső naptól kezdve tisztában kell lenned azzal, hogy ha igazán akarod az üzleti sikert, senki sem állhat az utadba. Egyedül rajtad múlik, hogy sikeres leszel vagy elbuksz. Olyan embereket keress, akikben megvan a kellő motiváció, hiszen nem a te feladatod, hogy a sikerre ösztönözd őket. A siker iránti vágyuknak belülről kell fakadnia!

Ingerborg igyekszik minél több új kapcsolatot kialakítani az üzlet növelése érdekében. Fontos a nyitottság, a barátságos hozzáállás, hogy érdeklődj a többi ember iránt és kérdéseket tegyél fel nekik, majd telefonon és személyesen is fenntartsd a kapcsolatot. Ha azonban  a csapatod jókora része nem tartózkodik a közeledben, nehéz egyensúlyozni a munka és a család között. Az üzlet nagy része viszont lebonyolítható Skype-on vagy telefonon keresztül - fontos, hogy heti egy vagy két alkalommal érintkezz a csapatoddal, és hogy ők ugyanezt tegyék.

 

Ingeborg úgy érezte, hogy a jó eredmények érdekében mérhető és elérhető célokra lesz szüksége. Legyenek 3 hónapos célok, 6 hónaposak, 1 évesek, 3 évesek és egy 5 éves. A célok legyenek tömörek és jelentsenek kihívást. Írd le és olvasd el őket minden nap - így folyamatosan a szemed előtt lebeg majd mindaz, amiért dolgozol. Ezért válaszolsz a telefonhívásokra, ezért indulsz útnak otthonról esténként, ezért teszel meg minden tőled telhetőt. Természetesen kényelmes lenne egész nap a kanapén üldögélni, akkor viszont semmiféle változásra sem számíthatnál az életben.

 

A Nu Skinnel az élet egy hihetetlen kalanddá válik, mely amellett, hogy személyiségfejlődést eredményez, lehetővé teszi, hogy új, érdekes emberekkel ismerkedj meg és határoktól függetlenül új barátokat szerezz. Ez a fajta élet minden szempontból izgalmas - feltéve, hogy elfogadod a kihívásokat.

Divider