Itt vagy még?

FOLYTATÁS
Velocity Brochure

 

Üdvözlünk a Nu Skin® Velocity programjában, ebben a teljesítményprogramban, amely az életmódodba beleillő, rugalmas lehetőségeket és motiváló gyorsjutalmakat kínál, valamint lehetővé teszi, hogy saját belátásod szerint alakítsd ki vállalkozásodat.

 

Extra bevételhez szeretnél jutni azáltal, hogy megosztod kedvenc termékeidet baráti köröddel? Talán saját vállalkozást indítanál? Nem számít, hogy mi a célod, a Nu Skin®-nel való utazás át fogja formálni az életedet. S éppen ezért a Velocityvel Te határozod meg az irányt és a sebességet.

 

RUGALMAS

A Kiskereskedelem, a Megosztás, az Építkezés és a Vezetés rugalmas lehetősége által a Velocity a kezedbe adja az irányítást. Te osztod be a munkaidődet, és a saját, egyéni céljaiért dolgozhatsz.

 

GYORS

A Velocity gyors kifizetésben részesít a termékértékesítések után. Naponta, hetente és havonta juthatsz hozzá bónuszokhoz, így nem csak Te, de az általad regisztrált, új Nu Skin családtagok is gyorsjutalmakhoz jutnak.

 

ÖNMEGVALÓSÍTÓ

A Velocity nagyvonalú bónuszokkal, pontos időben történő kifizetésekkel, hihetetlen elismerésekkel és egyéb vonzó  ösztönzőkkel jutalmazza a kemény munkádat. Céljaidat többféleképpen is elérheted – ez a Te életed, a Te üzleted, a Te döntésed.

 

S mi az egészben a legjobb? Belekezdeni egyszerű és díjmentes.

 

Velocity Share
Velocity Build
Velocity Lead
Velocity Brand Representative Qualification
Velocity Glossary
Velocity Marketing Materials