Velocity

Velocity Brochure

 

Üdvözöljük a Nu Skin® Velocity programjában, ebben a teljesítményalapú rendszerben, amely az Ön életmódjába beleillő, rugalmas lehetőségeket és motiváló gyorsjutalmakat kínál, valamint lehetővé teszi, hogy saját belátása szerint alakítsa ki jövedelmező jövőjét.

 

Extra bevételhez szeretne jutni azáltal, hogy megosztja  kedvenc Termékeit baráti körével? Talán saját  főnökévé szeretne válni? Nem számít, hogy mi a célja, a Nu Skin®-nel  való utazás át fogja formálni az életét. S éppen ezért a Velocityvel Ön határozza meg az irányt és a sebességet.

 

RUGALMAS

A Kiskereskedelem, a Megosztás, az  Építkezés és a Vezetés rugalmas lehetősége által a Velocity az  Ön kezébe adja az irányítást.  Ön osztja be munkaidejét, és a saját, egyéni céljaiért dolgozhat.

 

GYORS

A Velocity gyors kifizetésben részesíti Önt a termékértékesítések után. Naponta, hetente és havonta juthat hozzá bónuszokhoz, így nem csak Ön, de az Ön által regisztrált, új Nu Skin családtagok is gyorsjutalmakhoz jutnak.

 

ÖNMEGVALÓSÍTÓ

A Velocity nagyvonalú bónuszokkal, pontos időben történő kifizetésekkel, hihetetlen elismerésekkel és egyéb vonzó  ösztönzőkkel jutalmazza az Ön kemény munkáját. A sikerhez több út is vezet - ez az Ön élete, az Ön üzlete, az Ön  döntése.

 

S mi az egészben a legjobb? Belekezdeni egyszerű és díjmentes.

 

Velocity Share
Velocity Build
Velocity Lead
Velocity Brand Representative Qualification
Velocity Glossary
Velocity Marketing Materials