Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Üzleti eszközök

ÜZLETI ESZKÖZÖK

Most, hogy a teendők végére értél, egy kicsit jobban megismerted a Velocityt. Itt az idő, hogy elkezdd megosztani a Nu Skin hírét a nagyvilággal! Praktikus eszközeink segítségével hamar valóra válthatod üzleti álmaidat.

 

tools 600x300

 

 


 

 

 

Ezen az oldalon

Ismerd meg a rendelkezésedre álló fantasztikus eszközöket!

 

Nu Skin Products
NU SKIN TERMÉKEK
Start-up Kits
START-UP KITEK
My Store App
MY STORE APP
My Site
MY SITE
Recurring Orders
ISMÉTLŐDŐ RENDELÉSEK
My Workspace
MY WORKSPACE
Prospecting Tools
TOBORZÁSI ESZKÖZÖK
PR Newsroom
PR HÍRPORTÁL
Get in touch
KAPCSOLAT

 

 

 


 

 

 

Nu Skin termékek

Változatos termékkínálatunkban mindenki megtalálja a neki valót. Tartogatunk egyet s mást a szépségápolási technológia megszállottjainak, az öregedésgátlás fanatikusainak, a smink és kiegészítők szerelmeseinek, Pharmanex termékeinket a wellness- és az egészséges életmódot követőknek - biztosan mindenki megtalálja, amit imád.

 

TERMÉKISMERTETŐ MEGTEKINTÉSE
TERMÉKINFORMÁCIÓS OLDALAK MEGTEKINTÉSE
nuskin_products

 

 


 

 

Start-up kitek

Ne aggódj, ha nem tudod, melyik termékünkkel kezdd! Business Start-Up Kit üzleti csomagjaink előre összeállított szetteket tartalmaznak, és kiváló célt szolgálnak a márka bemutatásához. Így akár 17%-kal kedvezményesebb áron vásárolhatod meg a Nu Skin termékeket, és még egy 15% árengedményre jogosító kupont is adunk melléjük, amelyet a következő megrendelés alkalmával használhatsz fel.

FEDEZD FEL ŐKET
Start-up Kits

 


 

 

My Store App

Termékeink megosztása még soha nem volt ennyire egyszerű! Ez a praktikus alkalmazás lehetővé teszi, hogy személyre szabott ajánlatokat hozz létre kedvenc termékeiddel, és elküldd őket vásárlóidnak és a potenciális forgalmazóknak – személyes üzenetet is adhatsz hozzájuk, pillanatok alatt! Ismerd meg jobban a My Store Appot, vagy töltsd le az alábbi gombra kattintva!

app store
google-play
My Store App

 

 


 

 

My Site

Egy kis ízelítő a Nu Skinből. Ezt kínálja a My Site – segítségével létrehozhatod saját személyre szabott, logóval ellátott honlapodat, amelyen vásárlóid megvásárolhatják kedvenc termékeidet, Te pedig bezsebelheted az utánuk járó jutalékot. Ismerd meg a honlapkészítés lépéseit, és ereszd szabadjára a fantáziádat!

 

ISMERD MEG JOBBAN A MY SITE-OT
My Site

 

 


 

 

ISMÉTLŐDŐ RENDELÉSEK

Az ismétlődő rendelés – ADR vagy Automatikus Szállítási Hűségprogram – a legegyszerűbb módja annak, hogy mindig időben kézhez kapd kedvenc termékeidet. Úgy működik, mint amikor feliratkozol egy hírlevélre. Válaszd ki a rendszeresen megrendelni kívánt terméket, és mi minden hónapban az általad megjelölt napon elküldjük neked. Ráadásul minden megrendelés után termékpontokban is részesülsz, amelyeket újabb termékekre válthatsz be.

ISMERKEDJ MEG AZ ADR-MEGRENDELÉSEKKEL
Recurring Orders

 

 


 

 

MY WORKSPACE

Fontos, hogy szemmel tartsd vállalkozásod növekedését. Itt megtekintheted a vásárlóidról, az értékesítésekről és az alsóvonalakról készült összefoglalókat, illetve kedvenc termékeiddel, a promóciókkal és az ösztönzőkkel kapcsolatos információkat és eszközöket is találsz, amelyek segítenek neked a Nu Skin népszerűsítésében.

MEGTEKINTEM
My Workspace

 

 


 

 

ANYAGOK POTENCIÁLIS FORGALMAZÓK SZÁMÁRA

Útravalót is adunk! Itt beszerezheted többek között a logós segédanyagokat,  névjegykártyát, brosúrákra amelyek segítségével ízlésed szerint formálhatod a márkát.

FEDEZ FEL NU SKIN MARKETING SEGÉDANYAGOK
Prospecting Materials

 

 


 

 

PR hírportál

Mivel a Nu Skin egy globális vállalat, szinte minden nap felröppen egy-egy új hír. Az európai tudnivalókról a PR hírportálon tájékozódhatsz a legegyszerűbben. Tartsd szemmel sajtóközleményeinket, amelyekből megismerheted többek között a vállalat pénzügyi teljesítményét, új termékbevezetéseinket és aktuális díjainkat. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy semmiről ne maradj le!

IRÁNY A HÍRPORTÁL
PR Newsroom

 

 


 

 

KAPCSOLAT

Kérdésed van? Annak mindig örülünk! A szponzorod nagyon sok mindent tud a Nu Skinről, ezért az a legjobb, ha legelőször hozzá fordulsz. Kapcsolattartási adatait a Workspace-ben találod. Keresd fel őt mihamarabb! Ha egy termékkel vagy egy rendeléssel kapcsolatos információhoz szeretnél jutni, a Brand Affiliate Támogatói csapatunk mindig örömmel áll a rendelkezésedre.

LÉPJ VELÜK KAPCSOLATBA
Get in touch

 

 

 


 

 

 

MÁR CSAK EGYETLEN LÉPÉS VAN HÁTRA

Már majdnem kész vagy! Mielőtt belevágnál a vállalkozásba, meg kell ismerned a Nu Skin szabályait és előírásait.

 

BŐVEBBEN