Team Elite

Új vásárló? Regisztráljon ma!

Team Elite

 

A Team Elite pozíció elérése a Nu Skin® üzletépítői sikerének a csúcspontja és Ön a Nu Skin® globális szintű legfelsőbb vezetőinek zártkörű klubjához tartozhat. A Team Elite cím elérésével sikerét az összes vállalati rendezvényen megünnepeljük . Megajándékozzuk egy Nu Skin® Team Elite kitűzővel, továbbá egy különleges gravírozású Team Elite kristály plakettel.  Az eredményeit megünnepeljük a Team Elite Díjkiosztó Gálán,  valamint a Világkonferencia alkalmával, továbbá az Ön neve felkerül a hőn áhított Dicsőségfalra  a Nu Skin® vállalati székhelyén, az utahi Provóban. Öt év Team Elite státusz megőrzése után  felavatjuk az Ön saját „csillagát” a Nu Skin® Dicsőségkifutóján  a Nu Skin® vállalati székhelyén. Elismerésünket közzétesszük   és kinyilvánítjuk vállalati honlapunkon.

 

Minden olyan évben, melyben megszerzi a Team Elite kitűzői címet, Ön és a többi Team Elite részt vehetnek a teljes mértékben a Vállalat által fedeztt Team Elite utazáson, mely változó helyszíneken zajlik, s amelyen részt vesznek a Nu Skin® alapítói és vezetői.

 

A Team Elite útról szóló részletekről és a kvalifikációs határidőkről kérjük,  érdeklődjön Account Menedzserénél, illetve a www.nseteamelite.com honlapon találhat további felvilágosítást. A Team Elite-ek fontos szerepet töltenek be a Nu Skin® piaci növekedésében és sikerében. A helyi és regionális vállalatvezetés, valamint az Ön Nu Skin® értékesítési menedzsere továbbra is segítik Önt abban, hogy világméretűvé bővíthesse vállalkozását. Hozzáférhet egy  személyre szabott, internetes GPS Navigator honlaphoz, amely bárhol és bármikor könnyű és kényelmes módját kínálja

az üzleti ügyek lebonyolításának.

 

Kvalifikáljon a Jutalék Maximalizálóra, és tegyen szert az Extra Executive Bónuszra (EEB) (5%) és a Dupla G1 Bónuszra   (10%) (3,000) 3000 Csoportforgalmi Pont (GSV) elérése alapján, vagy az Extra Executive Bónuszra  G1-G6*-jei után!

Csatlakozzon a Nu Skinhez Legyen Ön is Üzletépítő