Blue Diamond

Blue Diamond

 

A Blue Diamond cím elérése bizonyítékul szolgál az Ön és alsóvonalai által elért sikerre . Blake Roney szavaival élve: “sikert ér el mások sikerre segítésével ”. A Blue Diamond cím elérésével sikerét az összes vállalati rendezvényen megünnepeljük . Megajándékozzuk egy Nu Skin® Blue Diamond kitűzővel, medállal vagy gyűrűvel , továbbá egy gravírozott Blue Diamond kristály plakettel. Elismerésünket közzétesszük   és kinyilvánítjuk vállalati honlapunkon, s az Ön neve felkerül az összes európai Nu Skin® Walk-in központban található, hőn vágyott Dicsőségfalra. 

 

A Blue Diamond kitűzői szint fontos mérföldkő. Az Ön személyes Nu Skin® értékesítési menedzsere segítségére lesz üzletének globális méretűvé fejlesztésében. Hozzáférhet egy  személyre szabott, internetes GPS Navigator honlaphoz, amely bárhol és bármikor könnyű és kényelmes módját kínálja az üzleti ügyek lebonyolításának.

 

Kvalifikáljon a Jutalék Maximalizálóra, és tegyen szert az Extra Executive Bónuszra (EEB) (5 %) és a Dupla G1 Bónuszra   (10 %) (3000) 3000 Csoportforgalmi Pont (GSV) elérése alapján, vagy az Extra Executive Bónuszra  G1-G6*-jei után!

Divider