Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Szkenner pénzvisszafizetési garancia – formanyomtatvány

A Pharmanex biofotonikus szkenner (BioPhotonic Scanner) azonnal tanúskodik aktuális karotinoidszintjéről; vizsgálja meg a mérhető különbséget! Amennyiben az Ön karotinoidértéke nem mutat javulást 90 nappal az alább említett termékek megfelelő adagban történő szedését követően, visszatérítjük Önnek a termékre fordított összeget.

Amennyiben részt vesz az ajánlatban, el kell fogadnia és be kell tartania az alább felsorolt feltételeket. A Nu Skin minden jogot fenntart azon kérelmek elutasítására, melyek nem felelnek meg ezeknek a feltételeknek.

 

Amennyiben részt vesz az ajánlatban, el kell fogadnia és be kell tartania az alább felsorolt feltételeket. A Nu Skin minden jogot fenntart azon kérelmek elutasítására, melyek nem felelnek meg ezeknek a feltételeknek. 

 

Ez az ajánlat egy kiegészítő ajánlat és nem helyettesíti vagy korlátozza a törvényben rögzített jogokat.

 

Pénzvisszafizetési igényének érvényesítéséhez ki kell töltenie a Pénzvisszafizetési garancia formanyomtatványt. Önnek az újraméréstől számított 90 nap áll rendelkezésére az igény benyújtására. Az eredeti számlákon világosan szerepelnie kell a megvásárolt termékeknek és a vásárlások dátumának.

 

Ezekben a feltételekben:

 

 • Az ADR-feliratkozási program jelentése: Automatikus Szállítási Hűségprogramra való feliratkozás. További információért tekintse meg az ADR-feliratkozás oldalát. Az ADR-feliratkozás új és már létező is lehet.
 • A Termék jelentése: LifePak+, JVi, Beauty Focus MultiBeauty vagy Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Bőr Karotinoid Érték.
 • Szkennerkártya: Megfogható vagy digitális, újrahasználható – és mind a kezdeti, mind az újraszkennelésekhez használatos. Amennyiben a Szkennerkártya egy aktív ADR-feliratkozással áll összeköttetésben, a vonalkóddal, vagyis a Szkennerkártyán található kártyaszám segítségével a mérési program egy egész életre szól.
 • Szkenneroperátor: A vonatkozó Brand Affiliate Megállapodás szerint a Nu Skin hivatalos Brand Affiliate-je.
 • Egymást követő hónapok: A Termék(ek) havi rendszerességű megvásárlása, legkésőbb mindig ugyanazon a napon, a megfelelő napi bevitel biztosításáért.

FELTÉTELEK:

 

Részvételi feltételek:

 • A Pénzvisszafizetési garancia minden 18 éven felüli vásárló számára elérhető, amennyiben Nu Skin Brand Affiliate-ként vagy érvényes azonosítószámmal rendelkező fogyasztóként van regisztrálva és hivatalos lakhelye a Nu Skin valamely európai vagy afrikai piacán van bejelentve, ahol a termékek eladásra kerülhetnek.
 • A pénzvisszafizetési garancia kizárólag azokra vonatkozik, akik legalább három hónappal az első szkennelést megelőzően nem fogyasztották a fent említett termékeket.
 • A pénzvisszafizetési garancia értelmében egy fogyasztó kizárólag egy visszatérítésre jogosult.

 

Az igénylés módja:

 

 • A termékek szedése előtt kérjen egy mérést az S3 Biofotonikus szkennerrel, hogy megismerje karotinoidszintjét. Az első SCS-ét regisztrálja egy, az ADR-feliratkozási rendeléseihez kötött Szkennerkártyán.
 • Az ADR-feliratkozási programon keresztül rendelje meg a termékek valamelyikét 3 egymást követő hónapon keresztül és szedje őket az alábbi utasításnak megfelelően. Rendelését az első mérés után legfeljebb 7 nappal adja le és fizesse ki.
 • Fogyassza a tápanyagokat naponta optimálisan, legalább 90 napon át, folyamatosan, így az SCS-értékében bekövetkező pozitív hatás nem fog elmaradni.
 • A garanciális újramérést ugyanazzal a szkennerkártyával kell elvégezni, mint az első szkennelést, annak időpontjától számított 90-100 napon belül. 

 

A JVi ivásakor a pozitív hatás napi kétszer 60 ml fogyasztása mellett érhető el. Habár az optimális hatás elérése érdekében azt javasoljuk, hogy napi kétszer 60 ml-t fogyasszon a termékből, a Nu Skin Pénzvisszafizetési garanciája már három, egymást követő hónapon keresztül történő, napi 50 ml fogyasztásakor is igényelhető.

A LifePak+ esetében fogyasszon napi két tasakot (8 tablettát) – ez azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban havi egy doboz LifePak+-t kell fogyasztania.

A Beauty Focus Collagen+ esetében fogyasszon napi egy tasakot – ez azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban havi egy dobozzal kell fogyasztania.

A Beauty Focus MultiBeauty esetében fogyasszon napi egy kapszulát – ez azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban havi egy dobozzal kell fogyasztania.

 

A kérelem fogadásától számítva 2-4 héten belül visszatérítjük a pénzét.

*
*
A telefonszám megadásánál használjon nemzetközi formátumot („+” jel, majd az ország hívószáma)
*
A Pénzvisszafizetési garanciához nélkülözhetetlen adat
*
*

Kezdeti mérés (legkésőbb 7 nappal a termékek megvásárlása előtt)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Beauty Focus Collagen+
 Beauty Focus MultiBeauty

Újramérés (az első méréstől számított 90-100 napban)

 

 

 

*
*

 

Általános:

 

 • Ha az öt termékből, tehát a LifePak+-ból, a JVi-ből, a Beauty Focus MultiBeautyból és/vagy a Beauty Focus Collagen+-ból legalább kettőt folyamatosan szedett három hónapig, a Nu Skin csak az egyik termék árát téríti vissza, amennyiben nem emelkedett az SCS-je. Ön választhatja ki, hogy mely termék árát szeretné visszakapni.
 • Amennyiben olyan ADR-feliratkozási csomagot rendelt meg, amely kedvezményes árú terméket tartalmazott, és pénzvisszafizetési garanciát igényel, kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék azonos kedvezményes árát fogjuk visszatéríteni.
 • A kérelem kézhez vételétől számított 2-4 héten belül pénzét visszatérítjük.
 • Visszatérítése ugyanarra a kártyára fog érkezni, melyet a vásárláshoz használt. Amennyiben nem bankkártyát használt a vásárláshoz, a visszatérítés az Ön által megnevezett bankszámlára fog érkezni, elektronikus átutalással.

 

Egyéb:

A Társaság jogában áll újraszkennelést igényelni a Társaság költségére.
A Nu Skin saját belátása szerinti bármely, jelen pénzvisszafizetési garancia szabályzatát érintő manipuláció érvényteleníti a pénzvisszafizetésre irányuló kérelmet.
A Nu Skin fenntartja a jogot a pénzvisszafizetési garancia módosítására vagy visszavonására. Amennyiben a Nu Skin visszavonja a Pénzvisszafizetési garanciát, a visszavonás előtt érkezett kérelmeket a Társaság feldolgozza és visszatéríti a termék árát, amennyiben a kérelem elfogadásra került.

 

Jogi nyilatkozat: 

A Vállalat, az anyavállalata, leányvállalatai és képviseletei („Nu Skin” vagy „Pharmanex”) tudatában vannak és elismerik az Ön információgyűjtés, – felhasználás és megosztás mikéntjére vonatkozó aggályait, mely a Pénzvisszafizetési garancia igénybevételéből fakad. A Nu Skin tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és elkötelezett a Nu Skin termékek és szolgáltatások felhasználóinak adatvédelme iránt. A Nu Skin bizonyos személyes információkat kér be és tárol Önről, melyek érzékeny információnak minősülhetnek – de nem feltétlenül – adminisztráció és nyomon követés elvégzése tekintetében.   

 

A Pénzvisszafizetési garancia nyomtatvány beküldésével Ön ezennel egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy a benyújtott információt a Nu Skin és annak az Egyesült Államokban lévő vállalati székhelye, annak regionális székhelye és/vagy helyi leányvállalatai megőrizzék. Ahhoz is egyértelműen hozzájárul, hogy az Ön információit a Pharmanex az EU területén kívül, egy, összesített, kutatási célokat szolgáló adatbázisban feldolgozza, mely mások számára nem teszi Önt beazonosíthatóvá.

 

Tudomásul veszi azt is, hogy az Ön karotinoid szkennelési értékének eredményeit a Pharmanex hozzáférhetővé teszi az Ön számára (ehhez csak Ön férhet hozzá, bejelentkezés után). Tudomásul veszi továbbá azt is, hogy kizárólag Ön férhet hozzá az Ön beazonosításához szükséges információkhoz. Önnek jogában áll hozzáférni a Nu Skin által tárolt személyes adataihoz és javítást eszközölni a lakóhelye szerinti ország Ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételen keresztül. Ellenkező esetben, amennyiben a törvény máshogy nem rendelkezik, minden adatot csak szükséges ideig tárolunk.

 

A nyomtatvány benyújtásával kérelmezem, hogy a Vállalat által lehetővé tett, a fent megnevezett termékekre vonatkozó pénzvisszafizetési garancia jegyében mérlegelje pénzvisszaigénylési kérelmemet.