Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Szkenner Pénz-visszatérítési garancia űrlapot

Figyelje meg, ahogy a Pharmanex Biofotonikus Szkenner azonnali karotinoid szintjéről tanúskodik, majd vizsgálja meg a mérhető különbséget! Amennyiben az Ön karotinoid értéke nem mutat javulást 90 nappal az alább említett termékek megfelelő adagban történő szedését követően, visszatérítjük Önnek a termékre fordított összeget!

 

Amennyiben részt vesz az ajánlatban, el kell fogadnia és be kell tartania az alul írott feltételeket. A Nu Skin minden jogot fenntart azon kérelmek elutasítására, melyek nem felelnek meg ezeknek a feltételeknek.

 

Ez az ajánlat egy kiegészítő ajánlat és nem helyettesíti vagy korlátozza a törvényben rögzített jogokat.

 

Kérelmének érvényesítéséhez ki kell töltenie és alá kell írnia a Pénz-visszafizetési garancia adatlapot A garancia igénylésére a jogosulttá válástól számított 90 nap áll rendelkezésére. Az eredeti számlán világosan szerepelnie kell a megvásárolt termékeknek és a vásárlások dátumának.

 

Ezekben a feltételekben:

 

 • ADR-feliratkozás jelentése: Automatikus Szállítási Hűségprogram feliratkozás (további információért látogasson el a következő oldalra: Mit jelent az ADR-feliratkozás?).
 • Termék jelentése: LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula vagy Beauty Focus Collagen+.
 • SCS jelentése: Bőr Karotinoid Érték.
 • Szkennerkártya jelentése: Plasztik vagy digitális, újrahasználható - és mind a kezdeti, mind az újraszkennelésekhez használatos. Amennyiben a Szkennerkártya egy aktív ADR-feliratkozáshoz van regisztrálva, a vonalkód, vagyis a Szkennerkártyán található kártyaszám segítségével a mérési program egy egész életre szól.
 • Szkenner Operátor jelentése: A Nu Skin egy felhatalmazott, Brand Affiliate Szerződéssel rendelkező Brand Affiliate-je.

 

FELTÉTELEK:

 

Részvételi feltételek:

 • A Pénz-visszafizetési garancia minden 18 éven felüli vásárló számára elérhető, amennyiben Nu Skin Brand Affiliate-ként vagy érvényes azonosítószámmal rendelkező tagként van regisztrálva és hivatalos lakhelye a Nu Skin az EMEA régióján belül megnyitott piacán van bejelentve, ahol a termékek eladásra kerülhetnek.
 • A Pénz-visszafizetési garancia kizárólag mindazokra vonatkozik, akik legalább három hónappal az első szkennelést megelőzően nem fogyasztották a fent említett termékeket.
 • A Pénz-visszatérítési garancia értelmében egy fogyasztó kizárólag egy visszatérítésre jogosult.

 

Az igénylés módja:

 • A termékek szedése előtt kérjen egy szkennelést az S3 Biofotonikus Szkennerrel, hogy megismerje karotinoid szintjét. Az első SCS-ét regisztrálja egy, az ADR-feliratkozáson rendeléseihez kötött Szkennerkátyán.
 • Az ADR-feliratkozáson keresztül rendelje meg a termékek valamelyikét 3 egymást követő hónapon keresztül és szedje őket az alábbi utasításnak megfelelően. Rendelését az első szkennelés után legfeljebb 7 nappal adja le.
 • Fogyassza a tápanyagokat naponta optimálisan, legalább 90 napon át, folyamatosan, így az Ön SCS értékében bekövetkező pozitív hatás nem fog elmaradni.

 

A JVi használatakor a pozitív hatás napi kétszer 60 ml fogyasztása mellett érhető el. Habár az optimális hatás elérése érdekében azt javasoljuk, hogy napi kétszer 60 ml-t fogyasszon a termékből, a Nu Skin® Pénz-visszafizetési garanciája már három, egymást követő hónapon keresztül történő, napi 50 ml fogyasztásakor is igényelhető.

A Lifepak+ szedésekor a pozitív hatás napi két csomag (8 tabletta) szedésekor érhető el, ami összesen 3 doboz LifePak+, 3 egymást követő hónapon keresztüli fogyasztását jelenti.

A Pharmanex Eye Formula szedésekor a pozitív hatás napi 1 kapszula szedésekor érhető el, ami összesen 3 doboz Pharmanex Eye Formula, 3 egymást követő hónapon keresztüli fogyasztását jelenti.

A Beauty Focus Collagen+ szedésekor a pozitív hatás napi 1 tasak szedésekor érhető el, ami összesen 3 doboz Beauty Focus Collagen+, 3 egymást követő hónapon keresztüli fogyasztását jelenti.

 

 

A kérelem kézhez vételétől számított 2-4 héten belül pénzét visszatérítjük.

*
*
*
A pénz visszaigénylésre való jogosultághoz megadandó információ
*
*

Első szkennelés (a termékek szedését megelőző)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Pharmanex Eye Formula
 Beauty Focus Collagen+

Garanciális szkennelés (az első szkennelést követő 90-100 nap között)

 

 

 

*
*

 

Általános:

 • Amennyiben a LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula és a Beauty Focus Collagen+ termékeket együtt fogyasztotta három, egymást követő hónapon keresztül, a Nu Skin csak az egyik termék árát téríti vissza, amennyiben SCS értéke nem nőtt. Ön választhatja ki, hogy mely termék árát szeretné visszakapni.
 • Amennyiben olyan ADR-feliratkozás csomagot rendelt meg, melyben a termék akciós árral szerepelt, és Ön Pénz-visszafizetési garanciát igényel, kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék akciós árát fogjuk Önnek visszatéríteni.
 • Visszatérítése ugyanarra a kártyára fog érkezni, melyet a vásárláshoz használt. Amennyiben nem bankkártyát használt a vásárláshoz, a visszatérítés az Ön által megnevezett bankszámlára fog érkezni elektronikus átutalással.

 

Egyéb:

A Társaság jogában áll újraszkennelést igényelni a Társaság költségére.
A Nu Skin saját belátása szerinti bármely, jelen pénz-visszafizetési garancia szabályzatát érintő manipuláció érvényteleníti a pénz-visszafizetésre irányuló kérelmet.
A Nu Skin fenntartja a jogot a Pénz-visszafizetési garancia módosítására vagy visszavonására. Amennyiben a Nu Skin visszavonja a Pénz-visszafizetési garanciát, a visszavonás előtt érkezett kérelmeket a Társaság feldolgozza és visszatéríti a termék árát, amennyiben a kérelem elfogadásra került.

 

Jognyilatkozat:

A Vállalat, az anyavállalata, leányvállalatai és képviseletei („Nu Skin” vagy „Pharmanex”) tudatában vannak és elismerik az Ön információgyűjtés, – felhasználás és megosztás mikéntjére vonatkozó aggályait, mely a Pénz-visszafizetési programban való részvételből fakad. A Nu Skin tiszteletben tartja az Ön magánszféráját, és elkötelezett a Nu Skin termékek és szolgáltatások felhasználóinak adatvédelme iránt. A Nu Skin bizonyos személyes információkat kér be és tárol Önről, melyek esetleg vagy esetleg nem minősülnek érzékeny információnak adminisztráció és nyomon követés elvégzése tekintetében.

 

A Pénz-visszafizetési garancia nyomtatvány beküldésével Ön ezennel egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy a benyújtott információt a Nu Skin és annak az Egyesült Államokban lévő vállalati székhelye, annak regionális székhelye és/vagy helyi leányvállalatai megőrizzék. Ahhoz is egyértelműen hozzájárul, hogy az Ön információit a Pharmanex az EU területén kívül, egy, összesített, kutatási célokat szolgáló adatbázisban feldolgozza, mely mások számára nem teszi Önt beazonosíthatóvá.

 

Tudomásul veszi azt is, hogy az Ön karotinoid szkennelési értékének eredményeit a Pharmanex hozzáférhetővé teszi az Ön számára (ehhez csak Ön férhet hozzá, bejelentkezés után). Tudomásul veszi továbbá azt is, hogy kizárólag Ön férhet hozzá az Ön beazonosításához szükséges információkhoz. Önnek jogában áll hozzáférni és javítást eszközölni a Nu Skin által tárolt személyes adataiban a tartózkodási ország Ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételen keresztül. Ellenkező esetben, amennyiben a törvény máshogy nem rendelkezik, mindent adatot csak szükséges ideig tárolunk.

 

A nyomtatvány benyújtásával kérelmezem, hogy a Vállalat által lehetővé tett, a fent megnevezett termékekre vonatkozó pénz-visszafizetési garancia jegyében mérlegelje pénz-visszaigénylési kérelmemet.