Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Termékeink: Nu Skin és Pharmanex

 

Termékeink: Nu Skin és Pharmanex

 


Önök vegán termékeket értékesítenek?

 

Mi a Nu Skinnél nem állítjuk, hogy termékeink vegánok lennének, mivel néhány termékünk állati mellékterméket is tartalmaz. Ilyen például a Sunright Lip Balm (fényvédő ajakbalzsam), amelyben méhviasz található.

 

A Pharmanex étrend-kiegészítők nem azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy azok állati eredetű összetevőktől vagy állati melléktermékektől mentesek legyenek (kivéve, ha arról másként nem rendelkezünk). Ahhoz, hogy megállapítsuk, egy termék megfelelő-e vegetáriánusok számára, nem elég csupán az összetevőlista megvizsgálása. Sajnos a nyersanyag beszállítók számára nem kötelező a hordozóanyagok (segédanyagok) növényi illetve állati eredetét számon tartani, kivéve, ha a Pharmanex/Nu Skin igényli az adott összetevő vegán/vegetáriánus verziójának használatát. A jelenlegi álláspont szerint rendkívül nehéz lenne bizonyítani, hogy a nyersanyag gyártási folyamata során nem használtak fel állati eredetű összetevőket, még mielőtt a Pharmanex/Nu Skin azokat megvásárolta volna. Ugyanakkor azt megerősíthetjük, hogy a Pharmanex termékekben felhasznált összetevők megfelelnek a mi szigorú S6 minőségi előírásainknak és valamennyi jogi követelménynek.

 

Pharmanex termékeink esetében a kapszulák (az R2, TR90, Tēgreen stb.) sertés és szarvasmarha eredetű összetevők keverékéből állnak, tehát nem vegánbarát kapszulák. A tabletta formátumú termékek, tehát pl. a LifePak+, a BioGinko és az OverDrive egy nagyon vékony külső zselatin réteget tartalmaznak, ami halból készül. Erre a külső rétegre biztonsági okok miatt van szükség, valamint a tabletták lenyelését is segíti. Ezt a típusú külső réteget néhány gyógyszer esetében és más étrend-kiegészítő márkák is alkalmazzák.


Önök végeznek állatkísérleteket?

 

Állatkísérleteket kizárólag abban az esetben végzünk, ha arra törvény kötelez minket. Az EMEA (Európa/Közel-Kelet/Afrika) szabályait szigorúan betartjuk, és mivel a régió nem követeli állatkísérletek végzését, termékeinket nem teszteljük állatokon, hanem in-vitro vizsgálatoknak vetjük alá. Amennyiben kötelező az állatkísérletek végzése, kizárólag a végterméket teszteljük rajtuk, nem pedig az egyes összetevőket.

 

Néhány országban az alkalmanként beszedett gyógyszerek (pl. fájdalomcsillapítók) esetében az embereken való tesztelés előtt kötelező az állatkísérletek végzése, és ez az előírás az étrend-kiegészítőkre is érvényes. Ebből kifolyólag néhány országban a Nu Skin számára is kötelező az állatkísérletek végzése bizonyos étrend-kiegészítők esetében. A jövőben a törvények változhatnak, viszont jelenleg egyes esetekben kötelezővé teszik az állatokon való tesztelést. Ezeket a teszteket nem a Nu Skin, hanem a hatóságok végezik el. A hatóságok/tesztelési ügynökségek egy bizonyos mennyiségű terméket igényelnek a szükséges kísérletek elvégzéséhez. Nem a Nu Skin vezeti a tesztelést, vagy biztosítja annak körülményeit a laborban; mindent az illetékes hatóság végez el. Sajnos ebben a témában nem áll módunkban részletesebb információval szolgálni.

 

Az állatkísérletek kulcsfontosságú szerepet töltenek be abban, hogy a kutatók jobban megértsék az egyes betegségek természetét vagy a gyógyszerek hatását, és habár a kiegészítők „természetesnek” mondhatók, attól még bekerülnek a szervezetbe, és szignifikáns hatást/mellékhatást fejthetnek ki. Az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) álláspontja szerint, jelenleg nem lehetséges az állatkísérletek teljes mértékben való kiiktatása mellett biztosítani az emberi egészségre gyakorolt biztonságos hatást.

 

Ennek fényében a Nu Skin elkötelezett az állatkísérletek beszüntetése mellett. A vállalat támogatja a John Hopkins Egyetemen működő állatkísérletek alternatíváival foglalkozó központot, és továbbra is segíteni fogja az ilyen célú fejlesztéseket. Bízunk benne, hogy a kutatások idővel teljes mértékben eliminálják az állatkísérleteket.


Használhatom az Önök termékeit akkor is, ha épp szoptatok vagy várandós vagyok?

 

Bármennyire is segíteni szeretnénk Önnek, sajnos egyik termékünkről sem állíthatjuk, hogy használata biztonságos lenne szoptatás vagy terhesség alatt. Ezt azért nem állíthatjuk, mert termékeinket nem teszteltük várandós vagy olyan nőkön, akik épp szoptatnak.

 

Nem gondoljuk, hogy bármely termékünknek negatív hatása lenne, mert számos nő folytatja étrend-kiegészítőink szedését és krémjeink alkalmazását terhesség és szoptatás alatt is, azonban mi azt javasoljuk, hogy kérje ki kezelőorvosa véleményét, mivel tisztában vagyunk vele, hogy a terhesség alatt javasolt az étrend-kiegészítők egy meghatározott mennyiségű fogyasztása. Amikor meglátogatja kezelőorvosát, vigye magával a szedni kívánt étrend-kiegészítő Termékinformációs oldalát (PiP), így orvosa megismerheti a kérdéses terméket és annak összetevőit. Így segítheti őt abban, hogy eldöntse, a termék szedhető-e kismamák és szoptató anyukák számára, különösen, ha Önnek létezik fennálló betegsége, illetve valamilyen gyógyszert szed.


Mely termékeket használhatja a gyermekem?

 

Kisgyermekek számára remek termék az Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash (sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek). Sajnos a többi termékünk 18 éven felüliek számára készül, és csak felnőtteken teszteljük őket.


Mely Pharmanex termékeket fogyaszthatja a gyermekem?

 

A JVi kivételével, amely minden életkorban fogyasztható, Pharmanex termékeink felnőttek számára lettek kifejlesztve. Ebből kifolyólag szedésüket nem ajánljuk 18 éven aluliak számára.


A különböző Pharmanex termékek együtt is fogyaszthatók?

 

Igen, de ez az Ön piacán elérhető formulákon múlik. Az ajánlott adagokért és kombinációkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot termékszakértői munkatársinkkal!


Mely Pharmanex termékeket fogyaszthatom betegség esetén?

 

Mivel a Nu Skin nem egy gyógyászati vállalat, sajnos nem áll módunkban azt állítani, hogy bármely termékünk fogyasztása megfelelő lenne egyes betegeségek, bőrbetegségek esetén vagy terhesség alatt. Termékeinket nem teszteljük olyan egyéneken, akiknél fennállnak az előbb említett állapotok. Minden termékünket egészséges egyéneken és ép bőrfelületen tesztelünk. Azt javasoljuk, mutassa meg a kérdéses termék Termékinformációs oldalát vagy az összetevőlistáját kezelőorvosának! Ezeken az információkon alapulva orvosa minden bizonnyal meg tudja majd állapítani, hogy a termék biztonságosan alkalmazható-e betegsége vagy allergiája esetén, illetve a többi termékkel együtt, amelyeket esetleg egészségügyi állapota miatt szed.


Hogyan kerülhetek kapcsolatba egy Szkenner operátorral?

 

Amennyiben mérésben szeretne részesülni, de nem ismer egyetlen Szkenner operátort sem, kattintson ide!


Hogyan részesülhetek pénzvisszafizetési garanciában a Szkenner kvalifikált termékek esetében?

 

Ahhoz, hogy Ön részesüljön a pénzvisszafizetési garanciában, részt kell vennie egy mérésen, valamint Szkennerkártyáját egy ADR-hez kell csatolnia, és 7 napon belül le kell adnia egy rendelést. Az első mérést követő 90-100 napon belül ismét végeznie kell egy mérést, és amennyiben pontértéke nem változott vagy alacsonyabb lett, Ön pénzvisszafizetésben részesülhet. Itt találja a nyomtatványt.


 

Témakörök

 


 

Nem találja, amit keres?

 

Kapcsolat