Jutalmak

Nu Skin díjak és elismerések

Az évek alatt a Nu Skin széles skálájú, nagy presztízzsel bíró – globális és helyi – díjakat zsebelt be.

Íme egy szelekció a legutóbbi díjakból:

 

BIG Innovation

Az ageLOC Me elismerést nyert a Business Intelligence Group által szponzorált 2016 BIG Innovation Awards (NAGY Innováció) díjátadón. Ez az elismerési program azon vállalatokat díjazza, amelyek új ötleteket valósítanak meg, és céljuk, hogy megváltoztassák a világgal kapcsolatos tapasztalatainkat.
Bővebben

Spark Award

A 2015 Spark Design díjátadó finalistájaként az ageLOC Me elismerésben részesült, amiért az emberek mindennapi problémáira nyújt megoldást. Bővebben

Consumer World Awards

Az ageLOC Me aranyat nyert a Consumer World (Fogyasztói Világ) Consumer Product, Service, Upgrade, or Innovation (Fogyasztói Termék, Kiszolgálás, Frissítés, vagy Innováció) kategóriájában. A teljes listát itt tekintheti meg.

Good Design Award 2015 Social(1)

A Nu Skin ageLOC Me nyert a Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design (Chicagói Építészeti és Design Múzeum) és The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (Építészeti design és városi tanulmányok Európai Központja) által megrendezett 2015-ös Good Design Awards (Jó Dizájn) díjátadón. Bővebben

Beauty shortlist epoch baby

A díjnyertes Baby Hibiscus Hair and Body Wash (Sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek) finalistaként végzett a 2017 Beauty Shortlist Mama & Baby Awards-on (Anya és baba szépségápolási díjátadón).

Myfacemybody win ageLOC me

2016-ban az ageLOC Me elnyerte a Best Anti Ageing Product (Legjobb öregedésgátló termék) és a Best Innovated Product (Legjobb termékinnováció) kinevezést a MyFaceMyBody jóvoltából. Itt olvashatja tovább.

Pure Beauty Awards _Best Premium Skincare Product 2016

A 2016-os Pure Beauty Awards (Makulátlan szépség díjátadó) arannyal jutalmazta az ageLOC Me-t a Best New Premium Skin Care Product (Legjobb új prémium bőrápolási termék) kategóriában. A teljes listát itt tekintheti meg.

A Design Award jpeg

Az ageLOC Me platina A' Design Award díjat nyert a Beauty, Personal Care and Cosmetic Products Design (Szépségápolási, bőrápolási és kozmetikai termékdizájn) kategóriában. Az A’ Design Awards az innovációra, a technológiára, a dizájnra és a kreativitásra összpontosító projekteket díjazza. Bővebben

Big Business Award

Az ageLOC Me elnyerte a Big Business New Product Of The Year (Az Év Új Terméke) díját. Itt olvashatja tovább. 

Beauty Awards OK 2016

A Nu Skin ageLOC Me-je elnyerte a Best Premium Skincare (Legjobb prémium bőrápolási termék) kategóriáért járó díjat az OK magazin által megrendezett Beauty Awards-on (Szépségápolási díjátadón). 

MyFaceMyBody Highly Commended

A Nu Skin kimagaslóan pozitív értékelést kapott a Best Customer Service by a Manufacturer or Supplier (Gyártó vagy beszállító által nyújtott legjobb ügyfélszolgálat) kategóriában.

Edison award

Az ageLOC Me ezüstöt nyert az Edison Awards díjátadó Personal Care (Bőrápolás) kategóriájában. Az Edison Awards az új termék és a szolgáltatásfejlesztés, marketing, emberközpontú formatervezés és innováció kiválóságait díjazza. Az idei nyertesek teljes névsorát itt tekintheti meg.

Happi award

A Nu Skin ageLOC Me-je megnyerte a Happi második éves Readers’ Choice Anti-Aging Product of the Year (Az év öregedésgátló terméke olvasói szavazatok alapján) versenyét. Itt olvashatja tovább.

Beauty Shortlist Baby Awards 2016 Nu skin

A #beauty20 díjakat azon vállalatok előtti tisztelgésül hozták létre, melyek a legsikeresebben ápolják vásárlóikkal a kapcsolatot a digitális technológián és a közösségi médián keresztül. Idén a Nu Skin Egyesült Királyság és a Nu Skin Írország nyerte el a legjobb Facebook oldalért járó elismerést.

 

 

#beauty20 Awards  Nu skin

Beauty Shortlist Baby Awards 2016Az Epoch Hibiscus Hair and Body Wash (sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek) elnyerte az Editors Pick „Szerkesztő Választása” díjat. A Beauty Shortlist díjátadó az Egyesült Királyság szépségiparának legjavát hivatott bemutatni.

award_techies

Az ageLOC Me elnyerte az „Innovative product – Retail” (Innovatív termék - Kereskedelem) díjat. A 2016-os Techies bajnoki címre emeli mindazt, ami oly nagyszerű az Egyesült Királyság technológia szektorában. Egy sor tekintélyes díjat nyújt a nemzet legjobb és legegyedibb technológusai, cégépítői, mentorai és feltalálói számára. 

award_beauty

Az ageLOC Me nyert a 2016-os Beauty Shortlist díjátadón a Legjobb Szépségápolási Kiegészítő/Eszköz/Bőrápolási Innováció kategóriában.

Bővebben

award_biotech

A 2016-os Biotechnology Awards (Biotechnológiai Díjátadó) azon vállalatok legkimagaslóbb tehetségét, odaadását és felfedezéseit mutatja be, melyek ebben az igazán lenyűgöző és létfontosságú iparban dolgoznak. A kutatók, klinikusok, doktorok, kémikusok és mérnökök gratulációja, illetve elismerése másokat is arra ösztönöz, hogy beálljanak a sorba. A Nu Skin két elismerést is nyert a nagyra becsült 2016-os Biotechnológia díjátadón: Most Innovative Skin Care & Nutrition Product Manufacturer Award (Leginnovatívabb Bőrápolási Termék és Táplálék-kiegészítő Előállítás Díj) & Recognised Global Leaders in Anti-Aging Genetics Award (Az Öregedésgátló Génkutatás Elismert Globális Vezetői Díj).

Bővebben

award_Liverpool

A Liverpool Lifestyle Awards-t (Liverpool Életstílus Díjátadót) (a 7. Liverpool Lifestyle Awards – együtt a Lifestyle Magazine-nal) az Egyesült Királyságban tartották meg.

A rendezvényen több mint 250 üzleti szakember, akik a liverpooli életstílus formatervezői, és a sajtó munkatársai vettek részt.

A Nu Skin két kategóriában is finalistaként szerepelt: Best Online Business and Best Network Marketer (Legjobb Online Üzlet és Legjobb Hálózati Marketinges).

Award_Pure

2015-ben a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa System-e (Rendszere) megnyeri az élcsoporthoz tartozó Best Home Use Product or Device (Legjobb otthoni használatra való termék vagy eszköz) díjat. A MyFaceMyBody Award az egyetlen olyan fogyasztói díj, amely a kozmetikai, esztétikai és fogászati ipar előtt tiszteleg, és elismerésben részesíti a márkákat termékinnovációjukért és népszerűségükért. A díjátadókon 400 vezető ipari szakember, márkák, újságírók és hírességek vesznek részt. A zsűrit számos iparbeli szakember és a közönség szavazata teszi ki.  Tekintse meg a díjátadóról készült képeket Facebook oldalunkon!

Award_Winner

A Nu Skin első helyezést ér el az ageLOC Tru Face Essence Ultra-val a legjobb bőrfeszesítő termék kategóriában. A MyFaceMyBody Award az egyetlen olyan fogyasztói díj, amely a kozmetikai, esztétikai és fogászati ipar előtt tiszteleg, és elismerésben részesíti a márkákat termékinnovációjukért és népszerűségükért. A díjátadókon 400 vezető ipari szakember, márkák, újságírók és hírességek vesznek részt. A zsűrit számos iparbeli szakember és a közönség szavazata teszi ki. Tekintse meg a díjátadóról készült képeket Facebook oldalunkon!

Award_baby

A 2015-ös Beauty Shortlist szépségápolási díjátadón az Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash (Sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek) bekerült a 3 legjobb babafürdető közé. A Beauty Shortlist díjátadó az Egyesült Királyság szépségiparának legjavát hivatott bemutatni.

Award_highly

2015-ben a Nu Skin elnyeri ezt a sokak által áhított díjat az ageLOC Tru Face Essence Ultra-val. A Pure Beauty Awards (Természetes Szépség Díjátadó) nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban, és elismerést nyújt a legizgalmasabb és leghatékonyabb szépségápolási termékek számára, melyek a múlt évben kerültek bevezetésre. Az eredményekről a Pure Beauty olvasói döntenek, beleértve az értékesítési személyzetet, akik a termékek a vevőknek való eladásáért felelnek nap mint nap. Tekintse meg a díjátadóról készült képeket Facebook oldalunkon!

A Pharmanex S3 Biofotonikus Szkenner elnyerte a 2014-es International Design Excellence Awards (IDEA) (Nemzetközi Dizájn Kiválóságok) bronzérmét.

 

 

Award8

A Nu Skin KÉT, sokak által áhított díjat nyert a 2014-es MyFaceMyBody Awards-on.

Az ageLOC Transformation nyerte el a leginnovatívabb terméknek, az ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II pedig a legjobb otthoni használatra alkalmas terméknek vagy készüléknek járó díjat.

award6

2012 Arany Stevie Award az Év egészségügyi termékeket, szolgáltatásokat & gyógyszerkészítményeket nyújtó Cégének

 

award3

A Nu Skin elnyeri a budapesti Business Superbrands díjat a márka kimagasló tudatosságáért. (2012)

Bővebben

award5

A Nu Skin ageLOC Galvanic Body Spa bronzot szerzett a 2012-es Best of Biz díjátadón az Év Legjobb Új Terméke kategóriában.

Bővebben

award1

A Nu Skin vezérigazgatója, Truman Hunt a Direct Selling News (DSN) (Közvetlen Értékesítési Hírek) Bravo Leadership Award vezetői díját nyerte el. Külön elismerés a 2013-as éves bevétel

49 százalékos növekedéséért és a 7. helyre való ugrásért

a DSN globális listáján

Bővebben

Divider