Ismerje meg a gyermekeket

Ismerje meg a gyermekeket

Tény és való, hogy a világ minden országában vannak éhes kisgyermekek, ám a Nourish the Children®  (Tápláld a gyermekeket) VitaMeal adományokat olyan területekre szállítják ki, ahol arra a gyermekeknek leginkább szüksége van rá. A VitaMeal szállítmányokkal kapcsolatos további információkért olvassa el az Úticélokat.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKA, TÖBB MINT 94 MILLIÓ ADAG ÉLELMISZER KIOSZTÁSA AFRIKÁBAN.


Janet Banda súlyosan alultáplált és  járásra, beszédre képtelen kislány volt, amikor egy  árvaház magához vette. A VitaMeal egy heti fogyasztása után a kis szervezete  elkezdett normalizálódni. Ma már képes futni, játszani és együtt tanulni a többi gyerekkel. Életében újra van remény.


kids_2

KÍNA

TÖBB MINT 47 MILLIÓ ADAG ÉLELMISZER KIOSZTÁSA ÁZSIÁBAN.


Xie Rongxue 11 éves, negyedikes tanuló. Családjának éves bevétele 75 amerikai dollárnak felel meg. Édesapja májproblémái miatt kórházi ápolásra szorul, így Xie 16 éves bátyja abbahagyta az iskolát, hogy a farmon segédkezzen. A VitaMeal adományok biztosítják Xie és családja számára a megfelelő tápanyagokat.


Pict6088

BOLÍVIA

TÖBB MINT ÖT MILLIÓ ADAG ÉLELMISZERT SZÉTOSZTÁSA AMERIKÁBAN.

 

Tupiza hétéves fiú,  a bányában dolgozik, hogy ezzel segítse családját, mióta édesapja néhány évvel ezelőtt elhunyt. Naponta egyszer szokott étkezni, és koka levelet  rágcsál, hogy ezzel csökkentse étvágyát. Mostantól a VitaMeal segítségével naponta kétszer táplálkozik és az iskolában is sokkal jobban teljesít.

Divider