Globális probléma, Egyedi megoldás

Globális probléma, egyedi megoldás

A kihívás

 

Az ENSZ Élelmezési Világprogramja szerint:

 

  • Az öt évnél fiatalabb gyermekek halálát az esetek 45%-ában az alultápláltság okozza, ez minden évben 3.1 millió gyermeket érint.
  • 66 millió általános iskolás korú gyermek éhesen ül be az iskolapadba, közülük 23 millió Afrikában.

 

Évente több millió gyermek hal meg az alultápláltsághoz kapcsolódó okok miatt, egyértelmű, hogy a létező humanitárius erőfeszítések nem elegendőek ahhoz, hogy ezt a növekvő globális problémát megfelelően kezeljük.

A megoldás

 

A Nourish the Children kezdeményezésen keresztül a Nu Skin tápláló élelmiszert juttat az arra rászoruló gyermekeknek. A program révén a Nu Skin' értékesítési vezetői és ügyfelei folyamatosan hozzájárulhatnak ennek a kritikus humanitárius problémának a megoldásához. Az üzleti alapelvek tiszteletben tartásával és a VitaMeal megvásárlásának átruházhatóságával egy olyan programot hoztunk létre, amely jóval fenntarthatóbb. Egyszeri alkalmakkor, valamint a határozott idejű szerződéseken keresztül számos szükséghelyzeti intézkedést teszünk, miközben a Nourish the Children kezdeményezés keretein belül 2002 óta folyamatosan és fenntartható szinten tudunk élelmiszert biztosítani.

Humanitárius újítás

Hogyan működik a Nourish the Children program?

1. LÉPÉS

A magas tápértékkel rendelkező VitaMealt a Malawiban, Kínában és Egyesült Államokban található szerződéses létesítményekben gyártják.

2. LÉPÉS

Az értékesítési vezetők és az ügyfelek megvásárolhatják a VitaMealt.

3. LÉPÉS

A magánszemélyek eldönthetik, hogy a megvásárolt VitaMealt megtartják vagy eladományozzák. Az adományokat a Nu Skin különféle jótékonysági szervezeteknek juttatja el.

4. LÉPÉS

A jótékonysági szervezetek a világ minden részére kiszállítják és az alultáplált gyermekek között szétosztják az adományozott VitaMeal készítményeket.

EREDMÉNY = TÖBB MINT 130 000 GYERMEK KAP TÁPLÁLÉKOT MINDEN EGYES NAP, ÍGY MEGMENEKÜLHETNEK AZ ALULTÁPLÁLTSÁG ELŐL ÉS MEGFELELŐEN FEJLŐDHETNEK.

Jótékonysági partnerszervezeteink

 

Miközben maga a VitaMeal nagyon fontos szerepet játszik a gyermekek életének javításában, az adományokkal az élelmiszereken felül az élet más területeit is javítani tudjuk. Ezek az élelmiszer-adományok lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek a tanulással, a munkával és az önellátás megismerésével saját életükön javítsanak.

 

A gyermekek becsalogatása az iskolába

A VitaMeal adományok rendszerint iskolai programok keretében kerülnek szétosztásra, mivel a szegénységben élő szülők gyakorta az ingyenes ételért küldik iskolába gyermekeiket, így nem tartják őket otthon. Ez különösen a lányokra igaz: a Világbank felismerése értelmében „nincs annál gyümölcsözőbb befektetés a fejlesztési tervek megvalósításához, mint a lányok oktatása.”

 

Az adományok egyenletes áramlásának biztosítása

Társadalmi-üzleti kezdeményezésként a Nourish the Children® megkönnyíti az állandó és folyamatosan bővülő élelemiszer-adományokat a VitaMeal vásárlásra, adományra és promotálásra ösztönző ajánlataival. Az ösztönzés a megvásárolható élelmiszercsomagok árában jelentkezik, így a forgalmazók idejüket és erőforrásaikat felhasználva bátoríthatják az embereket, hogy csatlakozzanak az éhezés elleni harchoz. Az Ön VitaMeal adományát az ehhez illeszkedő Nu Skin® vállalati programjával megnöveljük.

 

Gazdasági lehetőségek építése

A Malawiban és Kínában található VitaMeal üzemek lefaragják a szállítási költségeket, és fellendítik a helyi gazdaságokat.

 

Hozzájárulás az önellátás eléréséhez

A VitaMeal vásárlásokból származó bevételek egy részét a Nu Skin Force for Good Foundation® (Jobbító Erő Alapítvány) a malawi Mtalimanja faluban zajló mezőgazdasági oktatásra fordítja. A megnövekedett termelés egy nap a Malawiban jelenlévő élelmiszerhiány megszűnéséhez vezethet.

Divider