Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Legyen Ön is Nagykövet

Legyen Ön is Nagykövet

Nagykövet

A Nourish the Children® (NTC) Nagykövet nem csak adományokat juttat az NTC-n keresztül az éhező gyermekeknek, de az NTC-t személyes ügyének is tekinti. Ők és első szintjük (azaz személyes vásárlóik és első szintű Brand Affiliates) elkötelezték magukat amellett, hogy összesen 16 csomag VitaMeal-t adományoznak havonta. Ez azt jelenti, hogy az illető maga legalább 4 csomagot vásárol havonta, emellett arra ösztönzi az első szinten lévőket, hogy elegendő csomag megvásárlásával teljesüljön a havi 16 csomag adomány. Ebből kifolyólag többféle adományozási kombináció is lehetséges, például:


• 4 csomag személyesen + 12 az első szinten
• 5 csomag személyesen + 11 az első szinten
• 10 csomag személyesen + 6 az első szinten
• 16 csomag személyesen + 0 az első szinten

 

Két egymást követő hónapban 16 csomag adományozását követően az Brand Affiliates Nagykövetté válik.
Az Nourish The Children® nagykövetek ajándéka egy különleges kitűző és egy oklevél.

Egyéves Nagykövet, kétéves Nagykövet, stb.

Minden olyan évben, amely során teljesíti a Nourish the Children® Nagykövet követelményeket, a Nagykövet egy Nourish the Children® nagyköveti évek számát jelző újabb oklevéllel gazdagodik (egyéves, kétéves, hároméves Nourish the Children® nagykövet, stb.). Emellett egy további VitaMealt adományozunk az Brand Affiliates nevében, hogy a világ éhező gyermekei közül még egy számára biztosíthassunk élelmet.

Az ötéves NTC nagykövetté válásakor az elismerés egy „Nő és gyermek” szoborban testesül meg. Ez a gyönyörű, kézi faragású, afrikai faszobor a gyermekét felkapni készülő édesanyát mintázza. Mindez nagyköveteink több ezer gyermekért tett erőfeszítését szimbolizálja.

Főnagykövet

Az NTC főnagykövet az a nagykövet, aki első szervezeti szinten, egy azonos hónapon belül három másik személyt ösztönzött arra, hogy nagykövetté váljanak. Ők azok, akik igazán elkötelezettek a gyermekek étkeztetése iránt, amit mások motiválására fordított erőfeszítéseikkel is bizonyítanak.

Az NTC nagykövetek ajándéka egy különleges főnagykövet kitűző és egy oklevél.

A főnagyköveti egyéves évfordulón kapott ajándék egy kézzel faragott, afrikai sétabot. A sétabot hagyományosan a falu törzsfőnökét illeti. A valódi erőt, befolyást és a népe iránti szeretetet szimbolizálja. A Nourish the Children® (Tápláld a gyermeket) azért ajándékozza meg nagyköveteit a sétabottal, hogy elismeréssel adózzon a világ gyermekeinek táplálása iránti önzetlen elköteleződése előtt.

Az ötéves főnagykövet ajándéka egy csodálatos Nourish the Children® (Tápláld a gyermeket) festmény-reprodukció, amely a megközelítőleg 120 000 ételadag adományt jelképezi, és mindazt a sok-sok mosolygó arcocskát, amelyeket ezen ételadományok a világ éhező gyermekeinek arcára varázsoltak.