Legyen Ön is Nagykövet

Új vásárló? Regisztráljon ma!

Legyen Ön is Nagykövet

Nagykövet
A Nourish the Children® (Tápláld a Gyermekeket!) Nagykövet nemcsak, hogy a Nourish the Children®-en (Tápláld a Gyermekeket!) keresztül adományokat juttat éhező gyermekeknek, de személyes ügyének tekinti a kezdeményezést. Ők és első szintjük (azaz személyes vásárlóik és első szintű Üzletépítőik) az Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) keretében elkötelezték magukat összesítve 16 csomag VitaMeal havonkénti adományozása mellett. Ez azt jelenti, hogy az illető maga legalább 4 csomagot vásárol havonta, emellett arra ösztönzi az első szinten lévőket, hogy elegendő csomag megvásárlásával teljesüljön a havi 16 csomag adomány. Ebből kifolyólag többféle adományozási kombináció is lehetséges. Például:


• 4 csomag személyesen + 12 első szinten
• 5 csomag személyesen + 11 első szinten
• 10 csomag személyesen + 6 első szinten
• 16 csomag személyesen + 0 első szinten

 

Két egymást követő hónap 16 csomag adományozását követően az Üzletépítő Nagykövetté válik.
A nagykövetek ajándéka egy különleges Nourish The Children® kitűző és oklevél.

Egyéves nagykövet, kétéves nagykövet stb.

Minden olyan évben, mely során a Nourish the Children® nagykövet teljesíti a követelményeket, az NTC nagyköveti évek számát jelző újabb oklevéllel gazdagodik (egyéves, kétéves, hároméves Nourish the Children® nagykövet, stb.) Emellett egy további VitaMealt adományozunk az Üzletépítő nevében, hogy a világ éhező gyermekei közül még egyet táplálékkal láthassunk el.

Az ötéves NTC nagykövetté válásakor az elismerés egy „Nő és gyermek” szoborban testesül meg. Ez a gyönyörű, kézi faragású, afrikai faszobor egy gyermekét felkapni készülő édesanyát mintázza. Mindez nagyköveteink több ezer gyermekért tett erőfeszítését szimbolizálja.

Főnagykövet

Az NTC főnagykövet az a nagykövet, aki első szervezeti szinten, egy azonos hónapon belül három másik személyt ösztönzött az nagykövetté válásra. Ők azok, akik igazán elkötelezettek a gyermekek étkeztetésében, és erőfeszítésük mások részvételre buzdításában is testet ölt.

Az NTC nagykövetek ajándéka egy különleges főnagykövet kitűző és oklevél.

Az egyéves főnagykövet ajándéka egy kézzel faragott, afrikai sétabot. A sétabot hagyományosan a falu törzsfőnökét illeti. A valódi erőt, befolyást és a népe iránti szeretetet szimbolizálja. A Nourish the Children® (Tápláld a gyermeket) azért ajándékozza meg nagyköveteit a sétabottal, hogy elismeréssel adózzon a világ gyermekeinek táplálása iránti önzetlen elköteleződése előtt.

Az ötéves főnagykövet ajándéka egy csodálatos Nourish the Children® (Tápláld a gyermeket) festmény reprodukció, mely a megközelítőleg 120 000 ételadag adományt jelképezi, és mindazt a sok-sok mosolygó arcocskát, melyet ezen ételadományok a világ éhező gyermekeinek arcára varázsoltak.

Csatlakozzon a Nu Skinhez Legyen Ön is Üzletépítő