Nourish The Children (Tápláld a gyermekeket!)

Nourish the Children®  (Tápláld a gyermekeket)– egyedülálló koncepció

A Nourish the Children® (NTC) a sikeres üzleti fortélyok fegyelmezettségét alkalmazza, hogy a világ leginkább rászoruló gyermekei számára állandó és folyamatosan bővülő, tápláló élelemről gondoskodjon. 2016 augusztusában az NTC kezdeményezés átlépte az 500 millió ételadag adomány számot, melyet a világ alultáplált és éhező gyermekeinek juttatunk el a kezdeményezés megalapítása óta. Napjaikban átlagosan havi 5 millió ételadag adomány megtétele történik folyamatos jelleggel, mely több mint 150.000 éhes gyermek táplálását jelenti világszerte.

 

Miért válasszuk a Nourish the Childrent (Tápláld a gyermekeket!)?

Az NTC-vel biztos lehet abban, hogy adománya jó helyre kerül. Pontosan tudja, mit kap a pénzéért: tápláló VitaMealt. Tudja azt is, pénzét mire használják fel: az ínségben élő kisgyermekek táplálására. Azzal is tisztában van, hogy az adomány ereje többszörös: a vállalat további ételadományain, az oktatáson és betegségmegelőzési programokon keresztül. És persze ismert Ön előtt az is, valódi különbséget tesz: naponta megközelítőleg 150.000 kisgyermek jut táplálékhoz.

 

Oly könnyű még egy gyermeket ételhez juttatni

Vásároljon és adományozzon még egy VitaMeal csomagot havonta, vagy ösztönözze erre egy barátját!

 

 

stevie_award

Világszerte elismert

Az American Business Award (Amerikai Üzleti Díj) a Nu Skin®-t 2007-ben a nagy presztízsértékű Stevie-díjjal tüntette ki a Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás Program kategórián belül.

Divider