Itt vagy még?

FOLYTATÁS

 

Jobbító Erő

A Nu Skin vállalat jobbító erőként kíván közreműködni a bolygónkkal való törődés, a gyermekek életének jobbítása, valamint a következő generációk táplálása és a globális közösségbe való befektetés során. Ebben a vállalati társadalmi felelősségvállalás négy alappillére nyújt segítséget.

 

 

Az adakozás kultúrája

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-logo

Minden gyermek megérdemli a megfelelő körülményeket ahhoz, hogy kihozhassa magából a legjobbat. A Nu Skin Force for Good Foundationön (Jobbító Erő Alapítványon) keresztül lehetőségeket teremtünk a gyerekek számára, és reményt nyújtunk nekik egy jobb jövő fényében.

 

 

Fedezd fel az FFG Alapítványt

 

 

nu-skin-nourish-the-children-logo

A gyerekek szellemi táplálása éppoly fontos, mint egy tál tápanyagdús étel. 2002 óta a Nu Skin értékesítési vezetőkből, fogyasztókból és alkalmazottakból álló családja több mint százmillió ételadagot adományozott az alultáplált gyermekek számára szerte a világon.*

 

A Nourish The Childrenről bővebben

 

 

nu-skin-sustainability-logo

A Nu Skin elkötelezett amellett, hogy tisztán tartja, biztonságossá teszi és megóvja a Földet a jövő számára. Büszkék vagyunk arra, hogy globális erőfeszítéseinknek köszönhetően csökkentjük a csomagolási hulladékot, megőrizzük törékeny természetes környezetünket, valamint felelősségteljessé tesszük a beszerzéseket és szállításokat.

 

Fedezd fel fenntarthatósági erőfeszítéseinket

 

 

nu-skin-community-outreach-logo

Amellett, hogy globális jobbító erőként űzzük tevékenységeinket, szűkebb közösségeinkkel is törődünk. Örömmel szolgáljuk és tesszük jobbá a helyi közösségeket, amelyben élünk és dolgozunk.

 

 

Ismerd meg helyi kezdeményezésünket

 

 


 

 

 

CSR-jelentések

Fedezd fel, hogy mit jelent részt venni a különféle kezdeményezéseinkben és jobbító erőként hatni a világra! Itt találod a legutóbbi jelentéseinket, vagy kattints az alábbi lehetőségekre, és nézd végig az összeset!

 

 

Negyedéves jelentések

Éves jelentések

 

 

 

*A Nu Skin egy profitérdekelt, táplálékkiegészítőket és bőrápolási termékeket értékesítő vállalat, amely a New York-i Értéktőzsdén (NUS) néven került bejegyzésre. A Nourish the Children (Tápláld a gyermekeket!) a Nu Skin kezdeményezése, és némely államban kereskedelmi társulásként regisztrált. A kezdeményezés lehetővé teszi a Nu Skin Brand Affilate-ek és fogyasztók számára, hogy VitaMealt vásároljanak a Nu Skintől, és azokat jótékony szervezeteknek adományozzák az alultáplált gyermekek összetett, világméretű problémájának orvoslása végett. A VitaMeal ára magában foglalja az előállítási, az általános, a forgalmazási és az értékesítési költségeket. Mint minden termék esetében, a VitaMeal értékesítése után a Brand Affiliate-ek jutalékot kapnak, a Nu Skin pedig haszonban részesül.