Itt vagy még?

FOLYTATÁS

 

A közösségek támogatása

Összetartó globális családot kovácsolunk a helyi közösségek felkarolása által.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Ez otthon kezdődik: Európából a világ végéig

 

Vállalatunk számára mindig is fontos volt, hogy jobbító erőként tevékenykedjünk a világban. Ez pedig otthon kezdődik, a helyi közösségek támogatásával, amelyre Európa és Afrika is tudunk példát mutatni. 2020 óta a Nu Skin büszke partnere az ELA-nak (Európai Szövetség a Leukodisztrófia Ellen, European Leukodystrophies Association), amely egy nonprofit szervezet, és azokat a családokat segíti, akiket érint az összetett betegségcsoportnak a problémája, miközben támogatja az ELA Alapítvánnyal együtt végzett kutatások fejlesztését, és tudatosítja a betegség létezését – nem csak – Európában.

 

Az ELA partnerei vagyunk

 

Teszünk az ELA-ért


Az European Leukodystrophies Association egy fantasztikus ügyet támogat, és minden lehetséges segítséget felajánl azoknak a gyermekeknek és családoknak, akiket érintenek ezek a ritka és jelenleg gyógyíthatatlan betegségek. Egyik alapvető céljuk, hogy ezen változtassanak azáltal, hogy világszerte finanszírozzák a klinikai vizsgálatokat – hatalmas megtiszteltetés, hogy ebben segíthetjük őket.
Az ELA minden évben kutatási javaslatokat küld a nemzetközi tudományos közösségnek, mely által arra ösztönzi a kutatókat, hogy erre a területre összpontosítsanak. Eddig már több mint 500 projekt anyagi hátterét támogatta, összesen 43,5 millió euróval*.


* Forrás: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Mi az a leukodisztrófia?


A leukodisztrófia alatt olyan genetikai betegségeket értünk, amelyek a központi idegrendszert támadják gyermekek és felnőttek esetében egyaránt. A tünetek a betegség típusa szerint változók lehetnek, de számos esetben akár a motorikus készségek elvesztése is bekövetkezhet. Ezek a betegségek Európában minden héten 20-40 újszülöttet érintenek. Szomorú tény, hogy a leukodisztrófiával diagnosztizált számos gyermek várható élettartama csupán néhány év2.Forrás: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Hogyan segíthetsz?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Adományozz az Alvarumon

Az Alvarum egy közösségi finanszírozási platform, amely segítségével bárki pénzt gyűjthet nemes célokra. Akár kihívás elé állítanád magad – pl. a maraton lefutásával –, vagy egyszerűen csak pénzbeni adományt küldenél, egyszerűen létrehozhatod saját profilodat vagy adományozhatsz névtelenül.

Mi már készítettünk egy oldalt a Nu Skin nevében, ahol az alkalmazottak és a Brand Affiliate-ek közvetlenül az ELA számára adományozhatnak. Néhány országban az adományok levonhatók az adóból, mely esetben az odaajándékozott összegről az oldal automatikusan kiállít egy igazolást.

 

Adományozz most

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shake-ek*

Fedezd fel a TR90 V-Shake-eket: vegánbarát fehérjeturmixok a Pharmanextől. Ezek a finom shake-ek rengeteg növényi alapú fehérjét tartalmaznak, viszont nem található bennük semmilyen mesterséges színezék vagy tartósítószer. Kiváló választás kezdő, haladó kondisok és hobbitornászok számára egyaránt.

Ha a TR90 V-Shake italok rajongójává válsz, az nem csak az erőnléti célkitűzéseidre lesz jó hatással. Ugyanolyan jót tesz a rászorulókkal is. Minden egyes csomag megvásárolt TR90 V-Shake ital árából 1 eurót közvetlenül az ELÁ-nak juttatunk el.

 

Vásárolj most

 

* Nem minden termék kapható minden országban. A piacodon kapható termékek listáját tekintsd meg a nuskin.com helyi oldalán!


 

Ismerd meg a többi helyi kezdeményezésünket!

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Jobbító Erő Nap

Minden évben a Nu Skin munkatársai világszerte egy napot szánnak arra, hogy önkénteskedjenek egy jó ügy érdekében és/vagy jótékonysági célokra gyűjtsenek pénzt. Ez egyike azoknak a különleges, konkrét cselekedeteknek, amelyek a Nu Skint olyan különlegessé és eltökélté teszik, és arra sarkallnak bennünket, hogy az értékeinknek megfelelően cselekedjünk. Mi azt gyakoroljuk, amit hirdetünk, és apránként megpróbáljuk jobbá tenni a világot.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Globális támogatásnyújtás

Kíváncsi vagy rá, hogy mi zajlik a világ túlsó felén? Tevékenységeinkről bővebben az Éves áttekintésben olvashatsz.

 

Fedezd fel világméretű kezdeményezéseinket

 


 

 

 

Egy elképesztő mérföldkő elérése