Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Seacology szervezet

Seacology szervezet

A Seacology a világ 'elsőszámú nonprofit környezetvédelmi szervezete, melynek egyetlen célja az, hogy megőrizze a szigetek veszélyben lévő biodiverzitását.

A helyi bennszülöttek túl gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy választaniuk kell az értékes természeti erőforrások megőrzése és a gazdasági fejlődés között. A Seacology olyan megoldásokat keres, ahol a helyi környezet sem szenved kárt és a szigetlakók is jutnak némi kézzelfogható haszonhoz. A szigetek kultúrájának, valamint a korallzátonyoknak és a természetnek a megóvását iskolák, kórházak, óvodák, nyilvános fürdők stb. építésével segítjük elő.

A Seacology a samoai Falealupóban például felépített egy iskolát 30 000 hektárnyi erdő telepítéséért cserébe. A Fijin található Vuna faluban a Seacology óvodát hozott létre 4,752 hektárnyi erdő és mintegy 3010 hektárnyi két óceáni védett terület változatlanul hagyásáért cserébe.

A Seacology a világ 41 országában 171 projektet valósított meg eddig ily módon.

A Seacology elnöke, Dr. Paul Alan Cox* az Epoch® termékvonal fejlesztésével támogatja a Nu Skin Enterprises-t.

*Dr. Paul Alan Cox botanikus, aki kutatásai során a szigetvilág ökológiájával és a szigeteken lakó bennszülöttek etnobotanikájával foglalkozik.