Nu Skin Force for Good (Jobbító erő) nap

Új vásárló? Regisztráljon ma!

A jobbító erő hónapja

A Nu Skinnél mindannyian részese vagyunk annak a küldetésnek, melynek célja az, hogy jobbító erő legyünk saját környezetünkben és mindenhol a világban. A Nu Skin idén több tízezrek életét teszi jobbá a világ minden táján élő alkalmazottak és önkéntesek segítségével, akik helyi projektekben segédkeznek.

 

A júniusi hónap folyamán az EMEA régió munkatársai részt vettek az évente megrendezésre kerülő Jobbító erő napján idejüket és tudásukat a helyi közösségek szolgálatába állítván. Ismerkedjen meg néhány projektünkkel:

 

russia

Oroszország

 

Májusban a Nu Skin Oroszország munkatársai egy teljes napot töltöttek a Khotkovo bentlakásos iskolában. Az iskola olyan 16-17 éves diákoknak nyújt otthont, akik artikulációs és beszédkészségi problémákkal küzdenek. A csapat különféle tevékenységekkel segédkezett, többek közt megtisztították az iskola környékét, segédkeztek az ebédnél, kertészkedtek és játszottak a gyerekekkel.

neu

Észak-Európa

 

Június 13-án a Nu Skin Észak-Európa a koppenhágai Walk-inben tartott rendezvényt, melyre szeretettel várták az Üzletépítőket, családjaikat és barátaikat. Szeretnénk Üzletépítőink figyelmét is ráirányítani a londoni és oslói irodáinkban futó projektre, egyben lehetőségük nyílik az adományozásra. A cél 30.000 DKK összegyűjtése, hogy 30 ágyat vásárolhassunk a bukaresti Szent Miklós Árvaház számára Romániában. Az összeget számos izgalmas feladat és tevékenység során kívánjuk összegyűjteni a koppenhágai Jobbító erő nap folyamán és az oslói és londoni figyelemfelkeltő hetek során.

brussels

Belgium

 

A belgiumi Nu Skin  alkalmazottjai több mint 6.000 €-t gyűjtöttek össze, melyet egy helyi karitatív szervezetnek, a  Moeders voor Moeders-nek (Anyák az anyákért) adományoztak. Ez a szervezet roppant szerény körülmények között élő kisgyermekes édesanyákat támogat étel- és ruhaosztással, gyermekgondozási eszközökkel, ágyakkal; stb. Ezt az összeget egy karitatív célú ebéden, tombolán, tehetséggondozó foglalkozásokon és Miles for Smiles (Mérföldes mosoly) futásokon halmozták fel, ahol minden egyes megtett mérföldért adományokat gyűjtöttek, továbbá otthon készített ételt adtak el munkatársaiknak.

za

Dél-Afrika

 

Június 19-én a dél-afrikai Nu Skin alkalmazottjai a Kids Haven-ben önkénteskedtek. Az 1992-ben megnyitott intézmény otthontalan és válságos helyzetű gyermekeknek segít Dél-Afrikában az Ekurhuleni régióban. Az alkalmazottak a gyermekekkel töltötték a napot, vidám foglalkozásokban vettek részt és ebédre finom pizzával lepték meg őket. Egy bőkezű adományt is átadtak az intézmény számára, mellyel szükségleteik jelentős részét tudták fedezni. A dél-afrikai Nu Skin reméli, hogy jótékonyan befolyásolja a Kids Haven-ben ellátott gyermekek életét azzal, hogy gyakran látogatják őket és egész évben folyamatos támogatást nyújtanak számukra.

eastern europe

Magyarország

 

A  Nu Skin kelet-európai irodájának  alkalmazottjai a  budapesti Honvéd Sportegyesületnek  nyújtottak támogatást. Ez az egyesület nem csupán kiemelkedő munkát végez a jövő bajnokainak kiképzésében, de a gyermekeket egészséges életmódra neveli, hozzászoktatja őket a sporthoz attól függetlenül, hogy óvodások, általános iskolások, középiskolások vagy valamilyen fogyatékossággal élnek. S mivel a legjobb csapatnak is szüksége van egy kapitányra, a 7-szeres európai bajnok és 6-szoros világbajnok, Kállai Ákos nyújtott nekik segítséget (a Honvéd Öttusa Szakosztály szakosztály-igazgatója és fő utánpótlásedzője).

 

 

Ön miként lesz jobbító erő e hónapban?

Látogasson el Facebook oldalunkra, mondja el nekünk, Ön miként lesz jobbító erő!  Lehet ez akár valamely helyi jótékonysági szervezet támogatása.  Vagy adományozhat VitaMealt  is, esetleg vásárolhat azEpoch termékcsaládból. Minden Epoch termék értékesítése után 0,25 USD adományt juttatunk a Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számára különböző sorsfordító projektek finanszírozása céljából, így varázsolván mosolyt sok száz gyermek arcára nap, mint nap. Emellett minden Epoch Force for Good kollekció megvásárlásával további 4 euró adomány jut a malawi Mtalimanja mezőgazdasági falu számlájára.

Csatlakozzon a Nu Skinhez Legyen Ön is Üzletépítő