Epoch kollekció adományozási program

Epoch kollekció adományozási program

Ön tudta, hogy az Epoch Force for Good kollekció megvásárlásával segít a malawi embereken? Ez a különleges kollekció az Epoch termékcsalád hat legnépszerűbb termékéből áll, újrahasznosítható afrikai mintás dobozba csomagolva. 

 

A növényi kivonatokból készülő Epoch termékek remek lehetőségét teremtik meg annak, hogy ne csupán bőréről, hanem az Önt körülvevő világról is gondoskodjék.  Sőt, a Nu Skin minden értékesített Epoch Baobab Body Butter termék után 0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Jobbító Erő Alapítványnak. Mindemellett minden Epoch kollekció értékesítése után a 4 eurót adományoz a Mezőgazdasági Iskola a Családok Függetlenségéért (SAFI) számára.

 

A SAFI célja, hogy segítsen a malawiaknak a helyes földművelési technikák elsajátításában, így képessé válnak az öngondoskodásra. Malawi a világ egyik legszegényebb országa és a malawiak egyharmadát nap, mint nap fenyegeti az éhezés réme. A lakosság zöme földművelésből él; egy eurónál kevesebb pénzük jut a létfenntartásra.

 

2007-ben a Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány a helyi nonprofit szervezetekkel és civilcsoportokkal karöltve felépített egy falut Mtalimanjában. Ez a falu szolgál otthonául a képzésben résztvevő gazdáknak és családjuknak az oktatás első évében, ahol elsajátítják a csepegtetéses öntözés, fenntartható fölművelés, erdősítés, állattartás; stb. fortélyait. Az első év végeztével a diákok hazatérnek otthonaikba, alkalmazni kezdik az új módszereket, mely lehetővé teszi számukra és a jövő generációinak az önellátást.

Napjainkig, az Epoch Force for Good kollekcióból összegyűlt adományokból Mtalimanja falut a következő projektek finanszírozásával támogattuk:

 

  • 50 gazda oktatásának fedezése kétéves kurzusok formájában 2009-11 között. A Nu Skin könyvek és iskolaszerek finanszírozásával segítette a SAFI diákságát.
  • 2010-ben 50 hektár földet vásároltunk a megművelhető terület növelése érdekében. 
  • 2012-ben új, tanáriként szolgáló épület megépítésének költségeit vállaltuk.

 

Segítsen hírét vinni a Force for Good (Jobbító erő) projektünknek, jobbító erőfeszítéseinknek Malawiért! Bármilyen kis adomány jelentős változást hozhat a Malawiban élő emberek életébe!